@Atilanda
Lid van Campercontact sinds 2020
Deze camping is momenteel gesloten.
Zeer goede camping. Rustig, schoon en eigenaren met een uitstekende behandeling. Restaurant dat laat sluit en met terras. Verouderde maar schone badkamers. Zwembad. Uitstekende prijs (auto en twee personen: € 15,80)
Schone familiecamping met tafel, waslijn en gootsteen op hetzelfde perceel. Schone toiletten. Vriendelijk personeel. Brood- of banketjesservice voor het ontbijt.
Schone camping heel dicht bij stad (5 minuten lopen). Schone badkamers. Douches worden gedeeld tussen mannen en vrouwen. Prijs voor 2 personen en tent: € 18,50. Behandeling door de correcte en vriendelijke eigenaar.
Uitstekende camping. Schone badkamers, winkel en wasmachineservice. Correcte behandeling door de eigenaar. Stiltezone. Prijs voor 2 personen en tent in de auto: € 17,50.
Zeer drukke camping omgeven door uitvalswegen. Constant lawaai van voertuigen. Correcte badkamers voor het grote aantal mensen dat er is. Kamperen om te overnachten en verder te gaan.
Oke. Kamperen naast de rivier. Bergen gebied. Schone badkamers en correcte behandeling door de eigenaren.
De prijs per tent, we hebben er een die bovenop de auto gaat, is 145 DKK, de douches zijn gratis warm water. Ze zijn verouderd, maar ze doen hun werk. De locatie is goed, heel dicht bij de zee. Ter verbetering zijn de voorzieningen verouderd.
Rustige camping met grasplaatsen. Heel dicht bij de snelweg. Het is een paardenboerderij. Vriendelijke eigenaar. Betaalde douches (€ 0,50 voor 7 minuten) Ideaal om uit te rusten als je op doorreis bent.
Uitstekende behandeling, uitstekende reiniging van toiletten, douches en badkamers. Een plek vol grachten, eenden en een boerderij die bezocht kan worden. Sterk aanbevolen We zouden het herhalen als het niet zo was, omdat we onderweg zijn.
Oke. De behandeling door de eigenaresse, fenomenaal. Rustige en vertrouwde plek. Correcte badkamers. Het heeft gootstenen voor de afwas, voor het wassen van kleding. Het enige probleem is dat de luchthaven dichtbij moet zijn en dat er vliegtuigen passeren wat betreft geluidsoverlast. Om uit te rusten als je er doorheen gaat, perfect.