@Astrid_Juergen
- Lnaus Van TI 650 MEG Vansation
- 2024
September 2026
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Bijna perfect: een zeer vriendelijke dame bij de receptie begeleidde ons naar de camping om de satellietontvangst en de staat van de grond te controleren; moderne en schone sanitaire voorzieningen, broodjesservice, een leuke bistro en ook een pizzeria met heerlijke pizza's ernaast; goed georganiseerd (toegang, betaling). De snelweg is vlakbij, maar nauwelijks hoorbaar. Voor ons de perfecte plek om te verblijven!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 197959
Prachtige camping met een geweldig uitzicht; water en elektriciteit inbegrepen in de prijs van €20. De douches zijn ruim en schoon (€5). Er is verkeerslawaai hoorbaar, wat waarschijnlijk onvermijdelijk is vanwege de smalle vallei. De Aperol Spritz in het restaurant op het treinstation is uitstekend. Mooie camping met een geweldig panoramisch uitzicht; water en elektriciteit inbegrepen in de prijs van €20. De douches zijn ruim en schoon (€5). Er is verkeerslawaai hoorbaar, wat waarschijnlijk onvermijdelijk is vanwege de smalle vallei.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden
Resiutta am BahnhofEen nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden
Camper stop ResiuttaAugustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een mooie, comfortabele kampeerplek op gras of grind met uitzicht op de kleine veerboot. €12 inclusief elektriciteit; een overtocht met de veerboot naar de overkant kost €0,70 per persoon. Een ideale tussenstop, want het ligt vlakbij de snelweg A3.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Na een heerlijke wandeling rond het Thülsfeld-stuwmeer brachten we de nacht door op de grote weide voor de camping. Blijkbaar mag je er maar één nacht verblijven. De weide is enorm, met een grote speeltuin ernaast. Er zijn geen afvalbakken. Het is er 's nachts erg rustig. Restaurants zijn in de buurt. We kozen voor heerlijke vis van de viskraam bij de ingang. ...
Mei 2026
Ruime staanplaatsen op grasstenen achter een rijbak van een grote boerderij. €18, elektriciteit/water beschikbaar voor €3 op aanvraag. Het composttoilet is brandschoon. Een kinderspeelplaats en de biertuin/restaurant "Hörger Biohotel" met uitstekende gerechten liggen op loopafstand. Overnachting in een prachtige natuurlijke omgeving in alle rust. Gekoeld bier is ook verkrijgbaar in de boerderijwinkel.
Maart 2026
De perfecte plek om Lissabon te bezoeken. Je parkeert op een grote parkeerplaats met uitzicht op het water. De veerboot vaart meerdere keren per uur. Gratis water en afvalcontainers zijn beschikbaar op de nieuwe camperplaats aan de overkant. Voor ons was het een perfect verblijf.
We kunnen de positieve recensies alleen maar beamen: supervriendelijk personeel, moderne, schone douches, een wasplaats voor campers, een barbecueplek met vier kookzones en alle andere faciliteiten. De betonnen muren zijn artistiek beschilderd en bieden een hoge mate van veiligheid, zoals een kampeerder ons vertelde, zelfs tijdens de stormen in januari. De charmante omgeving is vlakbij. We waren zeer tevreden en hebben ons verblijf verlengd.