@Asfaltgeus
- 2021
Augustus 2026
Juli 2026
Prima service punt in een regio waar deze schaars zijn. Vulslang voor schoonwater heeft zn beste tijd gehad. Maar kleine moeite om je eigen slang te gebruiken. Prima geregeld hier
wat jammer dat deze gratis plaats 2 beoordelingen heeft met 2 sterren die in mijn ogen volkomen onterecht zijn. je kan er grijswater en je cassette lozen. drinkwater aan de linkerzijde van het gebouw, water naast de deur is geen drinkwater. je kan er afval kwijt en je banden oppompen! wat wil je nog meer! lastig te vinden dan, de navigatie zet je in de straat en het station is dan 40 meter de hoek om aan de haven. prima gratis voorzieningen.
Juni 2026
zeer vriendelijk en behulpzame eigenaren. alles tip top in orde, wasmachine en droger voor 5 euro elk. de weg naar deze camping is uitstekend. laatste stukje is bospad, maar absoluut goed voor campers. de bewijzerde wandelingen zijn geweldig.
helemaal niets mis mee, prima plek voor de nacht, toilet en afvalbakken aanwezig. fijne picknick tafels op een grasveldje, meer heb je niet nodig.
beetje vreemd om een plaats 1 ster te geven omdat er een camper in de weg staat. voegt niets toe. maar dit is niet echt een service punt. je kan er water krijgen, maar tenzij de 30 meter slang bij je hebt wordt het met gieters werken. er is ook niet echt een plaats voor een camper gemarkeerd dus parkeren autos daar ook. toilet legen kan in het toilet daar, grijswater kan je niet kwijt. helaas niet veel alternatieven in de wijde omgeving.
sterren alleen vanwege de mooie ligging aan het water. je betaald een behoorlijk prijs die niet in verhouding staat tot de matige verouderde en niet schone voorzieningen. terug komen hier, dacht het niet!
voor 55 euro mag je hier een hele nacht staan.... sanitair is oke niet super en zeker niet super schoon. vuilwater lozen met emmers.. Google zet je aan de andere kant van de rivier met enkel een smalle loopbrug en kent de weg van de camping niet. dat weten ze op de receptie waar ik 1 1/2 uur later kwam. maar om dan borden neer te zetten dat was wat veel gevraagd.
helaas is het grote veld afgesloten, daarmee verlies ik mij favorite stop plaat na of voor een nachtrit, hamburg naar Bremen. opzoek naar een nieuwe plek. overdag slapen op de parkeer plaats van de monarch is niet te doen
trof de camping verlaten aan, geen mens te bekennen. lijkt meer op een wintercamping gezien de faciliteiten erom heen. even voor de deur gestaan om een nieuwe bestemming te zoeken en diverse andere camperders teleurgesteld zien vertrekken.