@Arto85e
- 2008
Camperplaats in het bos. Ziet er heel prettig uit en is heel rustig. Geen voorzieningen.
wij stonden hier voor de tweede keer. een goede plek! maar toch geven wij maar 1 ster. Wij zijn weggestuurd wegens wangedrag. Wat er gebeurde was het volgende. Een medewerker vertelde ons dat we 1 euro moeten betalen voor het weggooien van huishoudafval. De volgende dag gingen wij naar binnen om te melden dat we de volgende ochtend zouden gaan. We wilden ook betalen voor het afval. De medewerkster zegt niet nodig. Het is gratis! Een uur wegwezen.
Prachtige plek aan de Maas. De Voie Verte loopt langs de CP. Het dorp is leuk om zijn eenvoud. Alle voorzieningen aanwezig. De CP hoort bij de Camping Car Park organisatie.
Wij hebben hier in 2023 gestaan. Veel ruimte, mooie plek en een geweldig uitzicht op het leuke plaatsje. Diverse wandelingen gemaakt. In het dorp kleine levensmiddelenwinkel. Zeer aanbevolen.
Wij waren op zee CP te gast in augustus 2023. Een geweldige plek van waaruit wij meerdere mooie lange wandelingen hebben gemaakt. Ook het bezoek aan de oude seizenfabriek was heel leuk. De santitaire voorzieningen zijn in het dorp naast de laiterie waar ze trouwens heerlijke regionale kazen verkopen. Wij komen hier nog terug om nog meer wandelingen te doen.
Een keurige CP. Dicht bij de stad met zijn talrijke barretjes, terrasjes en restaurants. De supermarkt El Jamon is ongeveer 100 meter van de CP. Je kunt leuk. fietsen en met het veer naar Portugal.
Een eenvoudige CP met alles erop en eraan. De uitbaters zijn gastvrij. Wij betaalden 11 euro zonder stroom. Stroom kost 6 euro extra. Je kunt ook eten. Wij betaalden ongeveer 6 euro p.p. Tabor is kan langs de hoofdweg en binnendoor worden bereikt. Een heel mooi stadje met heel veel horeca.
Een CP met een voorzieningenniveau waar je zelfs bij dure campings niet op kunt tekenen. De omgeving leent zich goed voor mooie fietstochten. Nederweert op 2 KM.
Leuke CP. Stroompalen worden stap voor stap vervangen maar ook de oude palen werken goed. Alles wat de camperaar nodig heeft is beschikbaar. De omgeving is voor fietsliefhebbers heerlijk.
De ontvangst laat niets te wensen over, de plaatsen zijn riant en de stad is op loopafstand. Helaas is de naastgelegen weg luidruchtig.
Wij arriveerden om 20 juni en zijn zeer verrast. De Cp is verplaatst naar een rustiger plek op de parkeerplaats. er is nu de mogelijkheid vers water te tanken en je toilet te legen. Er stonden ook vuilnisbakken. Gemeente Hawick bedankt en complimenten.
Per 1 juni 2022 kost de CP 10 pond. Voor stroom moet daarnaast 5 pond voor stroom. Een prima plek in een leuk dorp met fijne wandelmogelijkheden en meer dan voldoende horeca.
Een hele mooie ruime plek. Beschut rustig ondanks aangrenzend recreatieterrein. Diverse wandelingen.
Helaas mag je hier niet meer overnachten.
De CP is op 28-5-22 nog niet af. We hebben op de parkeerplaats overnacht. We hebben genoten van heerlijk eten dat heel redelijk van prijs was. De bediening scoort wat ons betreft een 10.
De CP is gratis. Dit heeft de bewaker ons gegarandeerd. Met de bus voor 2 pond per persoon heen en terug naar de stad. Leuk voor een bezoek. Jammer van de rumoerige weg die langs loopt.
Een cp om vaker te bezoeken. Kernwoorden zijn: gastvrij, heel ruime plekken, gezellige eet en drink gelegenheid, mooie fietsomgeving. Wij werden tijdens ons verblijf verrast met geklop op de deur. De gastvrouw bracht een heerlijke beker met soep.
Een goede plek met alles erop en eraan. Ruime plaatsen en een mooie omgeving. Leuke fiets en wandelroutes. De ontvangst is heel hartelijk en servicegericht.
De laatste week van april stonden wij op deze CP. We wilden een paar nachten blijven maar het werd een week. De CP zelf heeft ruime plaatsen en is van alle gemakken voorzien. De omgeving leent zich voor heerlijke fietstochten.
Mooie CP voor 4 campers. Prachtige heuvelachtig landschap. Dicht bij plaatsje met winkels, supermarkten en horeca. Toch mooi dat de gemeente deze plek b schijnbaar stelt met water, stroom en afvoer water en cassette.
Een nieuwe CP met veel ruimte. De prijs is inclusief stroom, water tappen legen, sanitair legen en een luxe sanitaire voorziening. Mooie fietsomgeving. Gastvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijk.
De CP op zich is een mooie plek. Vlakbij een heel mooi middeleeuws dorp. Vanuit de plek kun je een mooie wandelroute van ongeveer 2,5 uur maken. Er is één groot minpunt en dat is de herrie van de A75.
Een heel rustig gelegen cp. Netjes verzorgd. Wij hebben een mooie fietstocht gemaakt door de velden en de wijngaarden. De dorpen Montblanc en st. Thibéry hebben wij ook bezocht. Vooral het laatste dorp was heel mooi. Beide dorpen liggen op redelijke fietsafstand.
Een hele rustige plek. Het dorpje is heel apart. Kleine levensmiddelen winkel op een paar honderd meter. Je kunt mooi fietsen of wandelen.
De voorzieningen zijn goed geregeld. Alle plaatsen erg schuin. CP naast parkeerplaats voor vrachtauto’s. Tot 23 uur kwam de een na de ander binnen. Vanaf 6 uur vertrok de een na de ander. Supermarkt en tankstation naast de deur.
Sitecode: 91915
Vijf prachtige plekken. Dorp dichtbij. Mooie wandeling naar de natuurlijke grot. Water kost 3 eurocent stroom ook. Dit is per uur. In het dorp een klein winkeltje dat brood verkoopt, een bar en een restaurant. De rust en de atmosfeer deden ons besluiten enkele dagen te blijven.
Prima plek om de oude stad te bezoeken. Wij zijn niet gebleven.
Prima plek. Stroom afgesloten. Jammer dat vers water en spoeling toilet met zelfde kraan is. Dorp leuk, klein en fijn. voldoende horeca en er is een supermarkt(je).
Prima verzorgde CP. Hoewel aan de weg gelegen toch zeer rustig. vanuit veel plekken zicht op zee. Sanitair prima onderhouden.
De klachten uit eerdere reviews herken ik niet. Het klopt dat terrein tevens opslag voor nieuwe auto’s is maar daar heb je geen hinder van. Alle voorzieningen zijn beschikbaar. wij kozen voor een taxi van en naar de kathedraal. De prijs viel ons mee. Twintig euro heen en terug.
Wij stonden hier met vrienden. Deze CP is niet zomaar een plek om te overnachten maar nog veel meer een belevenis. Angela en James zijn zeer gastvrij. James is een geboren kok. Wij hebben hele mooie maaltijden genoten. Van harte aanbevolen. Er is plek voor drie campers.
Prima plekken. Stroom en water op de plaats. Goede sani. Personeel is perfect. Helemaal gericht op dienstverlening. Toilet en douche moet je betalen. Vijftig cent.
Prachtige CP met alles aanwezig. Stroom en water op de plek. Sanitair prima op orde. Van harte aanbevolen mede door de prettige ontvangst door Alexander.
Een prima plek met alles erop en eraan voor een schappelijke prijs. Mijn camper van 8,5 meter paste eigenlijk net niet. Voor en achter stond camper buiten de grenzen van het vak.
Prachtige plek met uitzicht op het stadje met zijn vele restaurantjes. Geen voorzieningen maar gratis en lekker rustig.
Prima plek als je Lissabon wilt bezoeken. Als je aankruist hecht dan is de plek niet aan te bevelen. Water, stroom en afvoeren vuil water op de plek. WC ‘s en douches schoon en netjes.
Een vijf zou ik geven als de cp als de ontvangst ok zou zijn geweest. Inschrijven kost veel tijd en het personeel is niet bepaald vriendelijk. De plaatsen zijn daarentegen top. Stroom, water en afvoer cassette op elke plaats. Het oude vissersdorp is zeer de moeite waard.
Nieuwe Nederlandse eigenaren die zeer servicegericht zijn. Goed onderhouden sanitair blok. De camping is geweldig net als de omgeving. Vers water innemen en toilet regelen kan. water lozen kan nog niet in een put. Het is een mooi fiets en wandelgebied.
Grote parkeerplaats naast restaurant en overdekte markt. Drukke weg langs de CP. In de nacht heel rustig. Supermarkt op 100 meter. Sani ook op 100 meter. Naast de sporthal zijn vier plekken met stroom. Alleen voor korte campers. De sporthal licht achter de sportvelden die tegenover de CP liggen.
De plek zoals eerder beschreven bestaat niet meer. Het is nu een parkeerplaats waar je 24 uur mag verblijven. Er zijn geen voorzieningen.
Prima plek met alles er op en eraan. Zelfs een toilet. Bakker op 500 meter. Helaas deed de stroomvoorziening het niet.
Prima voor een overnachting. Dank aan de gemeente. PAS OP!!!!!! NIET VOOR CAMPERS MET EEN TOEGELATEN GEWICHT VAN BOVEN 3500 KG.
Helaas, meer dan 5 sterren kan niet. De plek tussen de wijnranken kan niet beter! Gastvrijheid een tien. Rondleiding en wijnproeven een 10. Leuk dat je druiven mag plukken voor jezelf. De reis naar deze CP is langs de Douro en daardoor onvergetelijk.
Simpele camping. Sanitair is schoon en oud. Plaatsen ruim. Goed voorziene supermarkt op 100 meter. Bus voor de deur. Leuke fietstocht langs de zee naar hartje Gaia vanwaaruit subliem uitzicht op Porto. De prijs/kwaliteits verhouding is dik in orde.
Een prima plek zonder voorzieningen. Dat wel. De aanwezigheid van de zee en een geweldig restaurant Ruben Dunas compenseerde dit.
Goede plek voor een bezoek aan de mooie ommuurde stad. Mooie kathedraal met prachtige kunstwerken. Struinen door de straatjes en over de pleinen wordt rijkelijk beloond. De gemeente verdient alle lof voor deze complete CP.
Alles wat al is gezegd klopt voor meer dan 100%. Met e-Bike kun je leuk rondfietsen. Een klein levensmiddelenwinkeltje is op 7 km te vinden. De plaatsjes zijn op onderdelen middeleeuws. Prachtig. De gastvrouw en heer zijn super. De mensen in het dorp zijn heel vriendelijk. Kortom. Een heerlijke ervaring.
De vele positieve beoordelingen kunnen wij helaas niet delen. Alles viel ons tegen.
een prima plek. Lekker rustig.,
Een supermooie plek. Geen stroom maar wel door heggen gescheiden ruime plaatsen, sanistation en toilet. Vers water tegen betaling. Goede bakker en slager naast de deur. Heerlijke wandelomgeving.
Leuke gastvrije ontvangst. Leuke uitleg en demonstratie m.b.t. de slakken. Goed verzorgd. Ligt heel rustig. Met de fiets ben je snel in Cominus. Het Franse deel is met een brug verbonden aan het Belgische deel. In het Franse deel een mooie kerk en gemeentehuis.
Alles erop en eraan. De prijs is prima. Alle voorzieningen, uitgezonderd wasmachine, bij de prijs inbegrepen,
Mooi beschut gelegen op 500 m van het dorp en op 1600 meter van het prachtige Schloss Nordkirchen. Een gastvrije ontvangst met een keurige info map. Hierin ook leuke fietsroutes. Edeka en Aldi op 500 meter. Voor bakkers en ijswinkels ietsjes meer.
De gemeente heeft voor grotere campers een vijftal plaatsen buiten de eigenlijke CP. Ook voor deze campers is er stroom. Door de ligging aan de doorgaande weg en het busstation wel enigszins rumoerig. Het plaatsje heeft niet veel te bieden. De omgeving des te meer. Handig zo zijn de bakker en de supermarkten aan de overkant van de CP.
Een niks op aan te merken SVR camping met ruime plaatsen voor campers. je staat verhard maar naast de camper heb je een mooi stukje groen. Hoogeveen is op een paar km afstand met alle voorzieningen. De omgeving leent zich voor mooie fiets- en wandeltochten.
Mooi aangelegde CP. De plaatsen zijn heel ruim opgezet. Alle nuttige voorzieningen zijn er. De omgeving leent zich voor hele mooie fietstochten. Aldi en Poiesz supermarkt net als slager, bakker en groenteman op 3 km.
Het tarief is heel redelijk als je beseft dat de plaatsen groot zijn toilet, douche toilet legen en water legen inbegrepen. Allemaal erg schoon en netjes. Water innemen en stroom betalen. Op een paar honderd meter van de boot naar Texel. Voor 10 euro pp retour met fiets. zeker doen.
Een cp waar stroom te koop is als je nodig hebt, net als water. De prijs is best redelijk. zeer ruime plaatsen op een leuke plek. Harlingen zelf is leuk. zo veel moois te zien. Wij maakten een mooie fietstocht waarbij wij door Franeker kwamen. leuk stadje. Een bezoek waard.
Een hele mooie cp. Je kunt hier werkelijk prachtig fietsen. Jumbo vlakbij. Sanitair verdient een 10 plus. Ontvangst om door een ringetje te halen.
Een prachtige CP in een heerlijke omgeving. Alles aanwezig inclusief een gezellig zitje. Stroom is 10 ampere. De ontvangst is heel vriendelijk. De eigen camperervaring is vertaald in deze prachtige CP.
Op Streek is een geweldige plek. Lekker ruim, alle nuttige voorzieningen zijn aanwezig, een hartelijke en gastvrije eigenaresse, prachtige fiets- en wandelomgeving. Onstwedde heeft een goede bakker en goed gesorteerde COOP.
Wij kunnen alle positieve opmerkingen met volle overtuiging bevestigen. Een CP waar wandel en fietsliefhebbers hun hart kunnen ophalen.
Er zijn geen voorzieningen. De plek is toch heel goed. Veel fietsmogelijken naar de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe en de Betuwe. Wageningen is een heerlijk stadje met prettige voorzieningen.
Goede plek bij sportveld en aan de rand van het sportveld. Geweldig mooi fietsgebied. Bij een prijs van 5 euro ex toeristenbelasting (1,5 euro) mag je geen eisen stellen. schone wc en douche, schoon water en cassette legen kan allemaal. De gratis stroomvoorziening durfden wij niet aan maar ook niet nodig.
Omsloten door een hek, bomen en geluidswal aan een meertje. Heel vriendelijke groetjes ontvangst. Er is voor liefhebbers veel vrijheid zoals nudisme. Tegen geringe vergoeding kan van de sauna gebruik worden gemaakt.
Zoals hiervoor al gemeld is de cp op dit moment op sommige plekken wat modderig. Het afgebrande gebouw is opgeruimd en de gemeente is druk doende alles weer in orde te maken. De cp is prima en het mooie centrum is te voet snel en eenvoudig te bereiken. De cassette kun je legen, afvalwater ook en schoon water kun je innemen. Stroom (16 amp) is voor 2 euro per etmaal te verkrijgen.
Prima plek met een gunstige prijs. De ontvangst was heel vriendelijk.
Een mooie plek. No nonsense en alles dat nodig is is beschikbaar. De ontvangst is vriendelijk. In het nabijgelegen Lutelle is een goed gesorteerde buurtsuper. Deventer dichtbij. Veel fiets- en wandelmogelijkheden.
Wij waren hier begin oktober. Een goed verzorgde cp dichtbij een Lidl en de Altstadt. Prima wandelomgeving.
Een mooie plaats met veel ruimte en alle voorzieningen bij de hand. Binnenstad op paar honderd meter. Supermarkt om de hoek.
Wij betaalden voor een nacht exclusief stroom 15 euro. De prijs is 13 euro plus 2 euro coronatoeslag! Water en stroom moet je betalen. Wil je op de camping staan dan betaal je 5 euro extra.
Prima plek met afgescheiden ruimtes. Genoeg te doen in de directe omgeving. Via het park de “ berg” af en je bent in de altstadt. Toilet wel te legen maar niet te spoelen. Daar kun je dan je afvalwater voor gebruiken.
Plaatsen zijn wel krap maar alles is aanwezig. Stroom betaal je met munten die je in het zwembad aanschaft. Een euro voor zes uur. Stadje is met leuke wandeling van ongeveer 1 kilometer te bereiken.
Hele ruime plaatsen. Deels op asfalt, deels op gras. Je krijgt waar voor je geld. Leuk fietsgebied.
Prachtige plek. Water en afvoer gratis. Ook voor de plek hoef je niet te betalen. Kosten voor stroom bedragen twee euro per 6 uur.
Perfecte plek. Heel rustig. Langs de Wezer naar Bremen fietsen is heel leuk. Andere fietsroutes ook voldoende aanwezig.
Een rustige plek van waaruit prachtige wandelingen kunnen worden gemaakt. Ondanks dat je onder de bomen staat heb je schotelontvangst.
Alles is er. Goed gelegen aan de rand van de Altstadt. Ondanks dat heel rustig. Wij fietsten naar Stade en via de veer bij Finkenwerder naar Hamburg.
Sitecode: 11954
De plek zou helemaal geweldig zijn als je niet dag en nacht last hebt van het geraas op de nabijgelegen doorgaande weg.
Een superplek. Wij namen een ticket voor twee dagen voor een bedrag van veertien euro. Stroom, water, verzorging inclusief. Tangermunde is zeer de moeite waard. Leuke fietsomgeving.
Een camping speciaal voor liefhebbers van mooie en lange afstanden wandelen. wij hebben daarnaast mooie fietstochten langs de Elbe gemaakt. Het sanitairgebouw is prima, het restaurant ook.
stroom inclusief. water en toilet betalen. verder niets. Zoals eerder al opgemerkt is er maar één plaats met satellietontvanger. kaufland supermarkt op 1 km. Prima plek als doorgangs cp.
Een grote camping niet ver van de Altstadt ACSI kaart van toepassing. de voorzieningen zijn goed en schoon. Door zijn omvang af en toe rumoerig.
Prima plek zonder voorzieningen. Niet overal satellietontvangst. Mooie fietsomgeving en heel erg toeristisch.
Prima plek met alles wat je nodig hebt, dicht bij de stad en bij supermarkten. Prachtig fietsen in de omgeving.
Rustige plaats. Water en stroom betalen. De rest kost niets. Vanaf de CP loop je een bosachtig park in met een soort kinderboerderij met dieren die wild inboet bos leven. Bijvoorbeeld het wilde zwijn. Genoeg goede supermarkten en eenvoudige eetgelegenheden in de plaats zelf.
Je kunt hier kiezen. Voor de ingang op asfalt kost 13 euro. Op de camperplaats aan de Weser 15 euro en op de camping( gescheiden met een hek van de camperplaats) 23 euro . Stroom is extra. Wij staat stonden op de camperplaats aan de rivier. Het is hard standing met een stuk gras voor en naast de camper. Op 50 meter een goed voorziene Netto supermarkt. Dorp heel leuk. Wij fietsten langs de Weser
Prima CP met alles erop en eraan. Plek is gratis net als legen cassette en grijs water. Voor water en stroom betaal je. Leuke wandeling door kloostertuin, dorp en bos. Wij vonden het er rustig.
Overzichtelijk, veel te nog, praktisch.
De officiële plaatsen zijn wat krap maar toereikend. Over de rest van het parkeerterrein stonden nog eens 11 campers. Het voordeel van die plekken is dat je dan ook satellietontvangst hebt en veel ruimer staat omdat men tussen twee campers een parkeerplaats openlaat. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt dus voor water lozen, cassette legen, stroom en vers water innemen. Op 100 meter afstand snackbar Sport die overheerlijke frites bakt. Flinke porties voor een prijs waar je in Nederland alleen nog van kunt dromen.
Alles is aanwezig en inclusief. Acht euro is dan ook een mooie prijs. Ligt bij fietsknooppunt 100. Je kunt hier geweldig fietsen. Het lage cijfer komt door de herrie van de weg en van het terras bij het sportcentrum.
Prima CP. Je hebt geen stroom, de verswaterkraan doet het niet maar toilet kan worden geleegd. Een bezoek aan de alt stad is zeer de moeite waard. Wij hebben een leuke fietstocht Ingolstad gemaakt. Ook dit is zeer de moeite waard. Veel leuke terrasjes, winkels en bezienswaardigheden.
Een nette plek. Er is verder weinig te doen dan wat fietsen in de omgeving. Een goede elektrische ondersteuning is ivm de heuvels en bergen aan te bevelen. Als je de cp afgaat heb je onder aan de berg Edeka en Lidl. Vlakbij is ook een Aldi en Rewe.
Een mooie ruim opgezette CP. Ondanks de nabijheid van de grote weg en de stad rustig. Voor lange campers ze in er aparte XL plaatsen. Hiervoor moet 12 euro worden afgerekend. Voor de andere plaatsen 10 euro. Schoon water en stroom moet worden betaald.
Wat een fijne CP. Ligt heel mooi en is van alles voorzien. In het dorp bakker en slager en veel restaurants. Helaas tijdens ons bezoek door Corona gesloten. We hebben hier geweldig mooi kunnen wandelen.
De plaats is heel mooi aangelegd. Lahr zelf is niet zo bijzonder. De plek is behoorlijk rumoerig.
Heel fijne plek. Genoeg ruimte. Bakker en pizzeria dichtbij. Heel mooie wandelroutes. Naar Waxweiler, Sankt Vith (België) en Prüm mooi en niet moeilijk fietsen.
Prachtige plek bij leuk dorpje. Perfect voor wandelaars.
Vlak bij het stadje en langs een prachtige fietsroute een grote cp met alles er en eraan. Als kosten stroom, douche en water bij de prijs optelt wordt het toch wel een beetje prijzig. Toch kan ik de cp aanbevelen.
Een geweldige plek achter de boerderij. Heerlijke omgeving om te wandelen en om te mountainbiken. Wij hebben een mooie fietstocht naar Schleiden gemaakt. De gastvrouw en - heer zijn heel gastvrij.
Een hele rustige plek achter een restaurant. Geen voorzieningen. Het restaurant was voor het eerst na de Corona sluiting weer open. Voor heel weinig geld hebben wij hier gegeten. Een vriendelijke bediening zat er gratis bij. De cp is gratis maar dan ligt het voor de hand dat je hier iets eet.
Op 2 juni op deze camping een mooie en rustige plek gekregen. Heel hartelijke in vangst. Helaas kwam er een windvlaag en ging de luifel over de camper. Heel stom want dat had ik moeten voorkomen. Aan het eind van de dag komt een medewerkster namens haar en de collega’s als troost een heerlijke verrassing brengen. Zo lief en zo attent. Los van deze ervaring kunnen wij deze camping aanbevelen.
Een mooie, goed onderhouden plek tegen redelijke prijs. Wij waren hier op 25 mei 2020 en toen deed de parkeerkaart machine het niet. Van hieruit kun je heerlijk fietsen, zwembad om de hoek en Aldi en supermarkt K+K op loopafstand. Een aanrader die vaak druk bezet is.
Prima plek met alles erop en eraan. Veel wandelmogelijkheden. Goed vertrekpunt voor mooie fietstochten. Nadeel is dat campers achter elkaar staan. Veiliger is naast elkaar.
Een heerlijke plek met alles wat je nodig hebt. Prachtige omgeving om lekker te fietsen.
Een heerlijke plek. Alles is er wat een camperaar nodig heeft. Prachtige fietsomgeving. Eigenaren krijgen een 10.
Heel gastvrije eigenaar. Hulpvaardig. Bracht ons naar de markt. Heerlijke maaltijden. Super goede douche. Inclusief electriciteit
Een hele rustige plaats met uitzicht op het komen en gaan van de ferries.
Prima plek bij een leuk plaatsje. Toilet en schoon water bij de hand. Supermarkt en pizzeria naast de deur.
Super plek in alle opzichten.
Prima doorgangscamping met goede voorzieningen en gastvrije eigenaar.