@ArnoKloos
- 2024

Wouwwwwww, wat een mooie camping. Hier kun je echt genieten van rust, ruimte en gastvrijheid. Je wordt hartelijk ontvangen door het hele gezin. Dit is hoe vakantie hoort te zijn. Bedankt Ramona, René en de kinderen. Tot een volgende keer!!

Zeer gastvrij ontvangen. 4 nachten geweest. 2 op het erf en vanwege feest op het erf met Pinksteren 2 achter de werkschuur, een 500 meter verder op. Wij mochten het feest ook meemaken, ieder bracht eigen vlees en eten mee. De BBQ's stonden klaar vanuit de familie Heckmann. Gestookt met oude wijnranken. Wijn van eigen huis. Je kocht en glas met daarin 3 consumptiebonnen. Rondleiding door het bedrijf en een wandeling over de wijngaard. Top!!
Wij hebben hier 2 nachten naar volle tevredenheid gestaan. Prachtige plek, super gastvrij ontvangst. Fietsen valt reuze mee als je in het bezit bent van een E-bike. Een bushalte op loopafstand voor een bezoek aan Colmar. Wij waren op doorreis anders hadden wij hier zeker wat langer gebleven.
@Michelhin, volgens mij heeft u bij reservering een zeer duidelijk bericht ontvangen hoe het bij Chantal, Scheershoeve, werkt. Als u de moeite had genomen even uit te stappen en de situatie te bekijken dan had het vast duidelijk geweest. Jammer van de pas ingezaaide stuk. Als u niet zo slim bent hoeft u niet zo lelijk te doen en te schrijven over deze gastvrije dame met een prachtige camperplaats met uitzicht op mooie natuur. 10 sterren waard!
Een nachtje geweest afgelopen week. Vanwege de harde wind op de camperplaats binnen de poort gestaan. Prima plaats. Je kunt vanuit de camping prachtige fietstochten maken met een bezoek aan Doesburg, Zutphen, Doetinchem of het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst. Grote camping met in het seizoen veel vertier voor je kinderen.
Wat een prachtige camperplaats. Mooi aangelegd, verharde plaats voor je camper met gras ernaast om te zitten. Net en schoon sanitair met daarachter een afwasplaats en milieustraat voor afval en het verzorgen van de camper. Met natuurlijk daarbij de IJsboerderij met heerlijk ijs. Nu maar één nachtje geweest maar we komen zeker terug om de omgeving te verkennen. Dank voor het fijne verblijf.
2 nachten gestaan. zeer nette plaatsen. Mooi aan de Maas, veel plezier en binnenscheepvaart. Prachtige bewegende beelden. Mooi fietsen en wandelen daar. Zeker een aanrader! Alles te regelen via Easy Pay. Leuk en goed restaurant op loopafstand. Alles prima👍.
Afgelopen week, 24/9/24, een nachtje bij de Batevier gestaan met onze camper. Vriendelijk ontvangst door de havenmeester, max. plaats voor 4 campers, mooie verharde plaats met uitzicht op de haven. Na inschrijving zijn we naar het café/restaurant gegaan. Wat een gezelligheid. Ons korte verblijf was super gezellig hier. Dank daarvoor. Er is weinig sanitair maar alles is netjes en super schoon. Prima verblijf voor ons doel, afspraak in Wijchen.