@Artofrank
Class ruimte op een prachtig terrein. Zeer vriendelijke operators. Helaas, iets buiten. Maar een taxi betreft. Sanitaire klein maar fijn.
Sitecode: 19997
Prachtig gelegen plaats. Eenvoudige sanitaire voorzieningen, maar het werkt. Zeer rustig. De tajine is geweldig in het restaurant.
Sitecode: 19902
Zeer mooie plek, vooral als je buiten staan. Goedkoop. Sanitaire gaat gewoon op die manier. Personeel erg vriendelijk. De plek waar ik echt leuk vond. De souk is geweldig en goedkoop.
Zeer leuke plek. Beach een beetje weg, maar zeer mooie locatie. Restaurant zeer goed, de winkel heeft zeer weinig keuze.
Sitecode: 20056
Ik vind het moedig, een camping, die is vol met ongeveer 50% van de bungalows, en toch zo te leveren met kampeerders die men nauwelijks krijgt de deur open is. We stonden op volle prijs op de 400 m2 speeltuin met 8 Womos. Het pad naar het water door de vakantiekolonie. Zijn forward. De badkamers zijn standaard. We sliepen er en zijn direct op. afgeraden
Sitecode: 20934
Het bezoek werd afgesloten met een deuk in het dak en een zonnepaneel vernietigd. Want ik wil om gezond te blijven, ik ben nooit meer terug te komen. De eigenaar wist niet eens gevraagd of mijn schade is groot
Sitecode: 20934
Wanneer u op de eerste rij staan, de plaats is ok. Op zaterdagavond, honderden jongeren flaneren op en neer in de voorkant van de camping. Sylvester was feest in de stad. Plotseling politie was op het plein en reed weer weg. Dan dook twee keer op mijn dak. Top m hoogte ongeveer 50 jongeren gooiden stenen. Gelukkig niemand raakte gewond. Zoiets als dit kan heel vervelend zijn
Sitecode: 19550
Hier is een hotel nu. Geen parkeerplaats.
Prachtig gelegen, niets meer. gesloten eind december praktisch. Niets in werking, bevroren water, maar de volle prijs.
De plaats heeft de beste tijd achter zich. De plaatsen zijn ok. Het water bijna koud. Schoon, maar gammlig. Was alleen koud. Geen service beschikbaar. Veel te duur voor wat aangeboden Wirs.
Sitecode: 19523
Eind december de enige gasten. Gedurende 4 december Womo waren hier. Gesloten praktisch. Water uitgeschakeld gedeeltelijk. Wifi uit te schakelen. ok om te blijven. Meer is er niet in de winter ook.
Sitecode: 19855
Het werd hier bepaald eens zo mooie. Sanitaire voorzieningen erg basic, maar schoon. Weinig waterdruk. Maar om goed te blijven. Het centrum is al lopen atletische. Personeel vriendelijk en behulpzaam.