@Arnaud1969
Lid van Campercontact sinds 2019
Het P1-terrein is, net als de P5, begin maart vrij toegankelijk. weinig mensen, goede locaties, wil je meer licht en directe toegang tot het fietspad dan is het P1. om naar het strand te gaan, hoe dan ook 300 meter, het is de P5.

twee dagen en één nacht begin maart, gratis. goede locatie 20 meter van het fietspad rond het meer. als je dicht bij het hoofdstrand wilt zijn, is het andere campergebied beter.

Leuke plek met een mooi uitzicht op het meer en de kleine bergen aan de overkant. Directe toegang tot het kleine strand, tot de campingfaciliteiten (daar was het gesloten / Covid). Als u het dorp oversteekt, vindt u een kleine weg die een pad wordt en u naar het strand Les Grangettes op 3 km afstand leidt, veel beter, de uitzichten onderweg zijn prachtig!
Het is een goed plan, prachtige plek midden in de wijngaarden, gratis met stroom (die avond werkte het niet). Geen andere uitrusting. Zeer interessante proeverij, gelukkig keren we te voet terug naar het busje. Er is een bakkerij op 150 meter afstand en een paar restaurants in het dorp. Opgelet daar waren we maar 3 van de 15 plaatsen vrij (Covid / gesloten grenzen) maar meestal is het snel vol.

Slechts één nacht, geen zorgen, elektriciteit, water, grijze en zwarte olie verversen, de essentie is aanwezig. Iemand kwam rond 9 uur langs om de € 7,50 te innen. Het is ze waard. Zeer rustige nacht en alles wordt te voet gedaan in het dorp Han-Sur-Lesse. We waren tien campers op 22 februari, dus het ziet er behoorlijk druk uit.
Schone en zeer rustige parkeerplaats, toch zondagochtend. De Ill is mooi, mogelijkheid tot wandelen of fietsen. Het is gratis, maar je moet onafhankelijk zijn.
Een nacht eind januari, heel goed. Alleen de drukke weg. Het park van het kasteel ligt op 5 minuten lopen, mooie wandeling te doen, 's morgens zijn we helemaal alleen het is aanzienlijk.
Een perfect gebied als je autonoom bent, geen apparatuur, maar wat een rust en wat een omgeving!
Schoon, we voelen ons veilig en bovenal zijn we op 5 minuten lopen van het stadscentrum. Voor degenen die een busje van minder dan 2 meter hebben, is er gratis parkeergelegenheid ernaast ....
Een mooie, redelijk rustige plek (een paar passages van auto's, joggers en mountainbikes op zondagochtend), gratis maar geen diensten, je moet onafhankelijk zijn, 2 bakkerijen op 5 minuten lopen. Wees voorzichtig, het leunt een beetje naar het meer. Een ideale plek om de Grands Crus-route vanuit het zuiden aan te vallen.
De camping is buiten het seizoen gesloten, maar als u zelfvoorzienend bent, is de grote parkeerplaats voor de watervallen perfect voor één nacht. Totale rust, mooie locatie, een rivier 100m, gratis, geen voorzieningen behalve openbare toiletten.