@Arvie2025
Top CP! Alles tiptop in orde. Supermarkt op minder dan 10 minuten fietsen. Heerlijk fietsen in de omgeving of naar centrum Leeuwarden met alle terrasjes. Wij komen zeker een keer terug.
Prima camping om een nachtje te staan als je op doorreis bent of de overtocht naar de UK wilt maken. sanitairgebouw ziet er van buiten armoedig uit maar alles is schoon en werkt naar behoren. Het is een kort fietsritje naar de kust. Vanaf de camping konden we de krijtrotsen bij Dover zien. Winkels zijn niet dichtbij.
Mooi gelegen, rustige camperplaats. Vriendelijke ontvangst. Prima voorzieningen. Zelfs de SUP’s werden voor ons opgepompt zodat we dat eens konden uitproberen. We hebben de omgeving nog lang niet uitgekamd dus komen zeker terug!
Wat een pareltje! We werden gastvrij ontvangen en kregen een heerlijk plekje met voldoende zon en schaduw. De douche en toilet zijn een fijne plus. Je ziet dat overal goed over is nagedacht. Ook de kleine attenties verrasten ons positief. We komen zeker terug!
Met de Pinksteren hebben we onze allereerste campernachten hier doorgebracht. Is heel goed bevallen ondanks de regen. Rustige plek. Vriendelijke gastheer. Vlakbij kun je heel goedkoop tanken!