@Artigolles
De nieuwe camperplaatsen zijn tè klein en tè smal. Wij hebben een camper van 7 bij 2,35 stap je direct in de modder. voor en achter ook modder en struiken. Inparkeren vrijwel onmogelijk zonder door de modder te rijden en (toekomstige) struikjes te verruïneren. Jammer de oude camperplaats was prima.
Sfeervolle, ruim opgezette naturisten camping met veel camperplaatsen. Ligging aan de lagune met honderden flamingo’s. Keurig en schoon sanitair. Receptie ook Duits en Engels gesproken. Zonder meer een aanrader voor naturisten anders mooie kans om mee te beginnen.
Camperplaats naast camping, aan de rivier de Rance. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten, zoals toilet, douche, ook voor minder validen, van de camping of op de camping zelf gaan staan. Dan is er ook electriciteit. Gemeente zwembad op loopafstand evenals het historische Saint Sernain sur Rance.
Prachtige vergezichten. Wilde paardjes, Schotse hooglanders, waterbuffels en duizenden vogels en ganzen. Leuke en gezellige eigenaren. Ontvangst met koffie. Verharde plek.