@Atlantiske
- 2020
Propere maar verouderde camping. Het sanitair was ondermaats. Verouderd is voor ons geen probleem. De doordringende urinegeur is alles behalve aangenaam om te douchen. Nachtverlichting naar het sanitair zou wel voorzien mogen worden. Het was echt wel donker om 's nachts naar wc te gaan. Prachtige route naar de camping, wel een beetje avontuurlijk. Het dorpje Trevélez is zeker een bezoekje waard.
De staanplaats was zeer ruim en proper. Wel weinig schaduw. Water en elektriciteit op de staanplaats. Het sanitair was modern en redelijk proper. Er gaat wel veel water verloren naar het zoeken van de juiste watertemperatuur. Ofwel plots veel te warm of veel te koud. Het restaurant is de naam onwaardig. De locatie is een toplocatie voor het verkennen van Parijs met de fiets. Fietspaden tot in het centrum.
Vriendelijk onthaal. Propere plaatsen. Spijtig genoeg niets groen en weinig schaduw. Elektriciteit was in orde. Centrum Valencia naar Spaanse normen perfect bereikbaar met de fiets. Het sanitair was proper alleen de douche vond ik iets te klein en niet warm genoeg water. Nog een paar kleine verbeterpuntjes voor een ster extra.
Zeer vriendelijk ontvangst. De camping ligt heel rustig met een prachtig uitzicht. Om te wandelen viel bij ons wat tegen. Leuk dorpje. Weinig plaatsen voor iets grotere campers. Elektriciteit niet zwaar genoeg voor onze ijskast, we moesten overschakelen op gas. Sanitair verouderd maar proper enkel de geur van de urinoirs mag iets tegen gedaan worden. Prima camping voor kort verblijf en mits kleine aanpassingen en een ster extra waard.
Goed gelegen camping aan een mooie wandelroute. Proper sanitair. Vriendelijk onthaal. Zeker een aanrader. Enkel de verlichting 's nachts was voor ons nog een verbeterpuntje. De weg naar het sanitair was echt wel te donker.
Propere camping met zeer vriendelijk onthaal. We werden zelfs verder geholpen in het Nederlands. Wij hadden plaats 103. Dit betreft een ruime verharde plaats met een stukje gras aan. Wel spijtig dat er redelijk veel modder was doordat de vorige een deel van het gras had stukgereden. Zeer propere douches ZONDER gedoe met jetons. De douches waren ook vlakbij onze staanplaats. Enkel 6 eu voor een pot choco van 1,65 eu is er echt over.
Propere camping met enkele camperplaatsen. Wij hadden gekozen voor de iets duurdere maar wel grotere staanplaats met een groene afscheiding. Het sanitair was proper en vlakbij. Enkel de werking met jetons voor het douchen is wat omslachtig. Je kan tijdens het douchen het water niet pauzeren. Zeer vriendelijk onthaal. Geen problemen met elektriciteit gehad. Zeker een aanrader voor wie Bourtange wil bezoeken.
Propere basic camperparking dichtbij het centrum van Ieper. Wel heel kleine plaatsen. Lange kabel voor elektriciteit nodig. Geen sanitaire voorzieningen aanwezig. Niet zo veel plaatsen aanwezig dus redelijk vlug volzet.
Een aanrader voor een bezoek aan Blankenberge.
Vriendelijk onthaal, camping ligt aan wandelroute, proper sanitair, rustige standplaats, vuilbakken waren overvol, geen problemen met wifi, elektriciteit was blijkbaar niet zwaar genoeg om de verwarming en ijskast van de mobilhome samen op te zetten. Anno 2022 zou dit beter mogen zijn. Mits werkpunten zeker een aanrader.
Sitecode: 20025
De camping voorziet verschillende bussen per dag naar Barcelona en dit voor een klein bedrag. De camping is spijtig genoeg gelegen aan een heel drukke baan zonder voet- of fietspad. Er is echter wel een gratis shuttle-dienst naar Mataró. Dit jaar hadden we wel wat last van de bomen hun afvallende bloemen. Elke dag lag de camper vol met gele bloemblaadjes. Vorig jaar andere periode geen last van gehad. 1 werkpuntje = kleine vliegjes in de douches