@Arwa
- 1997
Eind van een doodlopende straat bij iemand prive. Zoveel keggen heb ik niet bij me om enigszins recht te staan. Meteen verder gereden.
Dit is een parking bij een restaurant aan een drukke weg. Op de gravel is het redelijk recht, maar bij regen een modderboel. Geen voorzieningen, maar je kunt er heerlijk eten !! Zeer vriendelijke eigenaar, maar de boordeling van de CP kan maar 1 ster krijgen.
zeer tevreden ! Wij betaalden in Apr 2023 € 10,00. plaatsen zijn goed recht aangelegd met voldoende elektra aansluitingen. Vuilnisbak niet gezien, maar verder ontbreekt het aan niets.
zeer tevreden ! prijs is in verhouding wel wat rumoer van verkeer. geweldige fiets en wandel omgeving. wij komen zeker terug.
Wij stonden hier voor de 2e keer. Prijs/kwaliteit is in orde. Supermarkt op 200 meter. Voor stroom moet je op tijd komen of lange kabels hebben. In de Altstad zijn een paar goede eetgelegenheden. Prima plek !
Op deze cp kun je geen grijs-water en ook geen toilet lozen. Water tappen kan wel, dmv een tuinslang. Wel mochten we gebruik maken van het toilet en douche in het hotel. Gebruik maken van stroomaansluiting kost €5,00 per dag. Totaal van €20,00 per dag met 2 personen. Dichtst bijzijnde supermarkt op 6 km afstand. Door de niet opgeruimde bouwmaterialen maakte het een rommelige indruk op ons .
Wij stonden hier begin April. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair is keurig. Dit jaar kost een overnachting €12,50. Incl elektra, WiFi, water. Voor de douche kun je munten kopen.€ 0,50. Gewoon een top CP !
Prima camperplaats om Berlijn te bezoeken. Vriendelijk personeel. 5 Minuten lopen naar station S-Bahn. Dagkaart kost voor district A en B € 7,00. In maart 2016 betaalden wij voor een camper tot 7 meter € 14,00 per nacht. Prijs/locatie is goed.