@Arwin-Nijhuis
- Hymer Mlt580 4x4
- 2023
- Mercedes
Wat een rust. Al rijdende over mooie weggetjes kwamen we aan bij de camping. De eigenaar verwelkomde ons en we kregen meteen een glaasje pruimenjenever. Dit wordt door Drago( de hele vriendelijke eigenaar) en zijn familie, gedestilleerd. sterk spul. Wij stonden er toevallig alleen, dat was lekker rustig, maar als je hier met kinderen komt, is dat echt geweldig. Er is een leuke wandeling(3Km).Een grasveld en een beekje waarin ze kunnen spelen.
2022
5 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Vriendelijk ontvangst. mooie plek met uitzicht over de wijnranken. CP is mooi van eenvoud(weet nu waar de uitspraak “met de Franse slag” vandaan komt)ik bedoel het positief, want het was pure nostalgie: oude traktor, veel rommelhoekjes, niet te netjes. Heerlijk, ik houd er van. Wijnproeverij was gezellig en lekker. Vooral de sfeer van de CP sprak ons aan. stroom 5A trok onze airco niet(maar lekker de raampjes opengezet, ook prima). Ook broodjes
9 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Eenvoudige cp, maar als je alles bij je hebt in je camper maakt dat niet uit(er is wel een toilet op de cp). Wij vonden deze cp prima en op een fantastische plek. Vanuit de cp een prachtig uitzicht over een vallei. Direct gelegen(50mt)naast het charmante en historische plaatsje Grotzjan. Voor de fietsliefhebber een geweldige plek om een fietsroute te starten.
3 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Heerlijk rustige cp pal aan zee. Wij hadden geluk met een plek helemaal vooraan bij de zee(er zijn 2 plekken direct aan zee) Het sanitair is echt zeer schoon. Vriendelijke eigenaar die samen met zijn vrouw de cp runt en alles tip top in orde houdt. Hele grote campers 8+komen hier wellicht wat lastiger. Fietsen is hier prima te doen. Zeker met een ebike. Hoe de fietspaden lopen, is niet altijd logisch. Al met al enorm genoten, super plek.