@Asad52
- 1974
- Hymer Tramp CL 678
- 2013
We waren eigenlijk van plan om op een camping in de buurt van Sinap te overnachten... maar de koeien waren ons voor en hebben de camping ingepikt 🤪🐄 Dus we moeten verder!
De ingang van de camping is niet bepaald uitnodigend. We hebben nog nooit zoveel vuil gezien in Turkije. De camping zelf is prima en schoon. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. De reis naar Istanbul is lang, maar de tocht over de Bosporus is prachtig. We namen bus 150 vanuit het dorp naar de veerboot in Sarıyer en vervolgens de veerboot naar Eminönü. Tickets kunnen overal met een creditcard worden betaald.
Prachtige plek weg van de toeristische drukte. Mooie plekken, schoon sanitair. De zee direct voor de deur. Wij betaalden €30 voor 1 nacht met stroom en 2 personen.
geweldige camping vlakbij Crne jezero en vele wandelpaden. Kamperen geschikt voor alle maten. Zeer aardige telefoniste Georg, die zorgt voor orde en netheid. Dienovereenkomstig zijn de toiletten en douches erg schoon. Prijs voor camper en 2 volwassenen met stroom en toeristenbelasting €26. wij ontvingen 10% voor ACSI. Helemaal ok voor overnachtingen in NP. Bedankt George!