@ArnoAnja
Er valt weinig toe te voegen aan alle positieve berichten. Dit is echt een prachtige plek om lekker te wandelen, relaxen en vooral genieten van het mooie uitzicht. Ook de hangbrug is op de fiets goed te bereiken. Breng voldoende boodschappen mee want buiten de bakker en een goed restaurant is er geen winkel dicht in de buurt. Bedankt voor de gastvrijheid!
Het is mogelijk om hier ook voor maar een paar dagen te overnachten. Erg jammer dat het nogal prijzig is! Daarom maar 3 sterren. Verder is het een prachtige camping.
Wat een fijne plek en Diana is idd een hele goede gastvrouw. De camping heeft een fijn zwembad en je staat lekker in de schaduw onder de hoge bomen. Wel langs een weg maar deze is vrij rustig. Vanuit de camping gemakkelijk op de e-bikes naar Pula en naar het natuurgebied Kamenjak waar we de kustwandeling hebben gedaan, prachtig! De fietsroutes in de omgeving zijn bestemd voor mountainbikers. De zee, restaurantjes en bakker zijn op loopafstand.
Deze camping is helaas gesloten.
Je wordt hier gastvrij ontvangen door de vriendelijke eigenaar. Het is een prachtige plek om te relaxen, ruime plaatsen met overal mooi uitzicht! Het sanitair is schoon en er is een zelfs een zwembad bij . In de avond koelt het flink af, heerlijk plekje👌
Het is in het hoogseizoen alleen mogelijk om een volle week te boeken. Deze week gaat dan 498 euro kosten in 2025 . Het zal vast en zeker een mooie camping zijn maar voor de meeste camperaars is deze regel niet aantrekkelijk.
Het is elke keer weer fijn om hier te komen. We krijgen altijd een hartelijk Brabants ontvangst van Jan. Het zijn fijne camperplaatsen in een mooi rustig landelijk gebied. Het is hier prachtig om te wandelen en fietsen en ligt op korte afstand van Den Bosch. We hebben er weer van genoten en komen zeker terug!
Na sluitingstijd van de grotten is de parkeerplaats gesloten, er worden dan pionnen voor de slagboom bij de ingang gezet. Als je in bezit bent van een munt die te koop is bij de kassa boven bij de grotten kan je de parkeerplaats altijd wel verlaten. Beetje vreemde omslachtige situatie.
We hebben hier 3 dagen gestaan. Brabants vriendelijke ontvangst van de eigenaars. We hebben genoten van de stilte en het erg mooie landelijke uitzicht. Fijn om te wandelen en fietsen. Zijn ook naar Den Bosch gefietst waar we een boottochtje over de Dieze hebben gedaan, hierbij vaar je onder de stad door, heel bijzonder. De stad zelf is beslist de moeite waard. Wij komen zeker een keer terug!
Erg mooi rustig plekje, NOK 100 bij de supermarkt boven te betalen. Het is het meer dan waard. In de supermarkt hebben ze ook een kaart met een paar wandelroutes die vanuit hier gelopen kunnen worden.
Mooie rustige camperplaats met uitzicht over het water, erachter is ook een grasveld waar je meer uit de wind staat. Waterkraan is aanwezig bij het pad naar de camping. Als je over de camping loopt en aan de andere kant eraf kom je op een leuk zandstrandje waar je lekker kan zwemmen. De wandeling naar de vuurtoren is leuk en gemakkelijk te belopen.
Het park is een beetje gedateerd. Het sanitair wordt netjes bijgehouden. Er is een zwembad met bar en ligweide aanwezig. Hier wordt ook door de lokale bevolking gebruik van gemaakt. Er loopt een mooie fietspad naar Praag van 19 km die dichtbij de camping begint. Bij de buren Kaskade pizzeria kan je lekker eten, kleine kaart.