@Astrid99

9m
Ander
Halfintegraal
Bezit

goede camperplaats erg gewild. waren er al 2x nooit plaats nu wel waren er om 14:00. €12 per 24 uur niets van te zeggen incl alle faciliteiten. bakker overkant aanrader. volgende keer blijven we een paar nachten als plaats

grote stadscamping veel plaatsen waar iedere vrije plaats bezet wordt. belde ‘s morgens 9:45 en receptie zei ze zaten vol maar als ik nu kwam hield ze iets vrij. waren er 11:45 en konden uit 3 plaatsen kiezen de eerste beste 133 was goed ruime plaats. (camper 8:10 mtr) personeel heel vriendelijk en beleefd. Sanitair schoon heel heet water en veel douches/toilets. bakker op camping open 08:00-09:00. ooievaars liepen langs camping voor herhaling

camperplaats lag aan rand dorpje. stonden heel wat campers maar er was hier en daar nog een pleje vrij. wij zijn 8.10 mtr en konden er goed tussen. rustig gestaan. leuk dorpje wat rond gewandeld maar was regenachtig weer dan mis je wel een cafe of zo in dorp. waren alleen restaurants en hotels. waren laat de proeflokalen gingen net dicht. toen hebben we in de lounge van een hotel drankjes genuttigd was erg sfeervol. €21,35 voor 24 uur

mooie verharde camper plaats aan jachthaven. netjes verzorgd. 2 campers kunnen tegelijk lozen en water innemen. grote container voor afval. alles gaat met pasje perfect geregeld.

voor de 3de keer hier weekje gestaan. prima sanitair zeer heet water en zit in prijs inbegrepen. zwembaden mooi en ligstoelen erbij. veel gasten die er langer verblijven en overwinteren. ACSI kaart alleen geldig in laagseizoen en vanaf 9 september. vers stokbrood in winkel iedere morgen. dicht bij markt. met taxi naar centrum Benidorm €6 enkel. op fiets kwartiertje wasm/c en droger €5

gisteren met nog 2 campers hier gestaan. weg naar camperplaats alleen via coordinaten geen Garmin gebruiken. eigenaren erg vriendelijk- 12 camperplaatsen en ook caravan/camperstalling. Sanitair kan er mee door schoon en erg heet water. kosten €15 per nacht inclusief alles. ook wasm/c en droger tegen betaling. ze hebben ook een groot overdekt terras met zitjes. was wel grappig.’s avonds gaat hek dicht. veilig

vriendelijke ontvangst van José en Encarna. camperplaats met alle voorzieningen, douche 1€ 5 min. Sanitair eenvoudig maar proper. wasm/c + droger aanwezig. bakker 60 mtr van. de camperplaats net als restaurants en barretjes. strand met kiezels. mooi erg druk en gezellig leuk dorpje

goede camperplaats €15 voor 24 uur. lozen/wc/schoon water incl. geen douche/stroom. lag restaurant bij. ‘s avonds werd er een stand met terras opgezet daar kon je eten en drinken. was erg druk. naar grens gelopen achter douane bussen om je naar je bestemming te brengen €2,40 retourtje. was leuk om te doen. in Gibraltar alles in engelse £. koers was 1 £ kost 1.30€. leuk om te zijn geweest

camperplaats tevens stalling. ontvangst vriendelijk met sherry (geweigerd). stonden geen campers voor overnachting kregen 2 plaatsen zodat luifel kon staan. harde ondergrond. sanitair super, schoon, heet water. goede wifi. kwamen nog 2 campers. om 21:00 uur sluit hek met code naar buiten en binnen barretje om hoek gezellig, ‘s morgens voor weggaan nog ontbeten. €15 all-in behalve douche €1 voor 5 min heet water. we komen als in de buurt terug👍

gewone parkeerplaats bij supermarkten en mac donalds. stonden reeds 5 campers zijn er ook gaan staan. rustig af en toe auto’s die langs rijden. politie rijdt regelmatig langs. geen camping gedrag. geen voorzieningen alleen vuilnis bakken. prima voor 1 nacht als je zelfvoorzienend bent.

camper park geweldig. plaatsen met stroom/water/lozen. harde gravel ondergrond. personeel vriendelijk en spreken goed engels/frans. mooi zwembad met ligstoelen. douche met warm water € 1. geen toiletten. recreatie ruimte (spellen/tv) met airco. dicht bij dorp met supermarkt en restaurants makkelijk te lopen. wasm/c € 5. camperplaats heel erg gewild bellen of er plaats is. kwamen voor 1 nacht bleven 8. alleen cash betalen

Camperplaats was vol niet alleen campers maar ook veel personen auto’s van dagjesmensen. toen stukje doorgereden en daar was grote parkeerplaats waar 3 campers stonden zijn daar ook gaan staan. ‘s avonds volgenden er meer. rustig geen voorzieningen alleen vuilniszakken. prachtige zonsondergang gezien. ‘s morgens verder langs de kust richting zuiden en er waren genoeg camperplaatsen aan de weg en zee. plaats was goed maar je moet zelfvoorzienend z

super CP plaats aan zee. om 17:00 uur waren er nog een paar plaatsen vrij. bij de CP plaats kun je lozen, toilet schoonmaken en bij strand waren gratis douches en drinkwater. aan strand lag restaurantje en hebben daar heerlijk gegeten en gedronken redelijke prijs. je moet wel reserveren. mooi strand. om 08:30 komt de bakker met vers brood en gebak wordt dankbaar gebruik van gemaakt. aanrader

wij kwamen voor 1 nacht zou vol zijn maar konden toch 2 nachten blijven. kreeg plaats dicht bij sanitair gebouw. plaatsen zijn gras/zand. sanitair (heet water) verouderd schoon toen we kwamen maar vanochtend sanitair gebouw was vies door de gasten gisteren bankholiday wordt er niet gepoetst. was goed om 2 nachten te verblijven. mooi zwembad voor gebruik. bakker komt 09:30. wasm/c 5€. 2 nachten 2 pp camper 8 mtr + elec met ASCI € 21,20. tevreden

wij waren dag ervoor ‘s middags was vol aan de overkant nacht doorgebracht zonder voorzieningen. ‘s morgens om 10:00 hier weer en er was plaats genoeg veel campers waren al weg. binnen uur was de cp plaats vol. kost 10 euro 1 nacht met elec/water/lozen. konden alleen met muntgeld betalen. naar stad gelopen leuk stadje, lekker gegeten sommige straatjes ook vergane glorie. terug met taxi was 7€. super voor stad te bezoeken. uitrijden omslachtig

Sitecode: 19155

we kwamen om 17:30 stonden al veel campers toen onze camper er ook maar neer gezet. er zijn geen voorzieningen. plaats is goed voor 1 nacht. verharde ondergrond.

prachtige locatie. zeer vriendelijk ontvangen door Nadja/Kurt. zouden 1 nacht blijven zijn er 4 geworden. ze bieden ontbijt en avondeten aan waar we gebruik van hebben gemaakt. leuke bar met diverse drankjes. is erg gezellig met andere gasten samen eten aan 1 grote tafel. sanitair proper. zwembad staat opgezet wordt veel gebruik van gemaakt. deze camping is een aanrader. we komen terug. top

mooie CP. sanitair prima. Langres mooi oud stadje, leuke restaurantjes en terrasjes. je moet een beetje op tijd zijn. was druk. als tijd ook goed voor paar nachten om omgeving te verkennen. komen beslist nog eens terug.

prima CP. hoort bij camping Car Park met pasje aan zuil melden en slagboom open zoek dan een plaats. veld met bomen en zonder. alle voorzieningen behalve sanitair. geen probleem als je zelfvoorzienend bent. uitzicht op Saône.

vriendelijke ontvangst, spreken goed engels. konden eerst plaats uitzoeken dan inchecken. broodjes service. bij camping barretje waar je eten en drinken kunt. druk bezet van 18:00-19:00 uur happy hour. sanitair redelijk. douche met afwisselend heet/koud water niet stabiel. geen wc bril en geen prullenbak op de wc’s en bij het afwasblok. prima voor 1/2 nachten.

grote CP plaats bij winkelcentrum aan de grens. toen wij kwamen stonden er al veel campers je kunt royaal staan. CP is op P3. de hele tijd rijdt security rond. hoe later het werd hoe meer campers er kwamen. bij CP is tankstation on Turtle daar kun je lozen, toilet schoonmaken. super service en we hebben niet eens getankt. als je boodschappen moet doen het beste daar ze hebben kleren,sigaretten en levensmiddelen tegen goedkope prijzen.

prima CP voor een nachtje dicht bij de stad. je kon gratis lozen, toilet en schoon water. alleen geen stroom. later op de avond was CP vol.

goede CP zonder voorzieningen aan een mooi meertje met fietspaden, wandelpaden. kleine campers kunnen tussen de bomen staan, grotere campers even zoeken maar genoeg plaats ivm bomen en takken. er stonden 2 grote campers. toen wij er stonden kwamen er meer campers. er was een restaurant maar was gesloten. prima gestaan

prachtig CP zonder voorzieningen maar met een prachtig uitzicht. toen we kwamen stonden er een paar campers. we twijfelden nog we bleven staan ivm harde wind. toch gebleven tegen 17:00 uur maar beneden gewandeld naar dorp. echt leuk. mooie kerk en straatjes en een dorpskroeg. terras te warm toen maar binnen met de locals. was erg gezellig 4 grote bier voor 10€. toen weer terug berg op. ‘s avonds zijn er nog meer camperd gearriveerd.

waardeloze service. gebeld spreekt geen Engels moet maar via site boeken. geboekt via site en aanbetaald. vanochtend bericht dat reservering is gecanceld voor vandaag. dus opzoek naar nieuwe camping/camperplaats. hebben het zeker niet meer nodig

prachtige camping. nederlandse eigenaren. vriendelijke ontvangst. wij hadden een grote Camperplaats met eigen stroom en water. Sanitair zeer schoon en nieuw. zwembad met ligstoelen. een top camping in de middle of nowhere. ook een keuken en zithoek voor mensen die daar gebruik van konden maken. wasm/c en klein winkeltje. aanrader

super CP wou dat deze er meer waren. gratis overnachten met stroom+lozen. schoon water 1€ 100 ltr. lag aan de rand oud stadje. er was een historisch weekend in het stadje. de moeite waard om er doorheen te lopen. bakker kwam rond 10:00 uur op CP. Almeida super geregeld zo zouden er meer CP plaatsen moeten zijn.

super CP. wij stonden op het gedeelte bij de rivier daar was schaduw.maar geen voorzieningen. dat is geen probleem zelfvoorzienend. er stonden redelijk veel campers ook op het gedeelte waar stroom is daar is geen schaduw. leuk barretje om de hoek voor drankje en toen iets te eten zoeken en kwamen bij Aneto&table uit was volgeboekt maar 1 tafel van 2 was niet komen opdagen. heerlijk gegeten lekkere eigen wijnen. aanrader. je kunt lozen en wc doen

prima Camping voor 1/2 nachten. zeer vriendelijke ontvangst. sanitair verouderd maar schoon. erg goede douche. mogelijk te gaan zwemmen buiten camping in plaatselijk zwembad met korting. lekker gegeten bij restaurant wat er naast lag alleen veel te veel vlees.

prima camping. gebeld camping was vol meteen mail gestuurd en kregen meteen bericht plaats vrij. dus per mail reserveren. personeel aan receptie erg vriendelijk en behulpzaam. 4 nachten geweest meeste gasten vaste en Portugezen/Spanjaarden.. sanitair in eerste gebouw zag er goed uit en water douche (7 min) erg warm. 2de sanitaire gebouw oud maar schoon. fietspad strand was redelijk maar mensen zijn niet gewend aan fietsers en veel stukken uit

waren op CP zag er goed uit mooie plaatsen zouden er overnachten maar kregen toen bericht van camping waar we naar toe wilden dat ze plaats hadden zijn toen verder gegaan. CP was zonder kosten voor lozen/vers water en overnachten. aanrader

goede CP om een bezoek te brengen aan Santiago de Compostella. 2 nachten gestaan incl stroom, water, douche en lozen €32. niets van te zeggen. bushalte ongeveer 200 mtr om naar de stad te gaan. bus 6 of 6a. kost €1 pp. terug met taxi was €9,50. prachtige stad was 2de keer zag weer nieuwe dingen die we de eerste keer niet zagen. complimenten aan alle lopers/fietsers die de tocht hebben gemaakt naar Santiago👍

Sitecode: 19274

grote gratis CP aan rand van de stad bij het strand en haven. je kunt er alles lozen en vers water aanwezig. toen we kwamen alle plaatsen bezet. 2 campers gingen net weg en toen konden we er staan. aan strand was een barretje kon je wat drinken. het was een komen en gaan van campers. veel zetten hun camper ook op de gewone parkeerplaats. goed voor een nacht. erg mooi strand was bij de Camper plaats.

fijne camping met verouderd sanitair maar voldoende, proper en heet water. om op onze plaats te komen waren smalle weggetjes. er was brood service, animatie voor jong en oud. zwembad alleen mogen de heren geen shorts aan maar ouderwetse zwembroek. wij zijn 2 nachten gebleven

prima CP om Cancale te bezoeken. kwamen om 16:30 toen hadden we een van de laatste plaatsen. naar Cancale 10/15 min lopen. als je van oesters en vis houdt moet je echt hier naar toe gaan. €12 voor overnachting, lozen en vers water.

super CP. schoon en verzorgd. eerste keer dat we van een CP van Camping Carpark gebruik hebben gemaakt. aanrader. restaurant was gesloten ivm vakantie.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prachtige Camperplaats (40 plaatsen) die gratis (lozen/chemisch toilet:/electric/afval) is behalve water wat 40 ltr 0,50€ kost. heb wel slang nodig. toen wij kwamen 18:35 was er net nog 1 plaats. alles wat erna kwam parkeerde op auto parkeerplaats en langs weg. alles was goed onderhouden. goed voor 1/2 nachten. compliment aan gemeente. moesten meer zo’n plaatsen zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

super mooie Camperplaats. netjes verzorgd, je kunt stroom kopen 0,50€ per kw. we stonden met 4 campers. erg rustig. tegenover CP restaurantje met terras. lekker eten/drinken tegen een redelijke prijs. personeel heel vriendelijk en praten goed engels. top dat het dorp deze Cp heeft aangelegd moeten ze op meer plaatsen doen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

dikke tien voor deze camping. vriendelijke eigenaars. alles was top op deze camping, prachtig sanitair, netjes, schoon en goed onderhouden. iedere plaats water/stroom. in bijgelegen hotel 2 zwembaden waar je gebruik van kunt maken. naast camping lokaal restaurantje , eenvoudig eten maar goed en verzorgd. in buurt veel Spa (kuuroorden). kregen van eigenaar toen we vertrokken op camping pot eigen gemaakte jam.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

eenvoudige Camperplaats. vriendelijke ontvangst met drankje door Stefano en medewerkers. mooie plaatsen aan meer. sanitair netjes en nieuw. kregen goede informatie over Ohrid. mooi fietspad/wandelpad van CP naar Ohrid 3 km. Ohrid leuk maar wel toeristisch plaatsje. aanrader

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

goede CP voor bezoek aan Meteora. we stonden er met nog 2 campers. familie bedrijf. Costa spreekt goed engels en geeft een warm welkom. gevraagd of we willen eten en eten stond om 19:00 op tafel. na de maaltijd kregen we uitleg en kaart over de Meteora. stroom 5€ en water gratis. ‘s morgens kregen we nog allemaal een vers brood. alles was goed geregeld. top

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

primA camping. goede plaatsen. schoon sanitair. niet druk. Prachtig zwembad goed onderhouden. eigenaresse erg vriendelijk en behulpzaam. broodservice. restaurant gesloten. top

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

grote parkeerplaats waar Campers mogen staan. rond 17:00 uur stond er 1 buscamper en verder niets. naderhand kwamen er gewone auto’s parkeren. we hadden uitzicht op haventje waar gewone boten en waar locale vissersbootjes lagen. mooi aangelegd met bankjes, bloembakken etc. kleine boulevard met cafés en restaurants. was erg gezellig en niet superdruk. voor 1 nacht prima.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

ontvangst erg vriendelijk. je kon zelf plaats uitzoeken zee was vol omdat plaatsen niet afgebakend waren. stonden boven goede plaats. sanitair is goed, heet water en proper. veel camperaars/kampeerders voor lange tijd. hadden ook een dakterras met bar. minimarket was nog dicht. gezellig dorpje 750 mtr van camping. buiten camping restaurant niets bijzonders je eten uitzoeken in keuken en dan werd het gebracht. alles wat klaar was ging in magnetron

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

aanrader als je wijnliefhebber bent om hier een nacht te gaan staan. Diamatios was een super gastheer. we stonden met onze camper op het wijngoed en bij de wijnranken. om 19:00 uur een wijnproeverij en de wijnen waren erg goed. het is Diamatios zijn passie en leven. heb veel geleerd over de Griekse druiven en waar ze groeien. natuurlijk wijn gekocht. toen we ‘s morgens weggingen kregen we nog citrusvruchten mee. wijn cash betalen. het was een 10

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

geweldige Camping, hartelijke ontvangst door eigenaar. sanitair en camping werden goed onderhouden, zeer schoon alles. wasm/c aanwezig 5 € per wasbeurt. ook hebben wij 2 dagen in het restaurant gegeten. alles wordt vers bereid en was heerlijk. lokaal eten. lekkere rode wijn. toen we weg gingen kregen we sinaasappels, citroen, flesje rode wijn en citroensap mee. was echt geweldig hadden graag nog een nacht langer gebleven paste niet in planning

Sitecode: 19529

super goede CP om Athene te bezoeken. medewerkers erg vriendelijk en strikt. goed schoon sanitair. goede uitleg hoe je in Athene komt, bus stopt voor de deur. in de buurt van CP leuke restaurantjes op loop afstand. reserveren via de website krijgt snel antwoord.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

leuke Griekse Camperstop. super vriendelijke eigenaren. alles is aanwezig, zelfs een klein winkeltje met locale producten, iedere morgen brood Service. Sanitair gaat ermee door. zeer heet water. was 15€ per nacht prima. camperplaats lag 700 mtr van oud Korinthos. moeite waard om er heen te gaan. had moeite met afscheid van oude eigenaar die nog erg betrokken en behulpzaam was.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

erg vriendelijke ontvangst. super camping. sanitair erg mooi, heet water. mooi strandje, goed restaurant veel verse vis op menu. aanrader. aanrader om met Piliontreintje te gaan.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

parking is goed. heel vriendelijke ontvangst van dochter en vader Nicos. parkeren kost 5 euro voor 1 nacht en electricteit 3 euro. totaal 8. prima we hadden ook vers water en konden de afval lozen. leuke restaurantjes in de buurt. ‘s morgens naar het Museum en de tombs geweest, camper mocht zolang blijven staan als nodig. Nicos ons uitgezwaaid. aanrader als je de tombs en museum gaat bezichtigingen is ook echt de moeite waard.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

stonden bij buren op camping en hebben hier op terras gezeten. erg leuk uitzicht zee. ‘s avonds gaan eten was erg lekker. prijs ook aangenaam alleen jammer dat personeel met zichzelf bezig waren en dat we iedere keer moesten roepen. anders hadden ze 5 sterren gekregen.

Sitecode: 41990

super camping. vriendelijke eigenaren niets teveel.sanitair was goed en prober. keuken en was ruimte aanwezig. camping plaats had eigen waterkraan. winkel aanwezig kon je alles krijgen, iedere morgen vers brood. camping ligt aan mooi zandstrand. helaas hadden ze geen restaurant maar zijn toen bij buren wezen eten was erg lekker en niet duur. komen hier beslist terug.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

kleine CP in opstart goed voor bezoek aan Thessaloniki. eigenaresse Marina zeer vriendelijk en gastvrij. bij aankomst ‘s avonds voor ons een lekkere warme maaltijd gemaakt. ook hebben wij gebruik gemaakt van haar Service om ons naar de stad te brengen en halen (tegen betaling). CP heeft alle voorzieningen. sanitair is in klein gebouw (wat verouderd) net geschilderd, heet water. je kunt op deze CP ook Camper/caravan stallen. het was erg goed. 👍

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Cp aan meer langs doorgaande weg, wel eenzaam. stonden er met 3 campers. er was niets in de omgeving. meer zag er goed uit en erom heen stonden kraampjes die in seizoen eten en drinken verkopen. voor 1 nacht prima. was ook een toilet maar geen gebruik van gemaakt. in Servië waren niet veel CP/campings open.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

eigenaar vriendelijk. alle voorzieningen waren aanwezig. in douche en ook voor afwas erg heet water. eigenaar maakt ook wijnen paar flesjes gekocht. dicht bij centrum waar je kunt eten. mooie omgeving, ideaal voor fietsen. prijs 28 euro inclusief toeristen belasting per nacht 2 personen + camper . goed voor 1/2 nachten. 1 nacht gebleven op doorreis naar Griekenland

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima CP aan rivier Main. mooi uitzicht. 12 euro voor een nacht inclusief stroom. lozen, vers water, toilet schoonmaken. alles zeer netjes. restaurant op 100 mtr bij sportveld. kaart met Indiaas keuken maar ook Duitse keuken. normale prijs. mooie omgeving ook voor fietsen

mooie prachtige camping. camperplaats ligt voor de camping. vriendelijke ontvangst. sanitair erg mooi alleen toegankelijk met sleutel. elektriciteit via paal kun je zelf betalen of je dit wilt of niet. mooie speeltuin. 1 nacht + douchemunt 12 euro. leuk restaurantje ligt erbij. we hadden problemen met de accu, eigenaar zeer behulpzaam en vriendelijk ons apparatuur uitgeleend zodat we de camper konden starten en naar huis konden rijden. super

grote mooie camping. vriendelijke ontvangst. goede plaatsen waren er met 3 campers. goed restaurant heerlijk gegeten. sanitair prima geen 4 sterren omdat douche geen heet water had ondanks dat we muntjes hadden. en voor afwas geen warm water..

goede camping om Hamburg te bezoeken. prima sanitair. erg vriendelijke dame aan de receptie. goed openbaar vervoer om naar de stad te gaan. we wilden in het restaurant eten maar was gesloten vanwege dat ze corona hadden. goede broodjes voorziening.

mooie grote camping. ruime plaatsen dicht bij strand. vriendelijke eigenaren. sanitair (douche inclusief) oudbollig maar ruim voldoende en schone douches en toiletten. mooie keuken met overvloed aan afwasblokken, gaspitten, oven en magnetron. camping winkel met kruideniers waren ook wijn. je kon er hamburgers, friet en pizza’s bestellen. ook verse broodjes. met fiets naar Hirtshals goed te doen, leuk dorpje met winkels en veel restaurants.

Sitecode: 19113

prachtige mooie grote camping. goede plaatsen verhard. sanitair schoon en genoeg. douche geen muntjes nodig. kosten met stroom camper/2personen NOK 520 per nacht duur maar de omgeving was geweldig. 2 nachten gebleven. Mandal leuk stadje met restaurants en winkels. vanaf camping paar minuutjes met de fiets. aanrader als je met Ferry naar Denemarken gaat.

grote mooie camping met alle faciliteiten. mooi sanitair (onbeperkt douchen) wordt goed onderhouden. personeel vriendelijk. bus om naar Oslo te gaan voor de deur. supermarkt en tankstation voor de deur. camping is niet goedkoop maar we zijn wel 3 nachten gebleven. voor bezoek Oslo een geweldige camping.

mooie grote camping. nederlandse eigenaren. vriendelijke ontvangst. 260 NOK per nacht camper, 2 pers + elektriciteit en lozen. douche 10 NOK. mooie omgeving. pizza/friet te koop. sanitair was goed.

mooie en schone Camper plaats. was toilet maar geen gebruik van gemaakt. ook plaats om je toilet cassette ledigen. er waren mooie banken en tafels waar je kon zitten. camperplaats ligt in natuurgebied en bij water. mooi wandelen. cp plaats was vol ‘s avonds. geen last van verkeer

mooie maar dure camping. (kozen we zelf voor) camper + alles excl douche 450 NOK. douchemunt NOK15 per 4 min. wij stonden op 3de plateau prachtig uitzicht. sanitair was mooi en genoeg. lozen en toilet cassette buiten de camping ook dit netjes verzorgd. wij hadden ook vers water bij elektrisch punt. dame aan receptie erg vriendelijk nam alle tijd om alles uit te leggen. met bus 1 dag Trontheim gedaan goed te doen. bushalte voor camping.

camping aan water, 3 velden 2 met stroom 1 zonder. bij tankstation melden 1 nacht camper 2 personen stroom en sanitair NOK 360 douchen NOK 10. je kon plaats uitzoeken. douches toilet en vooral keuken erg schoon en mooi. lozen gedaan maar geen vers water genomen zag er niet netjes uit. 200 mtr van camping wegrestaurant eten was goed. bij tankstation kon je ook hamburgers etc krijgen. naast tankstation kerk van 1872. goede plaats om te staan

mooie CP bij tankstation en supermarkt. kijkt op meer uit je kunt plaats uitzoeken met stroom. staat zuil waar je kunt betalen alleen met kaart NOK 250 voor 24 uur. je kunt hier lozen en schoonwater krijgen. afval bakken. heel goed geregeld. plaats was verhard en je had een strook kunstgras. was een heel verzorgde CP.

nette camping met alle faciliteiten behalve lozen. sanitair leek nieuw was erg netjes. we moesten een nummer bellen en dan kon je plaats met elektrisch uitzoeken. er was ook wasm/c en droger. heb er volop gebruik van gemaakt. kosten was NOK 300 camper 2 personen sanitair wasm/c droger. super geregeld. ‘s avonds komt mevrouw innen loopt alle campers af. erg vriendelijk. supermarkt zondag dicht

rond 17:30 uur op de bovenparking aangekomen stond 1 camper die bleef overnachten. wij zijn toen ook gebleven na 1 uur kwam er nog een en we hebben met 3 campers gestaan. af en toe hoorde je de auto’s op de weg. totaal geen voorzieningen maar als je zelf voorzienend bent dan prima plaats om te staan en ‘s morgens waren we voor de drukte in het museum. mooi museum, leuke boottocht gemaakt. bij binnenkomst eerst even de film bekijken.

mooie plek met witte stranden. nacht staan met camper/electric/2x douchen Nok430. duur maar alles zag er nieuw en mooi uit. was een restaurant bij. camping was voor campers/caravans/tentjes, ze hadden kamers in de verhuur. voor elk wat wils. daar het slecht weer was zijn we nacht extra gebleven. sanitair was ook goed, rommelig maar opgelet de mensen zijn zo makkelijk laten papier vallen rapen het niet op of ruimen de afwas plaats niet op.

mooie camping met geweldig uitzicht op de zee. wit strand mooie zonsondergang. sanitair eenvoudig maar goed genoeg. alle voorzieningen waren er tot 2 wasm/c toe. als je aankomt en je moet wassen en er is er 1 vrij meteen wassen want het is erg druk bij wasm/c. 50Nok per keer. waslijnen zijn ook aanwezig. als het mooi weer was gebleven waren we extra nacht gebleven. goede fiets omgeving. veel supermarkten

kleine Camperplaats aan haventje. je kon met uitzicht aan waterkant of haventje staan. 200NOK (liefst cash) incl alle voorzieningen ook douche. er was 1 douche met toilet zag er netjes uit. prachtig uitzicht en vriendelijke eigenaar.

goede camping. alle faciliteiten, sanitair goed en schoon. konden zelf onze plaats uitzoeken. we kwamen er te laat achter dat we de was konden wassen en drogen service zat in overnachtings geld. helaas . omgeving was mooi. douchen koste 10 NOK per 4 min goed te doen. wij waren 36 euro incl douche muntjes kwijt.

Sitecode: 20614

om 1 nacht hier te staan is prima. toilet vies maar wij waren zelfvoorzienend. wij waren de 2de camper en na een tijdje stonden we met 8/9 campers/caravans. je kunt ook de toilet legen en schoonmaken en afval weg gooien . ‘s avonds komen de locals er hun afval brengen. ‘s morgens om 7:00 uur kwamen ze de afvalbak ledigen.

Sitecode: 20913

na lange rit in storm en regen voor deze camping gekozen. ontvangst was goed waren nog enkele plaatsen met stroom was 310NOK prima. waren alle faciliteiten. sanitair gebouw verouderd maar van binnen alles mooi schoon en zeer heet water. keuken erbij voor afwas maar je kon er ook een complete maaltijd klaarmaken. alles was er aanwezig. goed om te staan

leuke camping met alle faciliteiten. goed sanitair wel klein. vriendelijk eigenaresse en personeel. goed en gezellig restaurant erbij. aanrader rendiersteak en rendier stoof. keuken aanwezig ingericht. zou wel van te voren even bellen of plaats.

grote parkeerplaats verhard en onverhard, geen voorzieningen goed om te overnachten. wij stonden met de camper aan de kant van de huisjes. geen last van verkeer. bij Santa Claus village toeristisch maar leuk om te zien. was ook Kerstsfeer. aan overkant Shell station waar je kunt lozen is put achter met ijzeren haak die er ligt open. hier ook toilet leeg maken en in grijze kast is schoon drinkwater eigen kan gebruiken. prima voor 1 nacht

Sitecode: 19286

grote familie camping met veel goede faciliteiten. mooi sanitair, goed heet water. wasm/c en droger. konden alleen via internet boeken was makkelijk. plaatsen zijn groot. hier ook een grote keuken ingericht met magnetron, afwasm/c, fornuizen. personeel vriendelijk, verse broodjes ‘s morgens. supermarkten in de buurt. mooie camping om een weekje uit te rusten

camping aan meer. het was regenachtig toen we kwamen. niet veel van omgeving gezien maar als droog verwacht ik dat het heel mooi is. sanitair was goed en proper. heet water, wc papier, föhn. ook was er een compleet ingerichte keuken met fornuizen, magnetron etc. erg schoon. alles met code. buiten camping parkeerplaats voor vrachtwagens die overnachten maar er gingen ook campers en caravans staan wat officieel niet mag. grill lag naast camping.

voor bezoek aan Stockholm uitstekende CP. wij zijn 2 nachten geweest, personeel vriendelijk en behulpzaam. je staat bij beursgebouw op de parkeerplaats, grote plaatsen. sanitair aanwezig in aparte containers. netjes. chemisch toilet kun je lozen, schoonwater aanwezig. grijswater alleen lozen als je het in emmertje doet en dan in put van chemisch toilet doen. met trein naar Stockholm- 9 min. naar station 1 km lopen.

DEZE CAMPERPLAATS BESTAAT NIET MEER.

mooie camping voor Campers/Caravans/en je kunt huisjes huren (heel klein) - familie camping. ligt aan meer, broodjes service. cash betalen in SKK of euro’s. sanitair redelijk, ruimte voor afwas, koken (2 gasfornuizen/magnetron).personeel vriendelijk

op doorreis een nacht hier gebleven. prachtig resort alles aanwezig. sanitair normaal maar wel schoon. douche kost 5SKK voor 4 min. je kunt ‘s morgens verse broodjes kopen. personeel erg vriendelijk en hartelijk. aanrader ook voor langer verblijf

prima CP plaats voor bezichtiging Kopenhagen. goede bus/metro verbinding naar stad. vriendelijke eigenaars met goede tips. geef goede afmeting door van camper als je via internet boekt bij aankomst wordt camper gemeten en niet goed bijbetalen. santitair netjes en schoon.

prima camping/camperplaats. goed en schoon sanitair. vriendelijk personeel. Gasthof wat erbij ligt kleine kaart maar goed eten. broodjes service. aanrader als je op weg naar de Nordics gaat. Camping om terug te komen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie verzorgde cp plaats. water/stroom/lozen gratis. verder geen voorzieningen. cp ligt bij ziekenhuis. ‘s avonds goed verlicht. leuk dorpje met restaurant en supermarkt. complimenten aan de gemeente die dit mogelijk maakt.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie camping.oud en nieuw sanitair. personeel was vriendelijk/behulpzaam behalve in restaurant.weg naar camping stijl beste is camping voorbij rijden bij rotonde keren en dan terug naar camping en kun je naar beneden rijden.stijle helling. naar Sorrento is makkelijk te voet.leuk plaatsje. naar haven kun je met de trappen of in park met lift 1.10 enkel.vanaf camping goede verbinding naar station en naar Napels etc.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

CP op voormalige kartbaan. bij aankomst ontvangen door Franco (eigenaar), super ontvangst, je krijgt meteen alle informatie en tips over de CP plaats en Matera. Franco heeft ook shuttlebusje en brengt op verschillende tijden de gasten weg en haalt ze ook op. sanitair niet genoeg voor zoveel gasten, is schoon maar kan er mee door. Anna doet de bar, lekkere koffie. broodjes service. wasm/c aanwezig. geweldige CP en eigenaren. aanrader

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

goede camperplaats. er waren niet veel campers. sanitair was goed douche 1 euro per 3 min. eigenaren erg vriendelijk hadden vertraging bij aankomst maar ze hebben op ons gewacht. hebben 2x gegeten in restaurant aan de overkant, goede pizza’s en pasta’s met vis. personeel erg vriendelijk.hebben flink stuk gefietst goed te doen. mooie omgeving. Cesenatico heeft mooie haven en strand. restaurant Campione Mondiale in haven aanrader. om terug te komen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie camping, normale plaatsen. sanitair modern en schoon. groot zwembad/zonneweide met stoelen/kinderzwembad mooi verzorgd. restaurant leuke kaart en lekkere wijnen. eten was erg goed. broodjes service. om er te komen website van camping volgen niet van Campercontact. eigenaren werken zelf mee en zij en personeel erg vriendelijk. was geld dik en dubbel waard. komen beslist terug.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prachtige kleinschalige camping. mooie plaatsen met water en stroom. sanitair gebouw prachtig, schoon van alles voorzien. wasruimte aanwezig alles keurig onderhouden. restaurant wat erbij hoort was gesloten maar er stond een wagen waar je pizza/flankuchen kon kopen. mevrouw aan receptie erg vriendelijk en behulpzaam. klein zwembadje op camping zag er ook leuk uit met strandstoelen. komen echt hier terug

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

voor de 2 keer op deze camping. mooi uitzicht op Rijn. sanitair is erg proper, douch heeft zeer heet water werkt met muntjes. eigenaars erg vriendelijk en behulpzaam. iedere morgen verse broodjes service. met fiets naar Mannheim goed te doen. Stad gaat. we komen beslist weer terug.

Sitecode: 82067

goede CP aan rand van dorp. officieel voor 3 campers maar wij waren nr 4 en zijn gebleven. lozen vuil water/toilet en was vers water, afval bakken aanwezig. we zouden zeker terugkomen als in de buurt.

eenvoudige Cp, alleen water en elektriciteit. kosten per nacht 13 euro. (duur voor wat je had) nederlandse eigenaar erg vriendelijk. CP goed voor 1 nacht.

prima camperplaats. van tevoren reserveren via internet. 2 nachten geweest iedere dag vol. goede sanitaire voorzieningen, schoon, heet water. vriendelijk personeel. iedere morgen bakker met vers brood op het terrein. met fiets naar Valencia allemaal fietspad. ligt op industrieterrein aan grote weg. iets luidruchtig maar was niet storend. tegenover cp benzinepomp diesel was erg goedkoop daar. supermarkten in de buurt

camperplaats midden in dorp mooi aangelegd. lozen grijs water en chemisch toilet was verstopt. als je zelf verzorgend bent super plaats. in dorp geen restaurant en bar. uitgestorven

Sitecode: 52012

vriendelijke ontvangst, prima lokatie. sanitair prima. heet water in douche. alleen voor afwas koude kraan maar heet water in douche gehaald. 10 euro niet veel voor alle voorzieningen. terrein van 20.00 tot 08.00 uur gesloten. aanrader komen hier terug.

mooie CP in leuk dorpje. alles goed verzorgd geen rotzooi. was een klein restaurantje bij daar moet je ook 4 euro overnachtingsgeld betalen. groetjes n dorp bakker voor verse broodjes en koffie. aanrader voor op doorreis

mooie camping ligt aan de Drome. sanitair mooi en schoon. bij de receptie heel vriendelijk en sprak goed engels. zijn maar voor 1 nacht prachtige omgeving. heel veel Nederlanders. veel bomen. komen nog een keer als minder druk.

mooie CP in de middle of no where, prachtige weg er naar toe. smalle wegen. kosten 6 euro te betalen aan paal, krijgt pincode voor eruit te gaan en voor water. stroom aanwezig. mooi uitzicht. in dorp alles dicht. aanrader

Sitecode: 20298

prachtige camping erg groot. sanitair goed en Schoon. lopen hele dag te poetsen. dicht bij zee, mooi strand moet wel zelf stoelen/parasol meenemen. je kunt goed fietsen. Escala ligt op fiets afstand. op 10 min fiersten heb je MasGuso restaurant super eten ernaast ligt een winkel waar je wijnen/olijfolie etc kunt kopen. komen hier zeker weer terug,

prima camping. sanitair mooi en schoon. personeel vriendelijk spreken goed engels. veel mensen die overwinteren en die geven je als passant goede tips. kregen de sluiproute om naar Benidorm strand en stad te gaan. goede fietspaden. restaurant simpel maar wel goed.

super camping. Rubén en vrouw erg vriendelijk en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. sanitair voor dames mooi en goed heet water. voor mannen basic. mooi zwembad. goed eten. je kon ook een auto huren hebben dit gedaan om uitstapje te maken. cartagena is erg mooie stad. personeel ook vriendelijk. verhuren ook appartementen en hotelkamers. aanrader komen zeker terug.

grote camperplaats bij industrieterrein, supermarkt en tankstation dichtbij. kunt lozen en water. tennisbaan naast cp tot 23.00 hoor je het geluid hiervan. niet storend. enige nadeel als warm dat je niet met je stoel naast camper kunt zitten (niet toegestaan) als het warm is. geregeld politie controle. veilig

camping vergane glorie. alle faciliteiten waren aanwezig. groot zwembad alleen niet schoon gemaakt. we konden plaats uitzoeken waren ruim. Sanitair was verouderd maar wel schoon. met fiets naar Salamanca alles bijna vlak. Salamanca mooie stad. in buurt camping restaurants en barretjes. camping is goed voor bezoek aan Salamanca

camping lag aan zee stukje lopen of fietsen. vriendelijk dame aan receptie/behulpzaam. mooie ruime plaatsen maar overal boompjes met takken niet goed voor campers. sanitair ouderwets maar in douches overal nieuwe leidingen gelegd. super heet water. in restaurant ‘s morgens vers brood te koop. Ook veel campinggasten kwamen er voor ontbijt. restaurant ging voor 1 keer niets bijzonders. Cantabrie is nog niet ontdekt door ons 99% waren Spanjaarden

grote CP. waren er om 17.00 stonden 2 campers maar er konden wel 100 staan. er was elektriciteit voor x-aantal campers wel lange kabel nodig. na 1/2 uur kwamen er meer campers. ongeveer 2 km was er een supermarkt en tankstation (diesel was erg goedkoop). prima voor 1 nacht. geld in brievenbus doen gaat op goed vertrouwen er was water/lozen/toilet reinigen. voor Corona was er ook wc en toilet.

Sitecode: 12047

kwamen op Camperplaats rond 15.30 alles vol. zijn zijstraat Manuel Lardizabal pasealekua in gereden overal campers langs de weg daar was nog plaats camper geparkeerd betaald aan automaat moesten 2,30 betalen kon met mastercard. Naar San Sebastian gelopen ongeveer uur. was erg gezellig zijn terug gegaan met taxi +10.00 euro. route naar stad ook goed te fietsen. aanrader

mooie camping. goed verzorgt. sanitair proper een beetje verouderd. vriendelijke ontvangst. dicht bij zee. goede restaurants zorg wel dat je reserveert van te voren. mooie omgeving om te fietsen.

Op aanraden van vrienden moesten we Fano bezoeken. Deze camperplaats gevonden. Waren op tijd daar. Er stonden enkele campers/caravans van locals twijfelachtige figuren. Na ons kwamen nog veel campers. campers die naar Griekenland vanaf Ancona gaan hier overnachten. Fano mooi stadje van camper plaats paar honderd mtr lopen naar centrum. Goed gegeten Restaurant Foravia in centrum. Wel reserveren

Prachtige camping, vriendelijke ontvangst door eigenaar. Spreekt goed engels. Mooi en proper sanitair. Camping zeer goed onderhouden. We hadden een toewezen plaats enkele meters van Iseo meer. Restaurant goed en niet duur. Mooi klein zwembad. Je kon ‘s avonds brood bestellen voor de vlg dag. Je kunt er goed fietsen. Mooie routes en uitzicht. In dorp spar.

Is nette camping. Zijn hier 1 nacht geweest op doorreis naar Italië, vriendelijke ontvangst. Goed sanitair douche 0.50 per min. Was prima. Eenvoudig restaurant met leuke kaart en niet duur. Camping lag aan meer en autobaan maar geen last gehad van verkeer. Komen terug als in de buurt.

Prachtige locatie, zeer mooi sanitair, goede WiFi. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Dicht bij Lemmer centrum met leuke winkels en goede restaurants. Aanrader komen beslist terug.