@Artamugarri
zeer goed gelegen tegen een zeer redelijke prijs, 20 euro, het is de moeite waard en Gruissan is zeer aantrekkelijk om te bezoeken
mooie omgeving op terrassen, 1,7 km lopen van het centrum, er is ook een Navette naar het centrum vanuit hetzelfde gebied. De plaatsen met elektriciteitsaansluiting bevinden zich alleen op het eerste terras. Lichte helling waardoor het raadzaam is om levellers te gebruiken is een bezoek waard. Het gebruik van de ruimte voor 4 uur of 24 uur kost hetzelfde = 20 euro
De aangegeven coördinaten kloppen niet. De gemeentepolitie heeft ons geholpen het gebied te vinden. Mijn GPS geeft N43.144247 E003.144111 aan
Aan te bevelen gebied, grote ruimtes, schoon, goed geïnstalleerd. Hoe goed zijn dit soort voorzieningen?
Bi gau passeert ditugu beergolf. Urbil dago 15 'hiri erdin erdin oinez. Parzelan belarra eta zuhaitz artean. Nahiko eta. We hebben twee nachten doorgebracht. Nabij het centrum, op 15 minuten lopen. Het perceel met gras en tussen bomen. Verbeterde laad- en losruimte
GEBIED berri berria. Bear ondo antolatua Nieuw uitgebracht gebied lijkt erg goed gemonteerd
Bij de ingang van de camping zijn tien plaatsen. Schoon, goed georganiseerd. Maak ook gebruik van de campingtoiletten, douches en schoonmaakruimtes bij de ingang. Te betalen op de automaat. Alleen met munten 13 €. Bij de ingang van de gemeentelijke camping zijn 10 plaatsen voor campers. Je moet betalen met munten, 13 €. Douches, toiletten en wasserijen bevinden zich ook bij de ingang van de camping