@Aschi
- 2014
De camping zelf is, nou ja, leuk. Helaas is het terras van het restaurant erg rumoerig en kun je er na 17.00 uur niet meer eten. Het sanitair is schoon, maar als je gaat douchen, gaat het licht ineens uit en hetzelfde geldt voor het toilet. Om te douchen moet je jezelf tegen de muur en de kranen drukken, zodat je onder de waterstraal zit. Daarnaast is er de prijs van 37,70€ per nacht (2P 1 huisdier en elektriciteit) Campers langer dan 7m nee.
Dit is onze vierde keer hier en alles heeft altijd gewerkt, maar nu is het geld helaas het enige dat telt. Je sluit eenvoudig de sanitairgebouwen af, inclusief het restaurant, dat volgens het ter beschikking gestelde plan eigenlijk open zou moeten zijn. Alles wordt verlaagd behalve de prijs. Bovendien zijn de prijzen hier in de zogenaamde supermarkt 50% hoger dan in Consum, 6,5 km verderop, en dat kan niet waar zijn. Jammer, jammer.
Zeer vriendelijke ontvangst. Helaas is de weg een beetje smal voor een camper van 7,5 meter, en als je niet oppast, kun je tegen de zeer smalle brug botsen en vast komen te zitten. De plaats is erg schoon, maar ook een beetje smal, wat naar onze mening de prijs niet rechtvaardigt. Sanitair is niet apart, maar ook zeer schoon en goed onderhouden.
Zeer leuke kleine familiecamping. Op sommige plekken is het wat krap, maar het valt mee. Niet echt aanbevolen voor campers langer dan 7,5 meter. Sanitair nieuwer en zeer schoon. Reserveren is een voordeel.
We zijn hier nu voor de zesde keer, het was zoals altijd geweldig, maar nu kun je niet online boeken omdat iets met de homepage niet werkt, en nu we er zijn zijn de prijzen enorm verhoogd (rood vierkant ) met € 15 . Wij zouden niets zeggen als het sanitairgebouw verwarmd zou worden, de douchedeuren die al 5 jaar kapot zijn gerepareerd zouden worden, en de douches die overal sproeien gerepareerd zouden worden.
De parkeerplaats is erg mooi, helaas alleen tijdens kantooruren geopend. Buiten openingstijden is in- en uitrijden niet mogelijk. Jammer, je zou het probleem met weinig moeite kunnen veranderen. Helaas wordt dit nergens beschreven, noch op Berger's Hp, noch in de app.
Een zeer kleine familie rustige camping met privé sanitair. Een beetje oud maar schoon. De prijs van 18€ klopt niet meer, wij verbleven 5 nachten en betaalden 26€ zonder stroom. Voor een plek met privé sanitair is de O.K.
Zeer nette en schone plaats met elektriciteit. Winkelen schaarse 100m
Wij zijn naar deze camping gereden, helaas gaat deze pas om 17.00 uur tot 19.00 uur open. Maar het ziet er op het eerste gezicht best netjes uit. Naast de deur is een parkeerplaats voor € 13,50 met stroom, dus die hebben we daar geparkeerd. Nauwelijks 5 minuten lopen is een Intermarche om te winkelen.
Super vriendelijk, grote ruimtes en een heel goed restaurant. We kunnen de plaats alleen maar aanbevelen.
Wij hebben hier 2 nachten gereserveerd en vooruit betaald. Toen we aankwamen, kregen we te horen dat we een plaats moesten kiezen en ons later moesten registreren. Toen we alleen stress wilden registreren, kunnen we niet op de plaats blijven (gereserveerd) dan wilden ze ons op de parkeerplaats aan de straat zetten, nogmaals de plaats is een vis zou al leeg moeten zijn en we moeten erheen, dus maar één kant op en weer. Nooit meer op deze plek.
Een prachtige camping direct aan het water, zeer mooi sanitair, grote plaatsen, zeer vriendelijke ontvangst, Duitse leiding. We zullen terugkomen.
Camping Thörishaus is een kleine familieplek, je wordt er hartelijk ontvangen en de terreinwachter heeft altijd een luisterend oor voor vragen. De plaats biedt alles wat je nodig hebt en het nieuwe sanitair is schoon en goed onderhouden.II Het restaurant is erg klein maar erg goed om te eten. Alles wordt aangeboden, van Aziatische tot huisgemaakte Zwitserse keuken. We kunnen deze plek alleen maar aanbevelen.
Mooie parkeerplaats aan een meertje. Een beetje buiten de stad. Helaas is het helemaal donker als het sportveld het licht uitdoet. Dus verharde grond en verlicht is fout.
Helaas worden de opgegeven openingstijden niet aangehouden. Voor de rest een goede camping.
Sitecode: 20312
Top camping, zeer vriendelijk eigenaars echtpaar. Een beetje buiten de stad, maar erg rustig. Minder geschikt voor zeer grote campers groter dan 7,5 m.
Sitecode: 20287
Wij waren hier op 11 oktober 2021. Helaas geen water en geen elektriciteit. De plaats is goed onderhouden en in orde.
Leuke plek, ideaal voor sightseeing, maar veel te duur. We moesten bijbetalen met de camper en een kleine aanhanger voor de aanhanger, die we nog nooit eerder in Europa hebben gezien.
Helaas is de Eurorelais in de winter verpakt en buiten gebruik. Hoewel het campercontact aantoont dat de plaats open is. De parkeerplaatsen worden meestal geparkeerd door auto's. De plaats ligt direct naast een sporthal.
De plaats is noch verlicht noch verhard noch bewaakt. Het is ongeveer 300 meter naar het strand via een pad met trappen. Voertuigen tot 12m zijn nogal een beetje hoog, alleen mogelijk als de ruimte leeg is. Al het andere is aanwezig zoals beschreven. Als een doorgaande plaats IO
We zijn vaak op de camping geweest, altijd schoon en goed onderhouden, vriendelijk personeel. We aten ook elke keer in het restaurant, maar zeker de laatste keer. Wachttijd 30-45 min. Gasten die na ons kwamen hebben zt. we kregen ons eten, anderen kregen iets anders dan besteld. Clearing had zt. de gasten zelf omdat de service erg overweldigd is. Dat werkt echt
Zeer mooie plek, zeer goed restaurant, vriendelijk personeel. We zullen zeker terugkomen en de plaats aanbevelen.
Geweldige plek, alles was schoon en goed onderhouden. De prijs is nog steeds 4 rollen inbegrepen. Hoewel de weg het plein passeert, was het 's nachts rustig. We zullen terugkomen en de plaats aanbevelen.
We kunnen alleen maar zeggen, super plek. Alles was schoon en goed onderhouden, mooie ontvangst van de operator.
Operator vriendelijk en meegaand. Locatie van de plaats was geweldig. Als het regent is de plaats voorzien van veel plassen water. Alleen een plaats met satellietontvangst.
Evi en Aschi 27.januari 2019 Schone en goed onderhouden camping. Vriendelijk personeel.