@Artt
- 2014
prachtige locatie, heel vriendelijke en behulpzame eigenaar, heerlijk wandelen met de hondjes. Topplek!
We kwamen aan in het donker en vertrokken vroeg, maar verder prima camperplaats voor overnachting op doorreis. Inderdaad beetje modderig maar geen last van als je alleen stopt om te overnachten.
Heerlijk rustige nette camperplaats!
Prachtige camping dat wel, maar veel geld voor alleen stroom, 390 SEK. WC gebouw heel ver weg, 1 wc, 3 douches voor de hele camping, sterk verouderd.
Klein maar fijn! Super aardige gastvrouw, kookt heerlijk. Via hen ook een gids die met je de grot in gaat, 3 km verderop. Leuk!
Prachtplek met zeer gastvrije Joachim! Alles is gezegd.
Zeer vriendelijke jongen bij de receptie, heel behulpzaam. Alles is hier prima, ook de warme douche ‘s-ochtends! Super netjes alles.
Sitecode: 20810
Prachtige camping, mooie plaatsen, verzorgd, geweldig zwembad, gastvrije en behulpzame eigenaars. Meer dan genoeg kunnen wandelen met de honden!
Wat een geweldige plek en wat een lieve gastvrije Val en Abdu! Je kunt er heerlijk eten, ze helpen overal bij. Zelfs wifi regelt hij voor je. We komen zeker terug! Oja, dan reserveren we, want dat is echt nodig bij dit mooie stekje👍
Heerlijk plekje in het bos aan de overkant van het café. Wij waren hier de enige, lekker rustig op zo’n mooi plekje. En er ligt stroom, ook handig.
Prima camping, superschoon en netjes sanitair. Heerlijke douche, lekkere pizza’s. Super bedankt voor de gastvrijheid! “met lint afgezette plekken” is vanwege het feit dat het gras nog moet groeien😉
Ook wij voelden ons meer dan welkom! lLeuke rondleiding, proeverij, heerlijk gegeten, gezellige gastvrouw! Lekkere wijn mee naar huis, top👍
Het is net wat je van een camperplaats verwacht. Wij hebben er een prima rustige nacht doorgebracht!
Als je van alternatief, beetje hippietijd, houdt dan sta je goed hier. Niet ons ding. Voor camper, 2 personen en 2 honden, zonder stroom moesten we 13 euro betalen.
Prima camping. Minpuntje betalen voor je hond!.....Stond niet op site of op app anders slaan we principieel over. Zo raar dat je voor he hond moet betalen.
Prima cp, alles netjes op orde! Supervriendelijke eigenaar.
Alles top! Camperplaats, eigenaars, ontbijt(kun je ook van lunchen en je tussendoortjes van gebruiken), diner aan camper. Gewoon alles top!
een hele leuke camperplek, met ruime plaatsen , we werden vriendelijk ontvangen. je kan er heerlijk met je honden wandelen. zo hoort een cp te zijn voor ons
deze plek is wat we zoeken , als we gaan camperen we komen zeker hier nog een keer terug . bedankt voor de gastvrijheid, we hebben genoten Grtz Raymond tot de volgende keer
Prima locatie!
Voor ons een heerlijk stekje, supervriendelijke jonge hobbyboer, in de stallen geweest, uitleg gekregen. Leuk! Gewoon toppie.
Mooie plek, als we weer in Zweden zijn komen we zeker terug!
Inderdaad schitterend plekje, wij stonden aan het meer, picknicktafel voor ons en vuurplaats...wat wil je nog meer.
Alhoewel het vol was creëerde ze, uiterst vriendelijke gastvrouw Ingrid, een plaats voor ons op haar oprit. Super! Alles is aanwezig en schoon, dus gewoon een geweldige plek
Sitecode: 20837
Lijkt inderdaad vergane glorie, maar tegendeel. Camperplaats is prima, schone douche en toilet, zelfs wasmachine. In restaurant ook lekker gegeten. Wij zeggen doen!
Lekker rustige camperplaats, water, electra en septictank aanwezig èn behulpzame beheeder. Wat wil je nog meer. Met de fiets naar Altrea en Benidorm geweest, mooie omgeving!
Hier is het goed toeven , prima camperplaats , je kan van hieruit overal naar toe,heel vriendelijke eigenaar en behulpzaam , top
Heerlijk rustig, schoon, prima faciliteiten. we kwamen 's-avonds aan, waren de enige. De volgende ochtend om 8 uur ging de 'herberg' open. Zeer vriendelijke beheerder! lLekker bakkie koffie gedronken. We hoefden niets voor het slapen te betalen. Dank Daniēl!
Heel hartelijk ontvangst door lieve gastvrouw! We hebben ook genoten van heerlijk ontbijt bij haar aangezien ze ook een B&B heeft. Zijn lekker 2 dagen blijven staan. Plaats om terug te komen!
Niks aan toe te voegen, superplek!
Superplaats! We zijn hier op 17 mei 2018 geweest en hebben genoten van het uitzicht, de rust en het prachtige superkleine dorpje, helemaal zen!
Sitecode: 19644
Super CP kan er fijn wandelen, hond vriendelijk,ben het met de meeste eens
12 mei 2016. Wij vinden het een schitterende stek, uitzicht op meer. Zeer nette wc en douche (2 euro). Vriendelijke boer. Leuke visstek. We zijn extra nacht gebleven (DKK 100 of EUR 14).
Prima plek voor overnachting. Stroom en water aanwezig, geen sanitaire voorzieningen. Lekker rustig, landelijk. Boer niet gezien. Betaling via brievenbus. Zeer netjes alles. Overnachting DKK 75, stroom DKK 20. Kan ook in euro's.
10 mei 2016 hier overnacht. Prachtige plek als je van rust houdt. Hele aardige mensen. Camperplaats aan de rand van hun tuin gemaakt maar ondergrond moest nog wat harder worden. Daar sta je dus geweldig in hun tuin. Geen sanitaire voorzieningen, maar voor ons een superstek! Voor slechts 10 euro of DKK 75.
Overnachtingsprijs DKK 200 inclusief stroom. Vissen apart betalen. Doucheruimte em wc schoon. Wij vonden het beetje te prijzig.
6 mei 2016. Leuke rustige stek. Vriendelijke eigenaar. Hondvriendelijk, fijn omdat wij zelf hond hebben. Prima visvijver. Gewoon prima voor DKK 100.
5 mei 2016. Super stek. Hele vriendelijke eigenaar. Zet camper maar ergens neer. Slechts DKK 50. Stroom gratis. In huis douche en toilet, zeer schoon.