@Arlsaido
Stille plaats. Er is een stopcontact in Zwitsers formaat en een CEE-stopcontact. Parkeergelden kunnen alleen betaald worden met de Parkingpay app. Zone 2 is aangegeven, dus u kunt op dit moment niet beginnen met parkeren, Zone 1 dient voorlopig te gaan. De gemeente corrigeert dat: er is een kraan aan de andere kant van het sportveld bij het schoolgebouw om de jerrycan te vullen. Nu, eind november, werd het water niet afgesloten.
De parkeertijd is sinds kort beperkt tot 6 uur! Parkeerbussen worden verdeeld. Dus geen accommodatie meer.
Een aangename plek om een rustige nacht door te brengen. Het is weg van doorgaand verkeer gelegen. Aangrenzend is een militair oefenterrein. Dan is het misschien niet altijd zo stil.
Het verzorgingsgebied is helaas net zo slecht aangelegd als de Büsisee Süd. Het is altijd fijn dat er een servicepunt is geïnstalleerd. Maar: om grijs water af te voeren moet je een luik openen. En de locatie van het servicepunt is helaas zodanig dat, afhankelijk van de grootte van de camper, de uitgang min of meer geblokkeerd is. Als de uitlaat zich aan de verkeerde kant bevindt, moet u draaien en tegen de rijrichting in gaan staan. Je zult het waarschijnlijk op de een of andere manier krijgen. En helaas is er maar één kraan waaruit het water met zeer sterke druk komt.
De GPS-coördinaten zijn niet 100% nauwkeurig, in plaats van dat ze naar de weide achter het eerste huis aan de linkerkant leiden, leiden ze je de straat naar rechts door. maar laat maar. Voor mij is de plek een droom. Ik heb een heerlijke rustige nacht doorgebracht. Een korte wandeling naar de hangbrug over de Wertach wordt aanbevolen. De ontvangst was heel vriendelijk. De nacht is nog € 10, - plus € 1,50 elektriciteit.
Geweldige plek om te verblijven op 970 m. Zeer mooi, ruim uitzicht richting de Alpen. Een goede 200m boven is er een restaurant, een bedevaartskerk, een weerstation met een informatiestand en een openbaar toilet (naast de kerk). De nacht was heerlijk rustig en rond 8 uur is alles nog rustig. Het tankstation in Peißenberg ligt op 10 km afstand.
De plaats zou nu niet mijn eerste favoriet zijn. Maar stop misschien direct na een goed diner in het restaurant.
Het is de parkeerplaats van het Museum Buchheim en, volgens de borden, een eigen parkeerplaats voor bezoekers van het museum. Een geweldige plek om te verblijven en 's nachts rustig. Achter de afbakening ligt ook een weiland waarop ook stacaravans stonden. De toegang zou via de ingang van de kliniek Höhenried zijn, maar is alleen toegestaan voor kliniekbezoekers en dat is waarschijnlijk alleen beschikbaar voor bezoekers van de kliniek op de weide. Maar gewoon niet alles duidelijk.
Leuke plek om bij het openluchtmuseum te staan. Het idee is waarschijnlijk dat u ook het museum bezoekt en niet alleen overdag 'kampeert'.
Op vrijdagmiddag (dag na Corpus Christi) was er veel hype in Murnau en was de parkeerplaats vol. Maar zeker een manier om redelijk goed te blijven. Misschien niet erg stil.
Super service plaats!
Eigenlijk alleen de parkeerplaats bij het zwembad in een woonwijk. Ruimte is ook alleen op maat gemaakt voor auto's. Is er een grote hype van campers gewenst? Misschien is de andere plaats in Schongau (recreatiegebied Neue Berghalde) beter, het lijkt ook officieel aangegeven.
Een goede plek om meer dan één nacht door te brengen. Overdag rustig, kerkklokken ;-) .. en 's nachts erg stil. De plaats was goed bezocht en er stonden enkele campers verspreid over de auto. Naar mijn smaak staat de zoetwaterkraan te dicht bij de vloer en te dicht bij de afvoer voor het chemisch toilet.
Ik ben het alleen eens met de eerdere beoordelingen. Je staat op de weide met een heel mooi uitzicht op de uitlopers van de Alpen. De gastheren zijn erg warm. Een nacht kost € 15. Als je een landvignet hebt, is de eerste nacht gratis. Gebruik de wasmachine (2,50 €) en droger (1,50 €) heel goed. Grote wiggen zijn geen overbodige luxe, je kunt ook grote houten wiggen lenen. Ik kon niet echt wifi ontvangen op de weide. Maar geweldig voor het huis en met goede prestaties.
Aan de voet van het kleine, leuke oude centrum. Gebied in parkeergarage P2 speciaal gemarkeerd voor campers. Zeer stil 's nachts (zone 30). Het stadspark ligt tegenover. Een biologische bakkerij is gemakkelijk te voet bereikbaar in de oude stad. Elektriciteit kost 1 € / kWh. Afvalbakken zijn aanwezig op de parkeerplaats, geen V / E mogelijkheid.
Aangename, redelijk rustige plek. Winkelen te voet ongeveer 20 minuten (biologische markt, slager, bakker, Edeka).
Een zeer rustige plek aan de rand van een nieuwere woonwijk met een ruim uitzicht over weiden en velden. De afvoer / toevoervoorziening is goed. De zoetwaterkraan staat iets te dicht bij de vloer / uitloop voor chemisch toilet. Maar goed. Afvalcontainer beschikbaar. Bakker, slager, winkel met Italiaanse specialiteiten en supermarkt zeer gemakkelijk te voet bereikbaar.
De parkeertijd op het tarief is 15 uur, 1 uur = CHF 0,50. De vrije tijd is niet inbegrepen. Dat zult u niet zo dicht bij de binnenhok vinden. De parkeermarkeringen zijn voor auto's, u kunt ook meer dan 2 parkeerplaatsen op een rij parkeren. De parkeerplaats is overdag druk en vol (= smal, werkende mensen), 's nachts leeg. Een foto klopt niet.
De parkeerplaats bevindt zich achter de Jura Hall, waar de ingang van het Jura-bad is. Een deel van de parkeerplaats in Jurabad is gereserveerd voor campers. In de weide naast de parkeerplaats is er een speeltuin en een kleiner voetbalveld. Anders is het een stillere woonwijk. De leveringsfaciliteit maakt een zeer nette indruk. Er is geen vloerinlaat om grijs water rechtstreeks af te voeren (slang- of emmerprincipe).
Rustig en afgelegen. De goed geplaatste stroomkolom werd voltooid (20 februari 2020). Nog een open. Niet overnachten vanwege andere plannen. Geen indicatie hoe dit met de betaling gebeurt.
Zeer rustige, aangename plek. Slagers en bakkers in het centrum van de stad zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Supermarkten aan de westelijke rand iets verder. Beste bevoorradingsstation. Water ook in januari. Helaas geen afvalbakken.
Stille nacht Licht verkeerslawaai / industrie gedurende de dag van veraf. Elektriciteit 1 € / kWh (stopcontact 5 is momenteel defect). Helaas geen water vanwege winterbedrijf. Geen afvalbak.
Een geweldige plek op meer dan 900 m. Nu 3 heel rustige dagen en nachten doorgebracht in januari. Giet grijs water af en vul vers water (1 € / 10 min) perfect. Elektriciteit 1 € / 6 uur.
Een goede plek om te verblijven. Enig geluid van de landweg, waarschijnlijk 's nachts nauwelijks gebruikt. Elektriciteit 1 € / 6 uur, zoet water 1 € / 10 min. Helaas is internetontvangst erg zwak en traag. Er is een sms-bericht aan de gang.
Als een stad in de buurt erg goed. U kunt 3 nachten staan. Het Sani-station is momenteel (11/01/2020) buiten dienst. Ik zou grijs water kunnen afvoeren.
Goed voor een rustige nacht. Zelfs overdag stil. Verspreide vrachtwagens van / naar de bouwplaats. Je kunt 3 nachten achter elkaar staan. Zoet water met 1 € munt (5 min). Aftappen van grijs water is helaas alleen mogelijk als u een rioleringsslang hebt. Bakkerij op loopafstand (ruim 500 m), supermarkt net iets verder aan de rand. De slager op 700-800 m afstand bestaat nog steeds. Benzinestation op hoofdstraat bij parkeerplaats.
Het is altijd geweldig dat er een servicepunt is geïnstalleerd. Maar: om grijs water af te voeren, moet je een luik openen. En de locatie van het servicepunt is helaas zodanig dat, afhankelijk van de grootte van de camper, de uitgang min of meer geblokkeerd is. Als de uitlaat zich aan de verkeerde kant bevindt, moet u draaien en tegen de rijrichting in staan. Maar in principe werkt het.
Zoetwatertank werkt weer.
Ik ben niet op deze plek gebleven, maar een paar honderd meter verder vrij op Sollidens Slott. Alles was te strak en te leuk voor mij.
Geweldige plek om te verblijven. Natuurlijk, veel bezoekers gedurende de dag. Maar 's avonds is het helemaal stil en leeg.
Ik heb daar half juni een rustige nacht doorgebracht. Als tussenstop, als je geen infrastructuur nodig hebt, nou ja.
Heb een zeer rustige, vredige nacht doorgebracht. U troont boven Besançon. Een paar wandelaars, joggers, tieners.
Heb er een zeer rustige nacht doorgebracht. Baker 200-300 m in het dorp. Geen prullenbak, behalve prullenbak en voor glas. Giet grijs water af.
Gelegen aan de rand van het nationale park Pallas Yllästunturi. Zijpad parallel aan de weg. Uitgangspunt van wandelingen. Heel stil.
Een super rustige plek om te verblijven.
Kortom een zeer goede serviceplaats. Helaas was de zoetwaterkraan op het station dicht of gebroken. Als alternatief was ik in staat om vers water te vullen met een bus op een externe wastafel.
De plaats is een zeer goede mogelijkheid om daar te verblijven tijdens een bezoek aan Zürich. Zwembad aan het meer ligt direct naast de deur. Tussen 20 en 9 uur gratis en zonder tijdslimiet. Mo-Sa gedurende de dag max. 4 uur, zondag ook gratis en zonder tijdslimiet. U kunt ook betalen met 3 verschillende parkeer-apps. Vanwege het nachtleven van Zürich is er natuurlijk ook een zekere mate van "rusteloosheid" op het plein. Maar niet zo erg, vanaf ongeveer 23 uur was het stil.
Om een zeer rustige nacht door te brengen .. geweldig.
Een goede plek om mijn rustige nacht door te brengen. Kleine wandeling en kennis vergaren -> Kirschlehrpfad 2.5 km. Er is wat verkeer in de ochtend, maar oké.
Voor mij is dit een 10e plaats, als je de rust en ruimte op prijs stelt. Zelfs nu in augustus waren we slechts 5 campers .. de "dichtstbijzijnde buurman" 50 meter. Het bezoeken van de wildparken is de moeite waard. De roofvogelshow is geweldig en informatief.
Een zeer goede plek om meer dan één nacht door te brengen. Gedurende de dag was op zaterdag natuurlijk veel gaande, maar de parkeerplaats was niet vol met auto's. Het is duidelijk dat dit niet het geval is met de tekenen dat het verbod op campers in juni-augustus alleen voor een deelgebied geldt. Mijn neiging .. alleen geldig voor gedeeltelijke oppervlakte. Het was de twee nachten dat sommige kampeerders op de parkeerterreinen werden verdeeld. Zelfs sommige Zweden en zij zouden de regels van hun land redelijk goed moeten kennen. Ruimte was genoeg en er waren geen problemen. Een paar honderd meter voor de plaats is er ook een grotere parkeerplaats. Voor zover ik heb gezien, zonder beperking. Het strand nodigt echt uit om te blijven hangen.
Kortom, de plaats is redelijk comfortabel. Naar mijn mening, maar de weg is erg druk, waardoor ik me nu minder op mijn gemak voelde. Zelfs 's nachts was het te luid. Vooral als je het raam open hebt staan.
Een aanvaardbare plaats voor doorvoer of gewoon om naar Liechtenstein te kijken. 'S Nachts redelijk stil. Ik was daar in januari 2019.
Geweldige locatie! Blijf hier enkele dagen in januari.
Geweldige aanbieding! Sta hier meerdere keren in januari.
Om een goede plek te blijven. Zeer stil 's nachts. Gratis wifi werkt goed. U hoeft zich alleen elk half uur opnieuw aan te melden.
Was er in september 2018 voor één nacht. Best.
Was er in september 2018. Relatief vol in de avond. Voor mij een aanvaardbare plaats voor doorvoer.
Sta hier verschillende keren in oktober 2018. Geweldige plek. Vrij rustig 's nachts. De gratis wifi werkte goed. Het beste ding over het geheel is de viswinkel recht op het plein. Hij wordt ook goed bezocht door de lokale bevolking.
In het laagseizoen een super rustige plek. Bijna eenzaam. Sta hier verschillende keren in oktober 2018.
Ik heb de plaats in oktober 2018 verschillende keren gebruikt als een servicestation. Dat was geweldig, het tanken van vers water en het aftappen van grijs water. Voor mij persoonlijk is er geen ruimte om te slapen. Te hard. Tenzij het anders werkt.
Super rustige plek om te verblijven. Was hier in oktober 2018.
Geweldige plek om te verblijven. Zeer stil 's nachts. Vrij uitzicht op zee, inclusief zonsondergang.
Een zeer goede en rustige plek om te verblijven.
In plaats van een nacht, bleef ik daar voor meerdere nachten. Pure ontspanning en vrede. De korte wandeling door het bos naar de andere kant van de kust is naar mijn mening de moeite waard. Of je loopt naar de top aan het einde van het schiereiland naar de vuurtoren. Er is een café, dat op dit tijdstip van de dag dagelijks geopend is. Er is een tik in de gasthaven. Ik heb mijn jerrycans daar gevuld. Je rijdt met de auto naar het einde van de straat (ongeveer een goede kilometer). Vanaf daar ga je naar de vuurtoren en het café (niet toegestaan voor auto's). Na ongeveer 100 m slaat u linksaf naar de gasthaven. De kraan is bij de informatiepanelen naar het natuurpark en hij is ook geschreven.
Een geweldige plek om te verblijven. Een wandeling in het nationale park loont in ieder geval de moeite.
Als een plek om te verblijven een zeer goede optie. Absoluut beter voor mij dan plaatsen op de E4. En natuurlijk dicht bij het centrum van Uppsala. De nacht was relatief stil. Verkeersgeluid begon al heel vroeg. Op dit moment worden wegwerkzaamheden direct op de plaats uitgevoerd, die toen met graafmachines werd gestart en dus vrij vroeg. Een kleiner deel van het plein is ook afgesloten. Maar het geheel is slechts tijdelijk.
Een prima startpunt voor een wandeling op de Tysnessåta (753 m). Ik bracht een totaal van ongeveer 5 1/2 uur voor de wandeling. De parkeerplaats ligt op ongeveer 280 m hoogte. Vanaf Tysnessåta heb je een geweldig uitzicht over het fjordlandschap in alle richtingen. Absoluut een aanrader voor mij. De nacht was heerlijk stil. De plaats is absoluut niet op de gebruikelijke routes.
Een geweldige en zeer rustige plek om te verblijven. Ik was er begin mei 2019. Mobiele telefoonontvangst erg zwak tot helemaal niet.
Goede plek om te verblijven, vooral als je 's avonds komt vanaf de veerboot. Minder hype dan op de parkeerplaats op Å i Lofoten. Goed zicht.
Een eenvoudige verharde parkeerplaats. Ik denk dat je 's nachts relatief rustig slaapt. Startpunt van wandelingen.
Het tankstation is niet de nieuwste, maar het is goed. Vooral vers water met een aparte kraan, kunt u zijn eigen slang aansluiten.
Dit is een perfect, relatief nieuw en schoon servicestation.
Een goede plek om te verblijven. Relatief druk met campers. Een bezoek aan de Gammelstad is ook interessant.
Dit is een geweldige, rustige plek om te verblijven. Het zand / grindpad is gemakkelijk over het hoofd te zien. Er is een enigszins scheef bord "Valmarin Museo" aan de hoofdweg. 'S Avonds en' s ochtends waren enkele vissers daar en lieten hun kleine bootjes water geven.
De plaats ligt direct bij het natuurcentrum en hotel en lijkt mij daarom niet zo stil als de parkeerplaats 400 meter verderop.
Zeer rustige, ruime plaats op ongeveer 440 m hoogte. Het is gewoon een heel groot verhard gebied omlijst door bomen. Er waren vanavond 3 kampeerders. Ik zou deze plaats liever 400 m direct bij het natuurcentrum en hotel willen.
Het is een zeer goede, rustige plek om te verblijven. Het heeft een verhard "hoofdplein". Maar je kunt ook langs de toegangsweg langs de ene of de andere steil onder bomen zien te komen. Met name kleinere campers vinden boven het "hoofdplein" (onverharde weg op het hoofdplein over een aanloop) de ene of de andere parkeerplaats.
Op het eerste gezicht maakt het tankstation een enigszins gesloopte indruk. Maar grijs water over rooster afvoeren was perfect. En voor zoet water is er een aparte kraan bij de kleine rode houten hut. Best. Voor het weggooien van cassettes, kan ik geen informatie geven.
Het hele gebied is zeer schilderachtig. Ja, het veld zelf is erg druk. Desondanks een speciale plek met een speciale sfeer zo dicht bij Rusland en natuurlijk de militaire aanwezigheid. De jonge Noorse soldaten zijn erg vriendelijk en leggen graag een paar details over de grens uit aan de toeristen. De weg daar is vanuit mijn oogpunt goed uitvoerbaar. Er zijn ook vlijtig gaten in de weg gerepareerd.
De plaats is erg ruim en je staat er erg rustig. Openbare wifi (blijkbaar van de stad) die ik kon ontvangen. Een openbaar afvalverwerkingsstation ligt slechts een paar honderd meter verderop voor de parkeerplaats van het hotel.
Ik heb alleen het bergingsstation gebruikt. Het beste. Als ik dit correct heb gezien, bevindt het bergingsstation zich op een openbare parkeerplaats (24 uur) direct voor de eigen parkeerplaats van het hotel.
Ik heb afgelopen weekend 2 nachten doorgebracht op deze plaats (pauze, wasserette). Het is erg rustig en afgelegen in een woonwijk in Vestre. Het wassen en drogen van kleding was perfect. Zoet water heel goed. De constructie aflaten tot grijs water is een beetje raar. Het gat bevindt zich in het midden op een verhoogde betonnen voet waar u op rijdt. Dit is niet erg breed en de trechter zit in het midden. Met mijn VW-bus kon ik de zijrioleringsopening gewoon over de trechter plaatsen zonder "naar beneden te vallen". Ik veronderstel dat dat niet werkt met alle (grotere) kampeerders. Een bakker in de buurt bestaat niet voor zover ik weet.
Ik bracht nu een rustige nacht door op het plein, nu half juni.
De parkeerplaats nodigde me niet uit om hetzelfde te blijven. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik reed verder.
Ik ben gelijk nog een tweeds nacht gebleven ...
Ik ben het eens met de vorige beoordeling. Ik reed ook verder. Zonder verder commentaar.
Ik heb de camping gereden en kleren gewassen. Helaas hebben ze geen droger, alleen een wasmachine. De eigenaar was erg vriendelijk. Ik moest gewoon doorrijden.
Sitecode: 20065
De plaats kan ook heel goed alleen als servicestation worden gebruikt. Eigen verswaterkraan, grijswater over rooster afvoeren.
De plaats is echt geschikt voor een overnachting. Op een paar honderd meter afstand is een kleine parkeerplaats. Je kunt ook een wandeling maken naar het strand. Met zitplaatsen.
Drinkwater (eigen aansluiting) was ook verkrijgbaar bij het tankstation.
Kraan heb ik niet gezien .. maar misschien over het hoofd gezien. Open het deksel om grijs water af te tappen.
Een goede plek om te verblijven, beschut achter bomen.
Een geweldige plek op de weg.
Leeg grijs water eenvoudig over het rooster. Slechts een tik. Eigen slang kan eenvoudig worden gebruikt. Is absoluut oké.
Zeker oké. 2 km verder richting Kirkenes is er naar mijn mening een betere plek. Hij staat niet aangegeven. Je rijdt op een natuurlijke weg en kunt iets verder weg zijn van de weg tussen struiken en kleine bomen. Ik heb daar goed geslapen. Er is geen toilet en geen vuilophaal daar
Ik gebruikte de plaats alleen als een servicestation. Absoluut perfect. Eigen verswaterkraan, grijs water via rooster afvoeren, cassetteafvoer ook mogelijk. Het is zeker een plek waar je goed kunt slapen.
Een zeer rustige en ruime plaats. En nu nauwelijks bezocht begin juni. Met kleinere campers vindt u ook mooie nissen tussen de bomen.
Een zeer goede plek om te verblijven, weg van de grote doorgaand verkeer van de E6. Ik kon recht naast de stroom staan. Helemaal achterin staat bouwmateriaal en een helikopter die rondloopt. Het is waarschijnlijk iets in de bergen. De helikopter vloog een paar keer heen en weer in de ochtend. Als je vanuit het westen van de E8 komt, heeft het ook ongeveer 100 meter voordat de parkeerplaats een pad heeft verlaten (teken Lullefjellet / Lulledalen) in. Daar kunt u ook uw camper parkeren. Er zijn wandelmogelijkheden.
Een goede plek om te verblijven. De weg is niet erg druk, uitgezonderd een paar vrachtwagens. Het uitzicht is leuk. De zon was zichtbaar tot 12 uur 's nachts voordat de wolken begonnen op te stijgen. Een groep Noren kwam met twee grote coaches en ook genoten van de warme zonnige avond met live muziek. Was spannend.
Het tankstation is in principe oké. Om grijs water af te voeren (ook als de cassette wordt verwijderd) moet u het mangatdeksel met een haak in evenwicht brengen. Er is een kraan met slang. Je kunt eenvoudig je eigen slang gebruiken. Het is grappig dat je het grijze water direct naar het tankstation en de havengebouwen blokkeert (waar je ook rond het houten huis kunt rijden). Dus tankstation heeft het en zelfs tegenover een rustruimte. Ik heb geen beperkingen gezien om daar te blijven. Er zijn banken en vuilnisbakken. Je zit daar erg leuk met uitzicht op de fjord en heeft de kleine haven voor hem.
Perfect stil. Spannende weergave (kleuren lucht, zee, vogels). Geen idee waar de plaats voor was bedacht . Als je het toilet niet nodig hebt, wordt het gerommel genegeerd, dan is het een geweldige plek weg van de drukte.
Op een bord van de community friendly wees erop dat dit slechts een rustpunt is en geen plek om te verblijven. Ook de kraan was niet actief (in elk geval slechts één voor alles ..). En drainerend grijs water bestaat ook niet.
In principe oké. De positionering boven het rooster voor grijswater is niet eenvoudig, waarschijnlijk vooral bij grotere campers. Ik heb geen cassetteafvoer gebruikt. Voor vers water is er een kraan op het gebouw van het benzinestation. Je moet sleutels bij de kassa krijgen. Ik weet niet of het iets kost.
Ik kan alleen maar instemmen met de vorige beoordeling. Een plek om uit te schakelen.
Het uitzicht is erg mooi. Ik vermoed dat je 's nachts goed kunt slapen (licht verkeer). De plaats is recht in een hoek. Op straatniveau.
Niet de meest comfortabele en romantische plek. Gedeeltelijk liggend rond puin, een "halve" boot. In het begin merkte ik het verkeerslawaai op, vooral wanneer vrachtwagens over de uitzettingsvoegen van de brug rommelden. Maar de nacht was rustig en ik heb goed geslapen. Als ik niet zo laat was geweest zou ik doorgereden hebben, maar voor die ene nacht was het absoluut oké.
Geweldig tankstation. Eigen verswaterkraan (eigen slang kan worden gebruikt), giet grijs water eenvoudig over het rooster.
Zoet water dat ik op 30 mei niet kon tanken (alleen vierkant). Wat betreft het uitzicht zijn er naar mijn mening mooiere plaatsen.
Het uitzicht is erg mooi, vooral 's avonds /' s nachts wanneer de zon ondergaat. Verkeerslawaai is relatief luid gedurende de dag. 'S Nachts was het geen probleem.
Een van de goede tankstations. Eigen drinkwaterkraan, gewoon grijs water aftappen. Helaas was de bodem van de drinkkraan dik bedekt met natte modder. Het ging echter.
Prima om te overnachten. Uitzicht erg leuk. In de ochtend, maar dan een beetje onrustig door het verkeer.
Een van de moderne benzinestations. Eenvoudig grijs water door een rooster laten lopen, vers leidingwater (eigen slang kan met adapter worden verbonden), eigen cassette-afvoer en -spoeling. De plaats was gisteren goed bezocht op zondag, dus ook plassen en niet erg schoon.
Ik heb daar een geweldige nacht doorgebracht. Een plek om te ontspannen en voor een tweede nacht te blijven. De weg naar de plek is niet geasfalteerd, hij botst een beetje, maar hij is goed beveiligd.
Dit is een geweldige en rustige plek om te verblijven in de buurt van Ålesund. Zelfs een wandeling, met Duitse overblijfselen, door het park is de moeite waard.
Dit is een van de zeer goede, moderne benzinestations. Eigen slang kan worden aangesloten (adapter nodig).
Heb een rustige nacht, ondanks de nabijgelegen weg, doorgebracht. Voor het verblijf om perfect te blijven. De gratis Wi-Fi op de informatie (restaurant) kan goed worden gebruikt, als je tijdelijk voor het restaurant / informatie staat.
Om zeker een zeer rustige plek te blijven. Residentiële huizen zijn in zicht. Je kunt kleinere wandelingen maken.
Een grote parkeerplaats op het uitkijkpunt Trollstigen en gedurende de dag met de bijbehorende "Rummel". De nacht was volkomen stil. Direct achter een ruis de bergbeek. Dus een goede plek om te verblijven.
Vrij kleinere plaats direct aan de straat. Ik had geen gsm-ontvangst.
Een prachtig aangelegde plek. Noren gebruiken het als een startpunt voor skitochten. Vandaag, op 22 mei, was het nog grotendeels bedekt met sneeuw. Ik had geen gsm-ontvangst.
Een aangelegde, op 935 m, prachtig gelegen ruime ruimte. Nu, op 22 mei, was het meeste nog bedekt met sneeuw. Ik neem aan dat er 's nachts weinig verkeer is en dat je dus rustig kunt slapen.
Om grijs water af te tappen, moet een zwaar mangatdeksel worden opgetild. Er is slechts één kraan met slang. Als je je eigen slang wilt aansluiten, moet je schroeven.
Het is echt een rustige plek met een prachtig uitzicht op de fjord.
Om grijs water af te tappen, moet je een bekken onder het mobiel duwen (draaien). Er zijn verschillende wateraansluitingen. Het gebruik van het servicestation kost 60 NOK als u niet tanken of blijven slapen. Overnachten is ook mogelijk (prijs?). Elektriciteit is beschikbaar voor 45 NOK.
Het gebruik van het tankstation kost 25 NOK. Om grijs water af te tappen, moet u de flappen openen. Er is een kraan met slang. U kunt uw eigen slang aansluiten.
Nou, niet mijn favoriet, maar om te overnachten, wel oké.
Dit is een van de stilste plaatsen. Voor mij ook een plek om 2-3 dagen pauze te nemen van reizen. Er zijn veel tafels en banken op het terrein. De wandeling (15-20 minuten) op de Guløytoppen is de moeite waard. Het heeft een prachtig uitzicht over de fjord. Bij het toiletgebouw is er ook een waterkraan met slangaansluiting. Het heeft een bovenste (groter) en lager (mooi) parkeerterrein.
Het is een zeer goede plek om te verblijven. Heel stil. Er zijn zeker meer romantische plaatsen.
Echt een geweldige plek. Rustig, perfect servicestation. Zelfs tikken op de stroomaansluitingen. Helaas is de plaats momenteel alleen geopend in het weekend (teken). Tijdens de week (maandag tot vrijdag) is de plaats tot nader order gesloten. Er worden onder meer explosies uitgevoerd, omdat een verbinding met het kleine offshore-eiland wordt gebouwd.
Het is een goede plek om te verblijven. Een grote Spar-supermarkt er vlak naast. Op zaterdagavond ontmoetten een paar tieners elkaar op de steiger .. wat luidere muziek. Maar dat maakt er deel van uit.
Førde is een rustige, stille plek. Hij is erg mooi in het landschap. De nacht was absoluut stil. Op de parkeerplaats staat een afgedankte caravan en een afgemelde auto. Een grote afvalcontainer voor huishoudelijk afval, is ook op de rand. Lokale vrachtwagenchauffeurs parkeren hun vrachtwagens daar ook 's nachts. langs het kerkhof, kom je op het strand. Er zijn ook tafels en banken gemaakt van natuursteen. Aan de andere kant van het strand is er ook een openbaar toilet. Als je weg wilt zijn van doorgaand verkeer, zeker aan te raden.
Ik heb alleen grijs water geloosd (het beste). Als je je eigen zoetwaterslang wilt aansluiten, moet je eerst schroeven .. Om op doorreis te blijven, is het zeker oké.
Super servicestation. De eigen slang kan ook eenvoudig worden aangesloten. Het vullen van vaten is misschien niet perfect. Nadat je op de groene knop hebt gedrukt, loopt het water een tijdlang relatief sterk.
Het voelt een beetje als een rotsachtige woestenij. Maar het werkte voor mij. De nacht was absoluut stil (15/16 mei 2019). De Noren lopen 's avonds op de rotsen en genieten van de zonsondergang. Het was luid rond 8.30 in de ochtend. Zware apparatuur (graafmachine, kraan, dieplader) ging door en heeft waarschijnlijk het systeem uitgebreid of gerepareerd. Maar dat zou alleen een tijdelijk onderwerp moeten zijn.
Ik vind dat een geweldige aanbieding. Ik was geen 10 seconden op het veld, wilde me gewoon oriënteren, kwam al uit een medewerker en vroeg heel, heel vriendelijk, of ze me kan helpen. Ik heb alleen het tankstation gebruikt. Maar hoe dan ook, een plek om goed te blijven, als het op de route ligt
Ik maakte slechts een korte tussenstop. Mijn indruk is dat je daar heel goed kunt blijven, met wind is zeker een probleem. De plaats is licht glooiend.
Voor mij is de plaats ligt op een zeer mooie, zeer rustige plek, naast een kerkhof met een kleine houten kerk. Wandelpaden zijn gemarkeerd. Ik ben een beetje verdeeld, omdat aan de andere kant van het plein woongebouwen grenzen. Ik denk niet dat het de overheersende bedoeling is van de plek om vol te zitten met kampeerders. Veeleer voor wandelaars en kerkhofbezoekers. Maar toch, bij een pauze is het ideaal voor mij.
De nacht was relatief stil. Maar het werd vroeg in de ochtend luid vanwege het toenemende verkeer. Je kunt echt niets doen, een paar stappen lopen of min of meer beperkt zijn tot de parkeerplaats. Vanuit mijn oogpunt redelijk goed te blijven of voor een korte tussenstop.
Alleen hier vers water aangevoerd. Geeft een heel kalme indruk.
Heb een zeer rustige nacht doorgebracht, ondanks de nabijgelegen weg. Staan is aardig aan de onderkant.
Een van de goede tot zeer goede serviceplaatsen. Bij de verswaterkraan kunt u eenvoudig uw eigen slang aansluiten.
Ik vond de plaats en het gebied erg leuk. Nummers kunnen zoals eerder beschreven worden door middel van de beschikbare enveloppen (100 NOK of 10 €). Maar het staat ook op de website van de vuurtoren lindesnesfyr.no daar in de webshop met creditcard.
Echt heel goed servicestation. Werkt zoals het laatst is beschreven. Kleine adapter voor de drinkwateraansluiting, ik heb het niet gevonden, maar in elk geval eentje.
Leuke gezellige haven en leuke plek. Zeer rustige nacht doorgebracht. Het is correct, tussen 17 en 8 uur ben je vrij. De eerste twee parkeeruren zijn gratis, dus er is meer tijd om gratis te parkeren. Je kunt ook gemakkelijk betalen met de app EasyPark.
Niet aanbevolen voor overdag begin mei. Bussen met toeristische groepen in intervallen van 5 minuten, om de brug 1 minuut te bezoeken. De nacht was erg stil.
Ik bracht daar twee zeer stille nachten door. Het is misschien mooier op andere plaatsen, maar een goed startpunt voor de wandeling naar de watervallen (aanbevolen).
Ik heb zojuist vers water en bijgevuld en grijs water geloosd. Perfect daarvoor.
Hebben er twee zeer rustige nachten doorgebracht in de 2e week van mei. Het wassen van kleding en drogen werkte goed. Wasserette 1x 1x NOK 30 (met speciale munten verkrijgbaar bij de receptie), tijdens het drogen heb ik 20 NOK bediend (5 + 10 NOK-munten, 5 NOK = 20 min). De eigenaar spreekt heel goed Duits.
Direct naast de hoofdweg gelegen plek. De parkeerplaats is deels erg hellend. Ik veronderstel dat het erg stil is 's nachts.
Als een servicestation 10 sterren. Om te slapen zal het waarschijnlijk 's nachts luid zijn door het lawaai van de straat.
Voor rioolwater moet de putdeksel worden verwijderd. De kraan is half verborgen onder een struik.
Ik heb daar een heel stille nacht doorgebracht. In het centrum ontdekte ik een café / winkel genaamd Landhandel (voornamelijk regionale dingen). Daar kun je heel goed brood kopen (helaas ook duur). Dat was het toch wel waard. De eigenaar spreekt heel goed Duits.
Perfect servicestation. Ik was in staat om vers water bij te tanken op 04. mei 2019. Overal in deze tijd van het jaar is dit niet het geval.
Ik bracht begin mei een zeer rustige en aangename nacht door. Een totaal van 3 campers. Een kleine supermarkt ligt direct aan de ingang van de parkeerplaats. Het toevoerstation leek nog niet in bedrijf (vers water waarschijnlijk alleen met vierkante sleutel, andere flap was gesloten).