@ArnoldvanHuet
- 2013

Er is een toiletgebouw geplaatst met twee toiletten, twee douches en zes wastafels. Aan de zijkant kan het chemisch toilet geleegd worden.
camping is gesloten.
Een camperplek die alles heeft wat een camperplek moet hebben op een prachtige locatie in het Springendal. Veel fiets- en wandelroutes en vlakbij het mooie stadje Ootmarsum.

Sitecode: 52025
Dit is onze favoriete camping als we in Polen zijn, maar we zien het langzaam achteruit gaan . De douche liep niet door en de plek voor vuilnis leek wel een vuilnisbelt. Ook de prijsstijging is van de gekke. Voor 6a stroom vragen ze € 7,- per nacht, voor 16a zelfs €10,50. Het resultaat is een half lege camping . Een paar jaar geleden was het bijna niet mogelijk om in het hoogseizoen een plekje te krijgen.
inderdaad veel te duur. Het sanitair zit in een container. Er is geen aparte douche voor dames en heren en niets is afsluitbaar.

Inderdaad een mooie plek met een splinternieuw toiletgebouw. Het jonge echtpaar heeft nog meer plannen voor het grote terrein; oa een restaurant.

Prachtig gelegen plek op 805 meter hoogte, bij een hostel dat op dit moment verbouwd wordt. Bij het hostel starten veel wandel en fietsroutes. Er is stroom, wc en douche in het hostel en casettetoilet legen in het toilet. Er worden nieuwe sanitaire voorzieningen gebouwd in de kelder. Deze zijn eind 2024 klaar. In het hostel is een café, restaurant.
De camping wordt gerenoveerd en is tot 11 mei 2024 gesloten.

Leuke kleine camping aan de rand van Bad Laasphe. Alle plekken hebben een eigen douche, toilet en afwasplek. Er zijn vooral veel wandelmogelijkheden. Kaart verkrijgbaar bij het plaatselijk informatiepunt voor € 3,95.
Prachtige plek, rustig, midden in de natuur aan fiets- en wandelroutes. Voor een camping is het sanitair volstrekt onvoldoende. Er is 1 douche die ook nog een groot gedeelte van de dag op slot zit; na 20:30 kun je niet meer douchen. Afwassen kan aan een aanrecht, maar daar is geen kraan dus moet je zelf voor warm en koud water zorgen. Als het sanitair op orde zou zijn een 9, nu een 5.