@ArnodeGroot
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Heerlijk rustig, wij staan hier alleen. Wel drink water en vuil water legen maar verder niets stroom doet het niet en toilet is gesloten.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een mooie camper plaats in een klein dorp, je kunt er heerlijk de bergen in wandelen en grote groepen valegieren zien. via komoot app zie je de wandelingen wel goede wandelschoenen aan doen. lekker warmen douche en toilet. alles te regelen via de pverde app.
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

mooie ruime plaatsen, schone voorzieningen en achter de camping een mooi bos op 20 minuten lopen een zeer groot omheind honden los loop bos. echt super. in het restaurant kun je voor een normale prijs lekker eten.
2019
super rustig, even 650 meter lopen en je hebt een privé plek aan het meer. waar je lekker kunt zwemmen, een zand afgraving. heerlijk mooi schoon helder water. al met al een mooie overnachting plek.
super camping mooie grote plaatsen😂 lekker meer om in te zwemmen of helemaal om heen te lopen. super aardig personeel, schoon sanitair.
Alles gratis, water vuil en water schoon, 220 volt, even de berg naar beneden bij de lantaarnpaal en je komt bij de rivier uit, waar je kunt zwemmen, samen met je bond of zonder. Als je het weggetje naar beneden loopt heb je aan het eind nog een barretje, waar je wat kunt drinken, het verkeer is 's avonds, na 22.30 uur wordt het rustig.
Sitecode: 20892
Prima camping als je niet van zwemmen houdt, in het meer is gewoon niet te zwemmen, water is net uilenzeik en er drijven overal dode vissen in het meer, zelf aan de kant ligt het er vol mee. Als je een poging waagt om te zwemmen moet je eerst 200 meter door de drap heen zien te komen.
Als je van rust houdt en wandelen tot dat je er bij neer valt moet deze plek bezoeken, echt geweldig goed te bereiken met camper. alles even schoon goede sanitaire voorzieningen. En niet vergeten heerlijk eten in het restaurant.