@ArnoldBlesting
- 2010
prima plek met goed werkende verzorging. Ga tussen de middag gewoon ff lekker eten in het prima restaurant boven het zwembad. Dag menu is 11 euro per persoon, compleet met voor, hoofd, nagerecht, incl olijven brood en wijn!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

prima plek aan een mooi en druk bezocht park. sanizuil is weer fuctioneel
prachtige plek aan de Maas, redelijk druk. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Frietkraam op woensdag gesloten!
Hele leuke en gezellige camperplek. Lastige app om aan water of stroom (stroom is erg duur!) te komen. Wifi signaal sterk maar werkt niet. Openbaar toilet gesloten.
wat een geweldige locatie, grote plekken, schoon en prima sanitair, aan een riviertje waar je kunt afkoelen, heerlijk kunt eten bij het hotel en niet als laatste super aardige en behulpzame beheerders. Wij komen zeker terug hier 👍
prima plek aan de oever van de Lot. Wij hebben er alleen even een lunchbreak gehouden.
Nette camperplaats met relatief kleine plekken, afgescheiden door beplanting. Toegang is niet ingewikkeld, zorg ervoor dat je het geprinte bonnetje met de code uit het apparaat haalt. Wifi is slecht!
Deze locatie is definitief gesloten!
sinds 1 juni '25 is deze camping overgenomen door Camping Car Park. Toegang nu met de CCP pas. Mooie ruime plekken en volledig werkend sanitair. Aan het Canal du Midi, supermarkt en wasserette vlakbij. Met de navigatie lastig te vinden doordat er een nieuwbouwwijk in de aanrijding route ligt.