@Artje-56
- 2024
- Volkswagen California T5
- 2005
April 2026
Prima plek op gras. Er waren sporen te zien van ‘zware’ campers die bij nat weer niet zonder problemen weg konden. Supermarktje met behulpzaam personeel , maar ik ging naar de Lidl in Sarzeau . Kwam er toch langs op weg naar de natuurgebieden in de buurt. Bij het strand zijn wandelpaden. Je staat tussen een vakantiepark en parkeerplaats aan de achterzijde. Restaurant is goed en niet duur. De ‘ eigenaar’ is hulpv(aardig) en heeft humor.
3 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

23-4 Prima plek vlakbij Supermarkt en openbaar toilet. Op het terrein zelf is ook een toilet. En je vuilnis kun je kwijt. Water tegen betaling . Toen ik aankwam was de hefboom bij de ingang kapot. De mensen die er stonden konden er wel af. Hadden contact met beheerder . Ik kon er niet in. Stond er naast op openbaar parkeerterrein. Je auto mag dan niet hoger zijn dan 2.10 meter.
Maximaal 12 plekken heeft deze Camperplaats op verharde ondergrond . Zag geen plaats voor vuil water en dergelijke . En verder heb je alles wat je nodig hebt om de hoek op 50 meter bij Leclerc. Ik stond daar prima voor een nacht.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Ik kwam hier aan en zou alleen staan. Omdat de plek nog geen reviews had heb ik wat rond gekeken. Op de zuil kunt u in 10 talen aangeven of u water wilt. U krijgt dan 10 minuten water voor € 2,50. Onder de kraan ligt een bak met afvoer. Plek ligt op 50 m lopen van grote supermarkt en serviceplek ( tanken en wassen ) Op de plek kunnen wel 50 campers staan.
2 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Prima plek! Trein en drukke weg kan je wakker maken 😏 Ik betaalde 6€ voor een nacht.
3 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Mooie (voor campers) rustige gratis plek op vlak, verlicht terrein met gratis water. Lidl 15 minuten lopen en restaurantjes op loopafstand. Sommigen zijn vroeg dicht en in het weekend niet open. Vuilnisbakken worden regelmatig geleegd en er zijn 2 loosplekken voor je vuile water. Zag er netjes uit.