@ArnoldST
30 jaar met de caravan door Europa gereisd, maar sinds 2025 overgestapt op een camper. en dat bevalt uitstekend!
- 2025
- Rapido le Randonneur 983f
- 2007
- Integraal

een prima overnachtingsplek voor 1 nacht. het is een openbaar parkeerterrein, met een punt om grijs water te lozen. er staan diverse oudere campers geparkeerd van de plaatselijke bevolking. de parkeerplaats is rustig, geen overlast van jongeren gehad oid. geen lawaai van doorgaand verkeer.

mooie camperplaats. er zijn 6 ruime genummerde plaatsen op gras. er is 1 aansluitpunt voor stroom. er is 1 toilet, schoon en netjes. de ontvangst van de eigenaar is allerhartelijkst. het is een prettige plek om een aantal dagen te verblijven. mits je het geen bezwaar vindt dat de sanitaire voorzieningen beperkt zijn tot 1 toilet. op loopafstand van een buitenverblijf met baroktuinen. Pirna op 5km fietsen. het is 3,5 fietsen naar bakker
prima camping als stop naar het zuiden. het sanitair is inderdaad gedateerd, maar alles werkt, zeer warme douches. vriendelijk personeel op de receptie en bij de bar. we komen hier al jaren in het hoogseizoen, maar er is altijd plaats. in de regel mag je zelf een plek uitzoeken. in het hoogseizoen wordt een plaats aangewezen. de weg ligt langs de rand van de camping wat hoger dan het veld.