@Astrid_Juergen
- 2011
- Lnaus Van TI 650 MEG Vansation
- 2024
De perfecte plek om Lissabon te bezoeken. Je parkeert op een grote parkeerplaats met uitzicht op het water. De veerboot vaart meerdere keren per uur. Gratis water en afvalcontainers zijn beschikbaar op de nieuwe camperplaats aan de overkant. Voor ons was het een perfect verblijf.
We kunnen de positieve recensies alleen maar beamen: supervriendelijk personeel, moderne, schone douches, een wasplaats voor campers, een barbecueplek met vier kookzones en alle andere faciliteiten. De betonnen muren zijn artistiek beschilderd en bieden een hoge mate van veiligheid, zoals een kampeerder ons vertelde, zelfs tijdens de stormen in januari. De charmante omgeving is vlakbij. We waren zeer tevreden en hebben ons verblijf verlengd.
De camping is zeer goed ontworpen en doordacht: vlak grindterrein, gratis water en elektriciteit, en diverse drinkwaterkranen. Er lijkt aan elektriciteit gewerkt te worden. De camping ligt op een rustige locatie boven het dorp met een prachtig uitzicht.
Grote verharde parkeerplaats, erg rustig. Geen eten of drinken. Verleid door verschillende reacties (uitstekend ontbijt, geweldig ontbijt), bestelden we ook het Schotse ontbijt voor £ 12,95. Deze vetrijke maaltijd zou meer geschikt zijn geweest voor de bouwvakkers buiten. We hadden liever eerst twee Jägermeisters gehad.
Deze camping heeft alles wat camperaars nodig hebben voor een overnachting: water, afvoer, wifi en elektriciteit. Norman, David en Georg heten u van harte welkom. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar schoon, met voldoende warm water voor de douches. De camping wordt 's nachts bewaakt. Het centrum van Edinburgh is gemakkelijk bereikbaar met de bus; Portobello Beach ligt op minder dan 10 minuten lopen. De vrachtwagens veroorzaken geen overlast. Conclusie: Perfecte plek voor Edinburgh
Wat een vriendelijke omgeving! De tuinvrienden zijn blij dat we bij hen logeren. Het bordje 'niet overnachten' betekent niets. Als afscheid krijgen we een meloen uit de tuin. We zijn erg verbaasd dat er tijdens onze twee dagen hier geen andere kampeerder op deze plek is geweest. De plek is vlak en rustig. We stopten vlakbij bij Fiddich Park (plaatscode 49422) om afval te dumpen en water te tanken.
Mooie, vlakke plek, voormalig stationsterrein. We stonden op de camping van Aberlour (#29774) en hebben de cassette hier in Fiddich Park geleegd. Bedankt voor deze geweldige kans. Er is ook vers water beschikbaar.
We konden het bijna niet geloven: een enorme verharde parkeerplaats midden in de stad voor £13. Ondanks het hoogseizoen zijn er genoeg plekken beschikbaar. Eén grote parkeerplaats is nog helemaal gratis. Het is bijna vlak, er is geen toilet, zelfs geen prullenbak. Maar alle winkels zijn op loopafstand. De buurt is erg rustig en goed zichtbaar vanaf de aangrenzende hoogbouw. We voelden ons erg veilig.
Rustige plek op een grote weide. £10, vers water, afvalverwerking, afvalscheiding Midden in de wildernis Een vriendelijke beheerder komt 's avonds het geld ophalen, zoals beschreven.
SP op vlak terrein. Gratis verwijdering, elektriciteit: 1€/8u. Zoetwater. Grindondergrond, geen plassen of modder, zelfs niet tijdens een stortbui. Zeer stil, zelfs 's nachts.
5 parkeerplaatsen op vlakke, geasfalteerde parkeervakken naast een sportveld. Er is weinig autoverkeer, dus 's nachts is het er rustig. V/E met gratis vers water. Er waren stroomaansluitingen aanwezig, maar wij hebben ze niet gebruikt. Een echte aanrader om te overnachten. Op loopafstand vindt u het restaurant “bon accueil” met een familiale sfeer en Franse huisgemaakte gerechten.
Sitecode: 101961
Aparte parkeerplaatsen op de PP van het Sprookjesbos. Overdag druk excursieverkeer, vooral in het weekend. 'S Nachts rustig, de plaats ligt een beetje van de weg af. Diverse restaurants op loopafstand, evenals de bushalte naar Keulen (wijzigingen noodzakelijk). Ideaal uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten. VE: Dixie Toi
Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Verharde, vlakke pleinen; erg stil. De beste en meest stabiele WiFi op onze 14-daagse reis door Noord-Duitsland tot nu toe, inbegrepen in de prijs van €12. Met de fiets winkelen en uit eten gaan zijn geen probleem.
De ontvangst was al vriendelijk. We kregen gratis een mooie SP, elektriciteit en water. We hadden een rustige nacht op het vlakke, geplaveide plein. Het eten in het restaurant was heerlijk, goede huiselijke stijl met goede service. Conclusie: Een echte aanrader om te overnachten, zeker voor wie er doorheen reist. Wij komen zeker terug.
Wij zijn het eens met de positieve reviews.
Parkeerplaats op asfalt zonder infrastructuur, gratis. Minimaal hellend. Straat is 's nachts stil. 7 km naar de A9. We hebben geen gebruik gemaakt van verschillende restaurants in de nabijgelegen stad. Ideale overnachtingsplaats voor doorreis. Pont du Gare 23 minuten met de auto
Grote, rustige SP op vlak terrein. Stadstour aanbevolen, maar dit jaar zijn er geen openbare. De toiletten kunnen we niet beoordelen, de kebabzaak was gesloten. U kunt een paar stappen lopen naar de gratis Chem-Toi-verwijdering, maar deze is gratis.
schone en rustige gratis SP in de buurt van de stad. Water, elektriciteit en afvalverwerkingssysteem aanwezig. Af en toe vallen er eikels op het dak; goed dat er geen kokospalmen zijn geplant. We komen graag terug; Meppen is een leuk stadje
Mooie SP met VE, verharde of geasfalteerde vlakke ondergrond. 2 van de 3 stroomzuilen met elk 6 stekkers werken. zeer rustig, ideaal vertrekpunt voor fietstochten en peddeltochten Veel restaurants zijn doordeweeks gesloten, Rest.Büsgens is de hele dag open (5 min. Lopen). mooie oude stad. We verbleven 3 nachten en zullen terugkomen
Gelijkvloerse gigantische parkeerplaats, 1 overnachting toegestaan, geen VE, maar gratis. Zeer rustig 's nachts, geen vliegtuiglawaai. Omdat er geen bomen zijn, fluiten zelfs de vogels niet in de ochtenduren
De informatie op de voor- en achterkant klopt niet: het SP-tarief was €15; er was geen verrekening met de wijnaankoop. Elektriciteit kost extra. VE is gratis inclusief water. De SP is licht hellend, makkelijk te corrigeren met wedges. Het uitzicht is prachtig, de dame bij de receptie en de wijnverkoop is erg vriendelijk. Alles is netjes en smaakvol ingericht. De wijn is naar onze smaak gemiddeld.
Grote PP voor het fort van Guadalupe. Geen V/E, vlakke plaats. Vrijdagavond of -nacht werd het plein ook gebruikt door chauffeurs om hun stereo-installatie uit te proberen. Door de muziek en de auto's die steeds weer kwamen en gingen, was slapen uit den boze. Gelukkig kan de chauffeur van onze WoMo in ieder geval zijn hoortoestellen uitdoen zodat hij toch de slaap krijgt die hij nodig heeft om zijn reis voort te zetten.
Grote gemengde parkeergarage nabij de N10. Zeer rustig 's nachts, aanbevolen als tussenstop. Zondagavond hebben we door de stad gewandeld. Er was geen bar of restaurant, alles was dood, maar om 18.30 uur kwam er een mobiele pizzabakker met zijn verkoopwagen. Op zondag staat hij altijd voor de zalen. Op maandag heeft de bakker verse croissants en heerlijke taarten.
Rustige SP midden in de stad op voormalig CP terrein. De faciliteiten zijn een beetje vervallen; maar u kunt gratis vers water bunkeren en uw afvalwater afvoeren. De SP zijn groot, tw. onder bomen. Zeer rustig, vooral 's nachts
Leuke plek met vlakke vloeren, alle V/E-faciliteiten beschikbaar, doucheruimte is schoon, ruim en warm. Douchewater kan warmer zijn. Prachtig uitzicht op de Marne. Niet overal satellietontvangst.
Mooie SP op vlak terrein (grind) onder bomen. Alle VE incl. elektra aanwezig. Geen wifi, we hadden ook geen satellietontvangst. Vrij duur voor één nacht omdat je ook de clubkaart voor 5 € moet kopen. De oprit blijkt een intelligentietest te zijn. Nieuwkomers deden er tussen de 2 en 15 minuten over om binnen te rijden. (Meertalige instructies zijn beschikbaar)
CP met zeer nette, schone voorzieningen. Grote SP-percelen. De stad kan te voet in 20 minuten worden bereikt. Het restaurant heeft het niveau van een snackbar op een treinstation. Als je veel en goedkoop wilt eten, is dit de plek voor jou. We hadden zwaardvis op het menu van de dag, die achteloos werd gefrituurd en geserveerd met papperige aardappelpartjes. Super snel, maar nog steeds een misdaad voor de kostbare vis.
Grote gemengde parkeerplaats in een woonwijk op vlak terrein. Grijs water kan worden geleegd, zoet water gratis. Het was erg rustig 's nachts, op maandagochtend even na 8 uur werden de kinderen naar de school aan de overkant gebracht. Het was behoorlijk luid voor 20 minuten. Anders voor een gratis stop op weg naar Portugal een echte aanrader.
Zeer mooie parkeerplaats op een afgesloten privéterrein net buiten Pinoso. Het SP-tarief van € 20 is inclusief vers water, WiFi en afvalwater, evenals een duik in het verwarmde zwembad (25 graden). Elektriciteit kost € 2 aansluitkosten + € 0,35/kWh. De vriendelijke eigenaren Irena en Jos bieden drankjes en kleine snacks aan tegen redelijke prijzen. We genoten van het prachtige uitzicht en verlengden de dag. Sterk aanbevolen
Goede plek om te verblijven met VE. Vlak terrein, af en toe treinverkeer
Super CP met alle voorzieningen: zeer vriendelijke ontvangst, vlakke plaatsen onder pijnbomen, elektriciteitszuilen met SAT-aansluiting, talrijke douches en toiletten in topconditie, kleine supermarkt met verse baguettes, toegang tot het strand, SP sommige met uitzicht op zee. Centrum op loopafstand.
Zeer mooie verblijfplaats: Vlakke terrassen op een lichte helling, ook bij hevige regen goed te bereiken. We hoorden niets van de straat of de wasstraat. Goede service in de wijnwinkel. De Côtes du Rhône is niet slecht.
Sitecode: 2051
Rustige plek om te verblijven op vlak terrein. VE beschikbaar aan de overkant. Het is vrij krap, maar dat is geen probleem. Leuke kleine plaats op de Voie Verte-fietsroute.
Zoals zo vaak staan we op de verharde, licht glooiende SP. We gebruiken de kolom één SP lager voor verwijdering. 6 € / 24 uur is geschikt. De pittoreske plaats met veel restaurants en wijnboeren is gemakkelijk te bereiken. De WoMo's staan redelijk dicht bij elkaar, eigenlijk geen probleem. Het is onaangenaam dat sommige mensen 2 SP blokkeren, in de haast op dit WE, behoorlijk asociaal.
Fatsoenlijke camping met schoon sanitair (350 NOK met elektra), kavels voor campers met kunstgras. De E6 hoor je 's nachts nauwelijks, goederentreinen denderen 's nachts een paar keer voorbij. Nog steeds een leuke plek
SP op vlak terrein met prachtig uitzicht op het water. VE op zijn plaats achter het tankstation Er is een mooie grillhut met tafels en banken op het terrein.
We waren hier op 12 juli 2021 terwijl we op doorreis waren naar Noorwegen. De plaats is uitstekend met alle VE-opties en goed onderhouden, schoon sanitair. De stad is in de directe omgeving, evenals restaurants en andere winkelmogelijkheden.
Wij waren er op 11 juli 2021 op doorreis naar Noorwegen. Omdat de WoMo-SP nog steeds geblokkeerd was, brachten we een rustige nacht door op de PP aan de overkant van de straat op vlak terrein. Op deze PP werd het parkeren voor campers niet beperkt door het extra autobord.
Er is nog steeds ruimte, maar er is een grote bouwplaats naast de deur. SP is vlak, op de eerste rij is er een prachtig uitzicht over het water. In het VVV-kantoor (ca. 150 m) zijn goede douches, toiletten en wasmachines. Het is erg rustig 's nachts. Het leuke dorp is te voet bereikbaar. Naar de Fjordline-veerboot 3 min.
Prima CP met ruim, superschoon sanitair. SP voor WoMo direct aan de fjord. De super aardige exploitant stelt zijn boot tegen een kleine vergoeding ter beschikking. Er is zelfs een extra ruimte om de gevangen vis schoon te maken. 200 NOK is niets gemeten aan de service die wordt geleverd. We hebben ons verblijf meteen verlengd
Comfortabele CP van alle gemakken voorzien. Zeer mooie ontvangst, sterke wifi, broodjesservice, 700 m van het strand We betaalden 184 DKK met een camper, 2 personen, elektriciteit en douches.
Goed onderhouden SP in een straat met weinig verkeer, VE beschikbaar, goede wandelmogelijkheden
Zeer verzorgde SP voor minimaal 10 campers op vlak weideterrein met VE en WiFi op loopafstand van diverse restaurants, bijv. wijnbar "Zur Blume". Mogelijkheid tot wijnproeverij zeer vriendelijke wijnmakersfamilie. In de aangrenzende straat rijden 's nachts af en toe auto's voorbij.
Groot plat en verhard Bedrijfsparkeerplaats, waar campers uiteraard gedoogd worden. Geen verbodsborden. De plaats is 's nachts erg rustig dicht bij de snelweg, dus een aanbeveling voor reizigers die niet willen overnachten bij een tankstation aan de snelweg. Leuke omgeving. Tegen de felle led-lantaarns hangen rolgordijnen
Leuke SP direct aan de Moezel op nagenoeg vlakke ondergrond (grind en bestrating). Prijs nu € 8,50, optioneel elektra € 2. Gratis wifi, gratis drinkwater. Leuke plek met veel plekken om even te pauzeren. De terreinwachter komt om 17.00 uur, de bakker om 8.00 uur. We lozen bij de SP Sankt Aldegund, 7 km stroomopwaarts.
fijne CP met modern en verzorgd sanitair Vriendelijke ontvangst, SP met uitzicht op de Main
Top SP, VE en zoet water gratis, SP fee (3 €) is zeer betaalbaar. Op 17 oktober 2020 telden we 45 stacaravans, niet allemaal hadden ze elektriciteit, maar niet iedereen heeft elektriciteit nodig. Een paar minuten lopen over Baldinger Tor naar de interessante oude stad. een aanrader: het RiesKraterMuseum, aanbevolen: Restaurant Schlössle, 1min naar SP
SP op CP, vlak terrein. Heel vriendelijke ontvangst. Vrije zitplaatskeuze, zeer verzorgd sanitair. Alle V / E beschikbaar. Zeer goede service en heerlijk eten in het restaurant. We komen zeker terug.
2020-10-10: SP op licht glooiend terrein (gemengde parkeerplaats). Geweldig uitzicht, dicht bij de stad en 's nachts rustig. Geen V / E, alleen flessencontainers.
SP op licht glooiend weideterrein. Geen V / E, dicht bij de oude stad, leuke operators
SP op vlak weideterrein, behalve het stromende water, heel kalm. Gratis wifi in de stad en op het plein. We stonden hier op 8 oktober, hoewel we de volgende ochtend een bord ontdekten dat het plein vanaf 5 oktober 2020 gesloten zal zijn.
Groot parkeerterrein met afgescheiden plaatsen voor campers. Gratis, maar geen V&E, alleen vuilnisbakken. Heel rustig 's nachts; Supermarkt op 400m. Vanaf 8.00 uur zijn er levendige hondenwandelingen. Ideale plek voor een tussenstop.
03-07-2020: Super parkeerplaats midden in de stad met goede verbindingen met het openbaar vervoer. Vlak weidegebied met grasbestrating, ook voor grotere WoM9os (onze heeft 7,03 m). Geen VE
07/01/2020: We brachten hier 3 dagen door. Opvallend is de uiterst vriendelijke en behulpzame bemanning, die waarschijnlijk nog bezig is met het bouwen van de cursus. Door zijn unieke ligging aan de Plötzensee midden in de stad is het een ideale locatie voor sightseeing en fietsen. ALDI en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Stoere jongens gebruikten ook de koude buitendouches.
Schrijft een wijzigingsbericht thuis: als u de P03 tussen alle afgeplakte borden hebt gevonden, ziet u de beperking tot 2,8 ton, dus ongeschikt voor de meerderheid van de WoMo's. We rijden door naar Messe-PO1 Hammarskjöld-Platz.
Zeer mooie plek om de oude stad te bezoeken. Wielblokken zijn vereist voor verharde gebieden met een lichte helling. VE is niet beschikbaar, alleen afvalbak. De plaats op het drukke kruispunt is niet echt rustig, maar aangezien het vrij en centraal gelegen is, mag je niet klagen. Het probleem is op te lossen: A. neemt oordopjes, J. is slechthorend.
Zeer functionele, stille SP op vlak grindterrein. VE beschikbaar. Het uitzicht op de ventilatiesystemen van het zwembad is niet helemaal hetzelfde als het uitzicht op de Weser de dag ervoor, maar je kunt niet alles hebben. Maar het is niet ver van de oude stad die het bekijken waard is.
Eenvoudige maar zeer mooi gelegen camping met diverse plaatsen op een vlakke weide. Elektriciteit, VE en sanitair schoon en functioneel. Leuke ontvangst, broodjesservice. Sterk aanbevolen ; we komen terug
2020-06-14: SP op CP met een vlak weidegebied. We hebben een zeer smalle ruimte toegewezen gekregen tussen twee caravans; we hadden de luifel niet kunnen verlengen. Het uitzicht op het meer was mooi. Er is een gloednieuw sanitairgebouw met open douches. Het restaurant in de CP heeft een snackbar-menu. De friet was helemaal te zout, maar de service was supervriendelijk.
30 mei 2020: SP op vlakke weide achter de wijnmakerij. VE en sanitair zijn aanwezig, maar kunnen vanwege Corona niet gebruikt worden. SP-operators hebben er alles aan gedaan om elke gast een plek te bieden. Om daar te komen, voorbij de wijnmakerij, sla dan rechtsaf de Steingasse in. Ziet er strak uit, maar gaat met een breedte van 2,30 m. Achter de huizen loopt een onverharde weg naar de SP.
We hebben dit jaar lang op deze eerste tour gewacht. De SP was gisteren volop bezig met ongeveer 75 WoMo. Overdag komt en gaat het, maar sommigen moeten doorreizen. De SP biedt water, afvalwater aan voor € 9. WiFi is gratis in de stad. Alle staanplaatsen op vlak weiland. Broodjesservice is op dit moment helaas niet mogelijk. Ideaal uitgangspunt voor fietstochten.
We hebben niets toe te voegen aan de vorige beoordelingen: gemengd parkeren met 3 geparkeerde WoMos van bewoners; het huis aan het meer is volledig verlopen; geen R & D, maar hier 'in het midden van nergens' dode stilte in de nacht; Als een plek om te verblijven in de buurt van de snelweg ideaal
Super SP op vlak terrein met alle VE-voorzieningen. Sanitair gebouw met douches super schoon en schoon. De havenmeester of zijn adjudant is erg vriendelijk en behulpzaam.
Doe mee met de positieve recensies van onze voorgangers: geweldige plek voor de doorreis naar Italië. Hebben de goede VE-voorzieningen gebruikt. Toegang (3m) is geen probleem voor een normale WoMo. Heerlijke lokale gerechten in het nabijgelegen Gasthof Zum Anker. Verse broodjes zijn verkrijgbaar bij de slagerij schuin tegenover.
Prachtig aangelegd, vlak plein met uitzicht op de Main. NIET GESCHIKT VOOR ACCOMMODATIE. Ruimte wordt gebruikt door jongeren met protz-auto's als ontmoetingsplaats voor wederkerigheid. Tot 1 uur luide muziek uit geopende autoramen, ook op weekdagen. Sigarettenrook, maar zonder agressiviteit. Vanaf 5 uur om te slapen vanwege regenverkeer naar de landingsbaan FFM niet te denken.
Stop hier zoals altijd op de terugreis vanuit Italië. Verrassing: nieuwe SP-weide, niet altijd vlak, maar met een prachtig uitzicht voor ongeveer 10 weken. Geen VE. Struisvogelbedrijf met een klein menu met eenvoudige, regionale gerechten, bijvoorbeeld. Varkensvleeswang met aardappelsalade. Natuurlijk, goede wijn
Ideale plek om te verblijven, alle VE, inclusief WiFi beschikbaar 26 € / nacht, douches onderhouden en warm. Mooi uitzicht op het strand en Bastia, bar en restaurant op het plein, erg rustig 's nachts. We zijn blij deze plek te hebben gevonden na onsuccesvolle onderzoek naar een parkeerplaats in Bastia. Voetpad naar Bastia: iets minder dan 3 km
Mooie, rustige SP op vlak terrein van de weg. Geen VE, maar 50 meter naar het strand. Gendarmerie rijdt patrouille. We stonden hier met een 2e WoMo, maar er is nog steeds genoeg ruimte voor meer.
Het tankstation wordt nu "Vito" genoemd. Alle VE, personeel nog steeds super vriendelijk. Het benzinestation bevindt zich achter het benzinestation.
CP met vlakke weide plaatsen onder bomen, deels met prachtig uitzicht. Alle VE en douches beschikbaar, functioneel eenvoudig, maar schoon. 500 m naar de plaats. ACSI: WoMo 7m, 2 personen + elektriciteit: 22 € / nacht
Fantastisch gelegen grote SP op een vlak gravel terrein met een prachtig uitzicht. Geen infrastructuur: waterkraan werkt niet, strandbar gesloten. Voor extreem stil zelfs 's nachts. 'S Ochtends kijken koeien nieuwsgierig naar de camper. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Niemand vroeg om een vergoeding.
Nadat we op zondag moesten doorgaan vanwege overbevolking, vonden we gisteren als elk jaar een plek met een prachtig uitzicht op de wijngaarden. De plaats is inderdaad. niet erg stil, niet erg goedkoop (8 € / nacht), maar we rijden hem vanwege de nabijheid van de stad en de goede VE keer op keer. Vlakke weilanden, met aanhoudende regen soms moerassig
SP op een vlakke stoep. De SP was eigenlijk bezig met 5 WoMos (30.04.). In de naastgelegen parkeerplaats stonden we net zo goed en stil. VE en elektriciteit zijn beschikbaar. Ideale plaats voor doorvoer, zo dicht bij de snelweg (geen lawaai)
SP op vlak weiland achter het wijnhuis. 8 € met gratis goed onderhouden douche en toilet, nog steeds niet beschikbaar. Elektriciteit 24 uur 2 €, gratis Wi-Fi. Zeer stil 's nachts. Dichtbij het centrum, ideaal uitgangspunt voor fietstochten, bijvoorbeeld naar Bad Dürkheim (4,3 km, 15 min.) De SP is een goed alternatief voor de overvolle SP in de Silz
Mooie, nieuw gemaakte SP op bijna vlak terrein. Schone sanitaire voorziening, VE beschikbaar. 2 douches en 2 toiletten (unisex) in een kamer leiden soms tot drukte in de ochtenduren. Geur in de buien is onvermijdelijk wennen. Voor 1 € kunt u warm douchen met een krachtige jet. Het brouwerijrestaurant biedt stevige Frankische gerechten tegen zeer redelijke prijzen.
Flat SP met hulpprogramma's (elektriciteit, sani-box), gratis. Centrale locatie, rustig 's nachts. Niet ver van de AB, ideale plek om te verblijven. Opmerking: 6 WoMo's kunnen naast elkaar staan. Aan de linkerkant is een tuinpoort, GEEN uitgang, die je vrij moet houden. Houd voldoende afstand om de poort te openen.
SP ziet er goed uit, we zijn doorgegaan vanwege het geluid van de naburige markt. Voordien hadden we een uitstekend diner in de landelijke herberg "Zum Grünen Baum".
Zeer mooie CP, deels verharde, vlakke plaatsen, rustige locatie, alle VE, super goed onderhouden toiletten. Leuke operator. 24 € voor campers met 2 pers., Inclusief elektriciteit. Fietsen zijn ter plaatse en Segway-tochten worden georganiseerd.
Goede plek voor doorvoer. Slenteren in de avond in het Outlet Center. We hadden een bijna vlakke plaats (elektriciteit: 1 € / 180min.) VE gratis
01.07.2018: SP zonder VE, maar op een fantastische locatie in een doodlopende straat, doodstil 's nachts. Baden op de kliffen, uitzicht vanaf de camper en sfeer en eten in het restaurant waren zo geweldig dat we voor een tweede dag verbleven. 20% helling en helling zijn mogelijk (Ducato 3,5 tot, 7,03 m). Wees voorzichtig als u naar beneden rijdt: rem niet permanent, oprit gemakkelijk in de 1e of 2e versnelling.
Geweldige plek met een prachtig uitzicht en een geweldig strand. Niveau, verkavelde grote parkeerplaatsen met elektriciteit. Geen V / E. De buitendouches op het strand zijn handig en acceptabel in juli.
Middle of nergens; geen V / E, geen restaurant open in de buurt. Maar niveau SP op gemengde parking met een prachtig uitzicht en super strand. Tip: 150 m verder naar het zuiden is een tweede parkeerplaats, waar je beter staat. Geen verkeer 's nachts, dus erg stil
SP in zeer groot gemengd parkeren. Geen V / E. Vlak, geasfalteerd, erg rustig 's nachts. Leuke stad met veel restaurants op ongeveer 10 minuten lopen. Goede plek om Nora te bezoeken
Goed onderhouden, vlakke baan (gravel underground), alle VE beschikbaar. SP vergoeding van 11 € inclusief elektriciteit en gastenkaart voor 2 pers. met veel kortingen voor openbaar vervoer en vrijetijdsactiviteiten
We hielden ook van de plaats en verbleven er voor twee dagen. Strand, restaurants en winkels in de directe omgeving. Leuke, behulpzame operators spreken perfect Engels. Gratis pendeldienst naar de naburige stranden, gratis fietsen, snelle wifi, all inclusive (VE, buitendouches) 24 €. In vergelijking met andere plaatsen het geld waard
Zeer rustige plaats, mooi uitzicht op het Cisterciënzer klooster. Afvalverwerking, gratis zoet water in de speeltuin. Ideale plek voor de tussenstop
Zeer mooie SP met VE. Zeer rustige locatie op een goed onderhouden plek. Verkaveld door haag SP, zelfs met wat gras. Verdere SP op asfalt parkeren. 6 € / nacht en 0,50 € / kWh zijn geschikt. We zijn op weg naar Italië en zullen zeker terugkomen op de terugweg, ook om de aanbeveling van het brouwhuis te bekijken
Echt een zeer rustige onverharde parkeerplaats aan de rand van het bos, 's nachts doodse stilte. Het ontbreekt echter aan infrastructuur: VE, afval, dus 7 sterren. Er zijn momenteel 5 WoMo's, maar er is ruimte voor meer zonder dat het te krap is.
Ten minste één keer per jaar komen we bij deze grote SP om wijn en Saumagen in Bad Dürkheim en het omliggende gebied te kopen. Fietsen kunnen goed worden gebruikt. De SP heeft VE, geen toilet- en douchefaciliteiten. De naburige straat is 's nachts behoorlijk lawaaierig. Dit is toelaatbaar, afhankelijk van de hoeveelheid verbruikt Riesling. We zullen zeker terugkomen.
SP is mooi zoals eerder beschreven. Mayschoss is de somberste wijnbouwplaats waar we tot nu toe hebben gestaan. Hij nodigt ons niet erg uit. Donderdagmiddag in mei zijn veel winkels gesloten, alles een beetje verwaarloosd.
Deze recentie bevat geen tekst.
Deze recentie bevat geen tekst.
2018/03/17: Rustig SP op vlakke weiden. Elektriciteit en water. Zeer vriendelijke ontvangst, familiale sfeer. Een echte aanrader is een bezoek aan het restaurant "Zur Blume" in de buurt. De keuken is voortreffelijk. De wijnkaart biedt uitstekende wijnen uit de regio, alle tegen redelijke prijzen. Pre-registratie vereist
06.-2018/08/03: Zeer goed onderhouden SP op vlak terrein met eersteklas, verwarmde sanitaire voorzieningen, helaas, alleen grijs water beschikking, geen chemische toiletten. Water en elektriciteit bij elke SP. Zeer vriendelijk welkom in het bijbehorende hotel met brood service. Ideaal voor het Technik Museum en / of het toeristische centrum te bereiken. Zeer rustig 's nachts, het luchtverkeer alleen van 08:00.
Grote plaatsen op zeer kalme CP. Grastegels, vlakke ondergrond. Zeer mooie receptie, sanitaire voorzieningen (alle VE) modern en goed onderhouden. Ideaal startpunt voor fiets- richting Oostkapelle en Domburg. 16,50 € / nacht voor de camper met 2 pers. (Off-seizoen).
2017/06/27: Gratis SP voor campers op vlakke weiden in het mooie en rustige omgeving. VE beschikbaar. Een klein stadje op ongeveer 500 meter afstand. Hier kon men langer blijven. Het is de moeite waard om de kerken te bezoeken in het gebied. Het uitzicht vanaf het bergdorp Durro is fantastisch. De oprit (minder dan 4 km met haarspeldbochten) was onze camper middelgroot (7 m) gemakkelijk.
2017/06/24: Gratis camperplaats op asfalt in het bos, aangewezen gebied voor campers. Geen VE, absolute rust 's nachts. Klein restaurant, een snackbar en een zandstrand aan het meer in de buurt van zwemmen, waterfietsen
Overnachting op 2017/08/06: gemengde CP op vlak weiland in de buurt van een meertje. Sanitaire voorzieningen (douche, toilet) ok, camperservice allemaal beschikbaar. . Zeer vriendelijke service bij in- en uitchecken. Camper incl 2 pers. € 7 / nacht met elektriciteit
Zijn weer in de SP aan de rand van het dorp op een heuvel. Het plein is geplaveid beetje op de berghelling, alleen voor campers. VE bestaat niet, maar je kunt ontdoen van zijn zaak op de lagere SP op loopafstand. Het panorama uitzicht op de Hambach Castle is geweldig. Het dorp met zijn vele restaurants en wijngaarden is niet ver weg.
Rustige plaats op een vlakke ondergrond op het meer, geen VE Italiaans restaurant in de buurt.
We vonden op 21/09/2017 in transit een rustige SP op vlakke weiden. VE beschikbaar. Het restaurant biedt een brede selectie van wijnen en heerlijke snacks. Een echte aanrader is een bezoek aan de plaatselijke wijnwinkel "Wine Club 21" (www.weinclub21.at). Daar vindt u geen verplichting krijgen om een kleine vergoeding te kopen een overzicht van de wijngaarden van de plaats en zijn wijnen.
CP op vlak terrein weiden of beton. Ondanks het late seizoen bijna vol met campers en caravans. Douches / toiletten aanvaardbaar. Thermalbad inbegrepen. Zeer rustig 's nachts. Door de hevige regenval tijdens ons verblijf en op de routes "overspoeld", campers waren alleen toegankelijk via bruggen of planken met badslippers.
Mooi, SP, aangetoond dat het vrij voor 3 campers, water. Plaats op loopafstand. Geweldig uitzicht op Olijven met de pelgrim kruis, de grootste beloopbaar houten kruis de Welz (www.pilgerkreuz.at). Walk (lichte stijging) is er de moeite waard.
Uitstekend, gratis en veilig SP met alle VE mogelijkheden voor doorvoer naar de snelweg te sluiten. Alle parkeerplaatsen liggen vast, maar z. T. downhill. Weinig afstand tot het naburige camper. We waren verrast dat we kregen, ondanks het seizoen bij aankomst na 20 uur een van de laatste plaatsen.
Flat landgoed zonder verpakking in een rustige locatie. De SP is ideaal voor doorvoer. Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat retraite wordt verwacht wanneer we aten Mostbauer diner. Het was ondoorgrondelijk ons waarom mensenmassa's, sommige met bussen komen om hier te dineren. Culinair hoogtepunt is Erdäpfelkäs, mengsel van aardappelen, uien en. Zure room.
Zeer mooie rustige parkeerplaats in een mooie omgeving. Afgesloten terrein met VE mogelijkheden. SP is verkaveld. Goede busverbinding naar Porto. Supermarkt (Lidl) in de buurt
2017/06/30: Reeds meerdere malen hier geweest vanuit het Rijnland naar het zuiden. Goede ondergronds, vlak, rustig, mooi panorama. Geen camperservice, goede regionale gerechten in de taverne. Speciaal aanbevolen is de rode Chasselas (wit)
Prachtige, rustige plek in de buurt van het meer. Geen VE (2017/03/31
Ongelofelijk wat gastvrijheid. We werden hartelijk verwelkomd door de wijnmakerij eigenaars op 22/06/2017. Interessante wijnmakerij tour met uitgebreide, gratis wijnproeverij. SP in een weide, water op aanvraag. Douche, toilet, kunnen we net zo goed te gebruiken als het zwembad met een prachtig uitzicht.