@ArnoRijnsburger
- 2017
heerlijke kleine camping gerund door een vriendelijke familie die je graag bij alles helpt. de douches en toiletten zijn netjes en de wasmachine en droger werkte prima. heerlijke tajines gegeten en lekkere Marokkaanse pannenkoeken in de ochtend. op loopafstand van de zee.
geweldige camperplaats. mooie toilet/badkamers, 2 douches zelfs met regendouche. goede ligging direct aan de vecht en voldoende restaurants op loop- afstand als je geen zin hebt om te koken.
schitterend gelegen aan de rand van het dorpje. veel wandel mogelijkheden in directe nabijheid. voorzieningen op loopafstand: barretje mini supermarkt afhaal pizza (aanrader). ca 12 plaatsen waarvan 4 met stroom, eur 2,- voor 8 uur. kregen het niet werkend staanplaats betalen via Tabacchi. heerlijk en rustig overnacht in december. stonden alleen.
camperplaats op vlak asfalt. 12,00 zonder voorzieningen. Prachtig zicht op de (besneeuwde) bergen. Heerlijk gegeten in het restaurant en het zijn zeer vriendelijke mensen. Hond was ook zeer welkom. Douchen in het restaurant mogelijk,evenals broodjes in de ochtend. In de buurt zijn diverse wandelmogelijkheden en langlaufloipes. 1x per uur komt er een boemeltreintje voorbij.

Leuke kleine camping, opgedeeld in een deel aan het water(waar wij stonden) en aan de overkant van een drukke weg, verbonden via een tunnel. sanitair is schoon, geen wc-papier aanwezig. Personeel is zeer vriendelijk. Je kunt het hele schiereiland rondlopen langs het water. Het is ca 30 min lopen naar het centrale plein van het schattige stadje Orta. Erg rustig eind maart.

Prima camperplaats langs het water. In maart 2023 waren we de enigen. We betalen 17,00 via de automaat, eigenaar kwam nog even kijken. Voorzieningen als dump, schoon water en wc reinigen. Mooie locatie voor wandelingen oa naar de watervallen. Verder lijkt het dorp uitgestorven.

gesloten ivm een te drassige ondergrond. sta veel vaste kampeerders. We werden vriendelijk doorverwezen.
prima plek met super uitzicht! op loopafstand van restaurants (op maandag gesloten). geen voorzieningen buiten een bankje en een felblauwe. nabij speeltuin .

Prima camping, rustige ruime plaatsen. Personeel spreekt een beetje Engels. Wat schaduw en leuk zwembadje. niet groot maar netjes. Heerlijk gegeten in het restaurant.
prima parkeerplaats voor een overnachting en bezoek aan León, de kathedraal ligt op 10 min lopen. Mooi park achter de omheining echter niet toegankelijk voor honden. tankstation en winkels (incl supermarkt) om de hoek. water lozen en innemen en chemisch toilet legen. gratis.
prima parkeerplaats en uitvalsbasis voor het bezoeken van de meren van Covadonga want het is naast het busstation. je loopt zo het leuke plaatsje Cangas de Onis in, 2 min. 2,00 euro
mooie locatie nabij dorpje met aan te bevelen restaurant. vriendelijke ontvangst en gratis toegang tot zwembad. plaats voor ca 4 campers direct naast de wijngaard. tip. koop enkele flessen wijn van de eigenaar.
fijne camperplaats met zeer vriendelijk onthaal. Persoonlijk en volop informatie voor handen. leuke koffiehoek en alle voorzieningen aanwezig.
Schitterend aangelegde natuurcamping. Vriendelijke en hulpvaardige eigenaren. Zeer ruime plaatsen voorzien van alle gemakken, stroom, water en zelfs afvoer. Centraal geleden op Schouwen Duivenland. Renesse, strand en winkels op fietsafstand.
Fijne plek midden in het bos. Kamperen zoals vroeger. Beheerder is vriendelijk. Er zijn 2 centrale plekken om te overnachten, wij kozen voor de wat meer afgelegen locatie. Heerlijk fietsen of hardlopen in de directe omgeving. Veel aangereden zandpaden op de Camping.
Sitecode: 81966
Mooie locatie centraal gelegen tov Oostvoorne en de omliggende natuur. Mooie wandelpaden en of route in de nabijheid. Eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. Komen zeker nog een keer terug.
Mooie locatie in de bossen. Vriendelijke ontvangst. Grootschalige camping maar de door de opzet van de camperplaats merk je dit niet. Heerlijk wandelen in de directe omgeving. Sanitair prima voor elkaar.
Sitecode: 20234
camping erg vol. Het personeel is erg vriendelijk maar in het hoogseizoen is het sanitair is echt vies en zeer beperkt. Je moet je eigen wc papier meenemen. Het zwembad was erg druk. De prijs- kwaliteit verhouding klopt niet. 34, - is veel geld voor een camperplaats met vies sanitair.
Mooie ligging a d Leie. Voldoende wandel gelegenheid. Net buiten dorpje met leuk (eet)cafeetje. Aanrader
Schitterende locatie. Vriendelijke eigenaar. Aanrader