@ArnoBos
Wij konden maar 1 nachtje blijven er was geen plaats. Camping is in 2 gedeeltes ingedeeld. Het stukje aan het strand is hutje mutje met kleine plaatsen. Aan de andere kant van de weg ligt het camping gedeelte met iets ruimere plekken. Sanitair basic maar wel schoon. Wij vonden €34,- voor 1 nachtje veel voor alleen een mooie strandligging.
Zeer vriendelijk personeel. Het is een terassencamping dus de plekjes zijn niet allemaal makkelijk te bereiken. Sanitair is basic maar schoon. Prima zwembad en pizzaria op de camping. Op loopafstand van Sorrento.
Vriendelijke ontvangst. Je wordt met een golfkarretje rond gereden om een plekje uit te zoeken. Ligging is goed aan zee makkelijk te bereiken via een tunnel. Sanitair is oke. Prima zwembad en restaurant waar we heel goed hebben gegeten. Bedjes te huur bij zowel het zwembad als het strand. Wel maar 4 ampere electra en de (acsi) plaatsen zijn niet groot. Van de weg hebben wij niet veel last gehad.
Moderne en mooie stadscamping. Sanitair is prima. Zwembad, restaurant, winkel alles is te vinden hier. Het is een grote camping waar ook veel huisjes op staan. Handig is de shuttlebus vanuit de camping naar Florence. Veel hoogteverschil dus je moet wel goed ter been zijn. Prima om Florence te bezoeken.
Ligging is fantastisch! Sanitair is matig en verouderd. Aan de overkant van de camping ligt een supermarkt. Electra is maar 4 ampere. Prima voor een kort verblijf de omgeving is mooi.
Vriendelijke ontvangst. Hele ruime plekken met electra. Sanitaire voorzieningen aanwezig. Uiteraard tijdens de wijnproeverij en rondleiding door de kelder een paar flesjes gekocht. Echt een aanrader!
Ontvangst zeer vriendelijk. Om Burgos te bezoeken prima. Rechtsaf het zandpad op en je fiets zo naar Burgos. Helaas is het zwembad zo te zien al even niet meer in gebruik. Jammer want met 30 gr is het wel lekker om af te koelen. Sanitair basic maar schoon. Plaats kan je zelf uitkiezen. Wij betaalde €27 per nacht 2 pers en electra.
Prima camping aan de Loire. Sanitair erg basis maar schoon. Broodservice aanwezig. Je loopt over de brug zo naar het dorpje.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan met Acsi korting €50,-. Grootste deel bestaat uit stacaravans en een klein deel is nog camping. Je staat onder de bomen. Sanitair netjes. Veel openbare bbq plekken. Zwembad, winkel, restaurant alles aanwezig.
Mooi plekje aan de Duitse kant van de moezel. Je kan hier heerlijke wijnen kopen. Verder geen voorzieningen.
Top plekje. Heel rustig. Felix verkoopt heerlijke champagnes en spreekt goed Engels.
Vanaf hier kom je makkelijk in Parijs. Camping is te duur voor wat je krijgt maar je betaald voor de locatie. Sanitair net voldoende.
Ruime plaatsen. Sanitair is matig, geen toiletpapier. In het toiletgebouw stikt het van de muggen en is het niet echt schoon. Zwembad is mooi en onder het tunneltje door en je staat op het strand. Restaurant op de camping is prima. Winkel is grotendeels leeg. Prima fietspaden. Wij waren hier van 8/9 tm 14/9 en betaalde voor camper 2 personen € 177,40
Sitecode: 2058
Perfect voor doorreis. Incheck gaat supersnel. Sanitair is redelijk. Restaurant op de camping waar je prima kan eten. Lidl en MC Donalds aan de overkant van de camping. Zwembad aanwezig. Kortom prima plekje om te overnachten dicht bij de snelweg.
Prima voor 1 nachtje. Mooie verharde plekken voor campers. Lekker gegeten in het restaurant. Zwembad wel aanwezig maar niet open. Geen broodjes te krijgen daarvoor moet je naar tankstation zo'n 3 km verder.
Zeer vriendelijke ontvangst. Het was erg druk en er was een klein plekje beschikbaar. Prima voor 2 nachten. Sanitair verouderd hurktoiletten en 2 normale toiletten. Douches zijn redelijk met soms warm water. Prima om de cinque terre te bezoeken.
Sitecode: 2058
Prima camping om een nachtje te staan. Vriendelijk en snelle incheck. Plaatsen zijn ruim en je mag zelf een plekje uitzoeken. Restaurant op de camping is echt prima en de bediening ook zeer vriendelijk. Aan de overkant van de camping zit een Lidl en een Mac. Sanitair is basis en redelijk te noemen. Wij betaalde €27,10 voor een camper 2 personen en stroom.
Leuke camping met vriendelijke beheerders. Op loopafstand van het dorpje (goede bakker), palais Ideale en aan de overkant van de camping een Intermarche. Plaatsen zijn ruim. Sanitair is keurig!
Heerlijk rustig hier (14juli) dorp is verlaten. Morgen lekker champagne proeven en kopen. Gratis plaats en stroom en Water ook aanwezig. Aanrader!!!!
Mooi verzorgd park met vriendelijk ontvangst. Maar let wel op de teeken in het bos want het krioelt er van.
Mooie camperplaats. Geweldig gebied om te wandelen en fietsen. Wij hebben overigens €10,- betaald. Niets teveel voor plaats met stroom en sanitaire voorziening.