@ArrisSchuiling
Juli 2026
Mooie plek maar het servicestation is buiten werking. Toiletten aanwezig en daar is ook water! Vlak aan de N21, die je goed hoort maar ik neem aan 's nachts rustiger. Wij zijn hier net gearriveerd. Dank aan de gemeente voor deze plek.
Mei 2026
3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Geen aanrader, we moeten hier in de buurt zijn anders waren we doorgereden. Heel schuin, blokken helpen iets maar niet veel.
April 2026
Wij hebben hier 2 dgn. gestaan om de mooie stad te bezoeken en te fietsen. Zo jammer dat er een vaste camper staat met een ruziënd jong stel met baby. Zo zielig dit. Gemeente neem zorg voor dit stel. Dit kan echt niet.
Maart 2026
Wij staan hier nu op deze mooie cp op 6km. fietsafstand van Ptuj en we hebben een leuke fietstocht naar Ptuska Gora gemaakt. Geen goedkope cp, heel jammer dat wanneer een paar mensen gedoucht hebben het water koud is. Je moet dan meerdere uren wachten voordat het weer warm is. Ik stond opeens onder een koude douche.
2 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Wat een onverwacht leuke plek. Tussen de wijngaarden. Alles wordt vernieuwd en gerenoveerd. Mooi toiletgebouw al aanwezig. Wij werden bij aankomst verwelkomt door de buurman en zijn zoon met een glas wijn. Mario was niet aanwezig. Vandaag waren we uitgenodigd bij dezelfde buurman voor wijnproeverij met kaas en spek. Wat een lieve, gezellige mensen. Was supergezellig.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 161923
Wat een prachtige plek is dit, ruimte en rust. Plek naast de voedseltuin waar je doorheen kunt lopen en proeven! Hele vriendelijke ontvangst! Heel mooi fietsen in de omgeving.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Mooie cp aan de voie verte: du Calavon. Leuk fietsen naar Apt of de andere kant uit naar Cavaillon. Supermarkt in het stadje. We hebben hier 2 dagen heel fijn gestaan. Dank aan de Gemeente voor deze mooie plek!