@Arnie_Nbg
- Gezin met kinderen (12+)
- Niesmann & Bischoff Arto
- 2004
Een erg fijne camping met een klein maar liefdevol ingericht toiletgebouw. Er is een douche en twee toiletten, en een gemeenschappelijke ruimte/keuken. Je betaalt € 2 voor het douchen, maar er is geen tijdslimiet voor warm water. Water bijvullen kost € 5. We betaalden € 25 contant voor één nacht, inclusief elektriciteit. Zonder elektriciteit zou het € 20 zijn geweest.
Een hele fijne kleine camping met zeven camperplaatsen. Direct aan het fjord in de haven gelegen. Inchecken gaat via een QR-code en je betaalt online. We betaalden een basisprijs van 150 kronen, en daar kun je dan nog elektriciteit per kWh en 4 minuten douchen bijkopen. Alles verliep vlekkeloos. De toiletten zijn te openen met een pincode die je krijgt toegestuurd en waren goed onderhouden en schoon. We komen hier graag nog eens terug.
Was onze eerste worp op onze reis naar Zweden. Ik vond het geweldig en iedereen was erg aardig. U kunt ook broodjes of brood bestellen voor de volgende ochtend. Waren drie mensen en een hond.
super mooie en schone parkeerplaats. Bleef voor een nacht. Drie mensen en een hond. Altijd mijn genoegen.