@ArnRogie
- 2021
- Huren
Ideale camping als uitvalsbasis voor de Riviera te bezoeken. 2 sanitaire gebouwen, waar je duidelijke merkt dat het ene z’n beste tijd gekend heeft. Het andere begint dat ook te hebben. Het sanitair kan dus wel een upgrade verdienen. Voor de rest kies je op de camping zelf waar je staat, dus op de plaats en het uitzicht heb ik geen opmerking.
We namen een Premiumplaats en het zicht was adembenemend! Sanitair was wel iets minder adembenemend, dat lag er toch wel vaak vuil bij, ook verouderd, zo hadden heel wat douches geen slot meer..
Ruime camping. Net sanitair, misschien net onvoldoende toiletten, daar was het vaak wachten op de spitsuren. Wel voldoende douchemogelijkheden. De ideale uitvalsbasis voor Venetië, de bus stopt vlakbij en een heen-en-weer ticket kost je €3/ pers.
Mooie camping, plaatsen mochten misschien net iets ruimer. Zeer knap vernieuw sanitairgebouw met ruimschoots voldoende voorzieningen, goed onderhouden. Bus naar Ljubljana vlak bij, dus de ideale uitvalsbasis!
Zeer vriendelijke gastvrouw, plaats wordt aangepast aan transportmiddel. Gezellige camping tussen de bossen, mooi wat verouderd sanitair maar zeer goed en net onderhouden!
We verbleven hier in augustus 2024. Ruim op voorhand geboekt (meer dan een maand), toch werden we met onze daktent net aan de parking geplaatst (letterlijk gepropt tussen mobilhomes), wat voor niet veel slaap zorgde gezien de drukke passage. Weinig douche- en toiletmogelijkheden, dus was het steeds wel wachten en waren deze ook niet al te netjes meer, ook hadden we geen warm water in de douche. We hadden meer van deze camping verwacht, jammer!
Gewoon een parking met toch redelijk wat lawaai en had toch een beetje schrik er ons te zetten. ‘s Morgensvroeg parkeert men de parking vol, ons hadden ze bijna ingesloten. Let dus wel goed op als je je dags voordien positioneert. Maar ja voor geen geld, hebben we toch goed geslapen.
Zeer fijne camping om te verblijven, alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijk personeel. In de bistro op de camping kan je ook heerlijk eten, voor niet veel geld. Best vraag je wel op voorhand of je kan eten die dag. Als je links stapt kom je snel aan de tramlijn die je richting de oude stad brengt. Stap je rechts kan je de overzet nemen (steeds op het uur of halfuur), handig om weten zodat je niet moet wachten.
Ruime staanplaatsen, dichtbij een bushalte. Er is een winkeltje aanwezig maar dit is niet open. ‘s Morgens is het restaurant niet open voor ontbijt. Sanitair is doenbaar, douches zijn wel niet afgeschermd. Enkel mogelijkheid om cash te betalen.
Laat aangekomen op de staanplaats (rond 23u), gelukkig waren er nog 2 plaatsjes. 3 parkeerstroken met elk op het einde de mogelijkheid om stroom te nemen (0,50€/Kw). Rustige buurt met weinig omgevingsgeluiden. Afvalwater loos je hier gratis, je toilet reinig je voor €1.