@Arnold_M
- 2022
Prachtige plek met alle voorzieningen (elektriciteit inderdaad met muntjes 3€). Veel wandel- en fietsmogelijkheden en een heel schattig klein bakkerswinkeltje waar je behalve heerlijk in houtgestookte oven gebakken brood en lekkernijen ook de muntjes voor elektriciteit kunt kopen. Er is een mini supermarkt maar daar zijn we niet geweest dus kan ik geen informatie over geven. Als we weer in de buurt zijn komen we hier zeker terug.
Prima plek! Bij aankomst kregen we al honing en fruit aangeboden en alle dagen die we er verbleven kregen we ook allerlei verschillende soorten fruit cadeau. Alex adviseert je waar je het beste je boodschappen en fruit kunt kopen zodat je de beste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt. Eventueel neemt hij je mee naar die winkels Hij staat altijd klaar om je helpen met problemen (ook technische) en om ze op te lossen. Wij komen graag nog eens.
Topplek!! Gratis en bij een schattig dorpje waar het heel rustig is. Er is inderdaad geen supermarkt en de muntjes voor elektriciteit en water zijn te koop bij de lokale bar. Mooie wandelmogelijkheden en 7 ruime plekken.
Prachtige plek! Het is er heerlijk rustig dus je slaapt er als een roos. Met heldere hemel is er s' nachts een schitterende sterrenhemel omdat er geen lichtvervuiling is. Je moet 50 m lopen om bij de cottage te komen maar dat is het meer dan waard. In de cottage kun je douchen, afwassen, koken, chillen enz. kortom een heerlijke plek. In en rondom de cottage heb je ook supersnelle wifi! Chemisch toilet legen in het dorp op 10 min rijden.
Heel erg goede CP met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Je staat op een betonnen plaat dus sfeervol is het niet maar wel heel praktisch. 25 minuten fietsen of met de bus naar het centrum van Valencia, wat een erg leuke stad is, sfeervol, gezellig en toen wij er waren ook lekker warm! Engelssprekende eigenaren en een heel redelijke prijs voor een plek zo dicht bij het centrum van de stad.Enige minpuntje, er is wifi maar die is erg traag.
Een beetje afgelegen (10 km van de snelweg) maar wat een service! Heel rustig dorpje met officieel 4 plekken voor campers maar met een beetje goede wil kunnen er meer staan. Alles gratis, ook de elektriciteit (gewoon stopcontact op de lantaarnpaal), alleen de plek om het grijswater te kunnen lozen hebben wij ook niet kunnen vinden. Maar met een beetje creativiteit lukt dat wel. De nacht is heel stil dus heerlijk geslapen.
Kan de voorgaande reviews bevestigen, goede plek om Burgos te bezichtigen. Wel de coördinaten gebruiken want met de 'route' knop kom je wel in buurt maar moet je nog even verder zoeken. Ook in januari best druk maar zeker niet vol en de grote parkeerplaats ernaast mag inderdaad ook gebruikt worden. Plek om vuilwater en toilet te legen is aanwezig en dit allemaal gratis! Kathedraal op ongeveer 45 minuten wandelen.
Mooie camping met alle voorzieningen die je maar kunt bedenken. Alles keurig schoon en vlakbij het strand en het kleine stadje Zarautz. Je kunt met een shuttle voor €1,50 per rit naar Zarautz en terug naar de camping maar het is ook prima te belopen. Heen is het 440 treden naar beneden maar terug naar de camping..... 440 treden omhoog. Ons viel het mee (60ers).
Heel erg rustige en mooie camping. Uitzicht vanaf de camping over de Pyreneeën is adembenemend. En de eigenaren zijn fantastisch! Heel bereidwillig en hulpvaardig. Wij hadden een probleem met onze gasaansluiting en de eigenaar zei dat hij heel erg had nagedacht en kwam met de oplossing. Hij heeft onze reis gered want anders hadden we waarschijnlijk naar huis gegaan. Heel veel dank!!
Begin januari hier 2 nachten gestaan (de maximale 48 uur). Topplek! Het enige wat je hoeft te betalen is de stroom (€4). Prachtige omgeving en iedere dag, behalve zondag om 17:00 uur een wijnproeverij waar je heerlijke wijn voor een heel redelijke prijs kunt kopen. Wij hadden 4 flessen gekocht en kregen van de oude baas 2 flessen van dezelfde wijnen gratis. Hij sprak alleen Frans maar de communicatie via Translate ging prima.
Als je onderweg bent en alleen een slaapplek nodig hebt is dit een prima plek. Heel erg schone, openbare en gratis toiletten, kleine supermarkt en uiteraard een tankstation. Voor gezelligheid of sfeer heb je hier niks te zoeken maar voor een gratis en redelijk veilige slaapplek is dit prima.
Hier eind op 28 december 1 nacht gestaan. Prima plek met lozingsmogelijkheden en voor €1 een volle watertank maar met kleinere muntjes ook kleinere hoeveelheden verkrijgbaar. Prachtige wandelroutes in de omgeving en een prima restaurant bij/in het biermuseum. Wat wil je nog meer voor een gratis overnachtingsplek!
Mooie camperplaats! Goed onderhouden, schoon sanitair en heel erg leuke, gastvrije en behulpzame eigenaren. Greta maakt prachtige tassen waar het vrouwelijke gedeelte van onze familie heel blij van werd! Een mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Joure en Sneek op korte afstand voor de boodschappen. Op zondag heerlijk warme broodjes bezorgd bij de camper, wat wil je nog meer. Dank je wel Ben en Greta, wij komen zeker nog eens terug!
We hebben een week op deze cp gestaan en genoten van de rust. We zijn uiterst vriendelijk ontvangen. Wilfred is altijd bereikbaar en bereid om te helpen bij vragen. Mooie ruime plaatsen met stroom en water op iedere plek. Prachtig uitzicht en voldoende mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Faciliteiten zijn nog in ontwikkeling want ze zijn nog maar een paar maanden geleden met deze cp gestart. Wij gaan in ieder geval nog een keer terug!
Fantastische plek die inderdaad per 30 september definitief sluit. Heel jammer.
Prima plek om daarvandaan Pompei en Napels te bezoeken. Pompei is lopend te doen, 20 a 25 minuten en iets verder, 30 minuten is het station voor een trip naar Napels, treinreis duurt een uurtje. Kosten voor een kaartje €3,- enkele reis. Het gezin dat de CP runt is fantastisch, bij aankomst een limoncello en Engelse uitleg over alles op de CP. Ze lossen alle problemen voor je op en zonodig laten ze pizza's bezorgen. Het was geweldig!! (Arnold)