@AttyVisch
Sitecode: 19924
we zijn hier weggegaan. voelde niet prettig.

leuke, wat rommelige camping. superaardige eigenaar die met gevoel voor humor en in alle rust de camping beheert. faciliteiten zijn voldoende en schoon, ook nu in het late seizoen. heerlijke pizza, wijn en bier in het gezellige restaurantje. prachtig gelegen aan het meer.
leuke kleinschalige camping dichtbij de supermarkt. voldoende faciliteiten. grijs water is te lezen bij de u express. vriendelijke beheerder. we hebben hier prima gestaan voor een nachtje.
prima camping met nette faciliteiten. vriendelijk personeel. winkeltje cq restaurantje is dicht per 1 november, anders heerlijk vers brood in de ochtend! wij waren er de laatste dag dat ze open waren. mooie ruime plekken.

geweldig! je staat er heel afgelegen en er is niets maar het is heerlijk. een tijd alleen gestaan maar uiteindelijk met 5 campers. toch alle rust, iedereen zocht zijn eigen plekje. afval moet je idd meenemen en ergens anders weggooien.

prima plek met goede voorzieningen. beetje kaal allemaal maar goed genoeg voor een nachtje. mooi bij het water, dat wel.

wat een leuk plekje. ziet er niet uit als je aan komt rijden maar met dat water en die bootjes is het echt heel leuk. geen voorzieningen maar dat is bekend.

druk, druk, druk! 3 camperplaatsen volledig bezet... wel een gezellig plekje met supermarkt en restaurantjes in de buurt. mooi wandelen langs het kanaal en de haven. er is sanitair maar dat ligt bij de jachthaven, best even uit de buurt. betalen per app.

mooie plek, erg populair. we hadden om 15 uur het laatste plekje! geweldig uitzicht, prima voorzieningen. heerlijk wandelen achter het terrein. er is een camperplek iets verderop zonder voorzieningen, daar gingen mensen heen toen alles vol was. ook een goed alternatief.

kleine en overzichtelijke camping. vriendelijke ontvangst, heel gemoedelijk. plekken lopen wat schuin en bij nat weer is het even uitkijken. Delsbo ligt op loopafstand. prima sanitair. Terrein is met een slagboom afgezet dus die inloop is er niet meer. wel heel open terrein dus veel wind.

leuke plek, dichtbij het water. Mora op loopafstand. parkeerplaats kan maar voor 12 uur registreren. er kwam niemand checken dus geen probleem. zelfs met een circus achter de camper was het rustig en aangenaam vertoeven!

superplekje! we zijn 3 nachten gebleven. 2e dag nogal wat regen maar 3e dag volop zon dus dat was de moeite waard. we stonden 2 nachten alleen, heerlijk rustig. sanitair prima! wasmachine, geen droger maar wel een droogrek. ook de hond heeft genoten, die wilde liever blijven!

echt een heel mooi plekje! overdag wat recreatief bezoek maar uiteindelijk stonden we hier s nachts helemaal alleen. geen last van de weg die er langs loopt. mooi vissershutje waar je ook een vuurtje kunt bouwen. pomp werkt idd niet 😁
Sitecode: 20589
smaken verschillen maar als je houdt van een gezellige familiecamping met alles erop en eraan is dit een heel goede camping. vriendelijk personeel, super voorzieningen en heerlijk strand voor badgasten. wij zoeken meer rust dus waren we niet helemaal op onze plek.
superplek! tuurlijk, er zijn geen voorzieningen maar je staat er ook voor nop. prachtig wandelgebied en heerlijke lokatie om een nachtje te staan. er loopt een weg langs en er komen natuurlijk recreanten langs maar als dat je niet stoort vind ik het een echte aanrader!
leuke kleinschalige camping met goede voorzieningen. ietwat verouderd maar wel onderhouden. prima plekken en behulpzame eigenaar. voor ons was een nachtje genoeg
erg mooie plek aan het water. prima ruimte per camper. jammer dat de toiletten en het water door de gemeente gesloten waren. voor een nachtje is het echter helemaal ok!

leuk! net voor de camping op een mooie bosrijke parkeerplaats. lekker dichtbij een goede snackbar / restaurant. let op, je hebt 10 euro aan munten nodig anders gaat het niet. mooie omgeving, toppertje!
We waren hier voor de 2de keer. Fijne familiecamping waar veel mensen elkaar kennen. leuke visvijver, wel druk, maar het was Pasen. in de ochtend heel aardige chocolade attentie bij de camper ontvangen! prima faciliteiten, niet goedkoop. 113 euro voor 3 nachten. prachtig wandelgebied.
Sitecode: 2067
Toppertje! Mooi gelegen aan het water, vissen mag. Helaas waren de eettentjes dicht op woensdag, zag er gezellig uit. 11 euro en 6 uur stroom. de volgende ochtend was alles uit maar na even resetten deed het het weer... Wat krappe plekjes maar zeker voor 1 nacht meer dan prima!
Je kunt hier prima een nachtje of langer staan. Even slim omgaan met de elektra en het water maar ach, die paar euro. We hadden water ingenomen en medecamperaars konden er nog makkelijk van meegenieten. De plek bij het dorpshuis is minder aantrekkelijk maar heeft de voorzieningen. om de hoek bij de picknickplaats is leuker maar geen voorzieningen en langs een drukke weg. Hoe dan ook, leuk plekje!
prachtige camping! niet te groot, wel lekker ruim. prima voorzieningen alleen is de droger een onding. gezellige bar aan het water en bijzonder vriendelijke eigenaren. honden hebben een streepje voor dus die zijn hier heel gelukkig. Fijne visvijver voor de liefhebber!
Erg leuke en mooie plek. Op zondag geen jetons verkrijgbaar maar als je zelfvoorzienend staat is dat geen probleem. klein supermarktje aanwezig maar daar kom je alleen binnen met een account, beetje gedoe. mooi meertje met kikkerconcert. prima!
super fijn verblijf hier! we zijn hier al verschillende keren geweest en het is altijd goed. zowel met de camper als in de gites. joke en twan zijn super hosts die alles voor je willen doen. mooie vissen in het meer en lekker wandelen met de hond!! Table D 'hote is heerlijk en voor mooie prijs. echt een aanrader
wat een fijne en knusse camping! heerlijk dicht bij de oceaan en vriendelijke mensen. voorzieningen zijn ok, leuke bar/restaurant bij het strand. let op, cash betalen!
mooie camping met ruime plekken en prachtige wandelroutes. de wandeling naar zee is een uitdaging...of eigenlijk de wandeling terug. 700 stappen recht omhoog. maar de moeite waard! voorzieningen prima, restaurant okay, personeel vriendelijk. buiten het seizoen een mooie plek, denk dat het in de zomer echt heel druk is.
Echt mooie plek maar in het weekend superdruk. vrijdagavond tot laat in de avond kwamen de campers aangereden. geen probleem om stoeltjes buiten te zetten maar opruimen s avonds, de campers staan dan strak tegen elkaar aan.

rustige en fijne camping zo in het voorjaar. vriendelijk personeel bij receptie en restaurant. douche was helaas koud maar dat leek een toevalstreffer. mooi wandelpad naar gijon vlakbij.

echt een prima plek voor een nachtje. we stonden achter de sporthal, omwonenden zwaaiden vriendelijk. rustige omgeving en idd wandelaars die de camino lopen komen la gsm deze plek. afvalbakken voor de sporthal aanwezig.

mooie camping in een prachtige omgeving. we stonden de laatste van 3 nachten alleen. sanitair en andere faciliteiten prima! beheerder spreekt alleen spaans. het hek gaat rond 23 uur dicht en rond 9 uur open maar dat kan maar zo 21.30 en 10.30 worden. even opletten dus als je vroeg weg wilt.
Fijne camping met een knusse uitstraling ondanks de grootte. heerlijk, eigen sanitair en dat voor 21 euro, super! moest wel zelf aangeven ACSI kaart te hebben en de receptioniste was niet direct heel behulpzaam, maar ach.
wat een leuke plek. het zijn er maar 3 maar we staan hier alleen vandaag. enorm steile weg er naartoe dus ff opletten. gemeente bedankt voor deze plek en de elektra! fijn stukje beton voor een stoeltje en prachtige omgeving! leuk dorpje en Meson Angie serveert een lekker hapje voor weinig. aanrader!
prima parkeerplaats temidden van alle grote ketens die je kan bedenken. burger King, ikea, decathlon etc. gewoon inrijden en kaartje trekken. daarop staan WiFi (wachtwoord zelfde als naam wifi) en code voor toegang hek naar buiten. vriendelijke beheerster en faciliteiten zijn ok behalve dat de helft out if order is. wij hebben hier fijn 2 dagen gestaan.

Prachtig! Als je weet dat je geen elektriciteit hebt en dat je je eigen voorzieningen moet hebben is het grandioos. Het uitzicht is fantastisch, veel eettentjes in de buurt en wij hadden een plekje bij een bankje dus lekker buiten zitten kan ook 😀😀

Erg leuke camping. Beetje krap maar dat geeft niet. prima voorzieningen en erg vriendelijk personeel. mooie begroeiing. onze plek had een door klimop begroeid afdak wat lekker is bij warm weer. lekker dicht bij zee en winkels en restaurantjes. aanrader wat ons betreft. 21 euro pn.
prima voor een nachtje, rustig qua geluid terwijl de parkeerplaats vol stond. leuk plaatsje en vanaf de parkeerplaats mooi uitzicht.

echt iets voor de liefhebber! super leuk opgezette locatie in western sfeer. wordt nog hard aan gewerkt maar het idee is duidelijk. Ben benieuwd hoe het hier over een jaar is. voorzieningen zijn zozo, toiletten krap (papier mee) en de vloer is steeds kletsnat. douches doen het wel of niet, maar ach, voor een paar dagen is het prima! restaurant is trouwens top, lekkere Amerikaanse kost, live muziek, drankje en leuke aankleding. 10 eurootjes.
Heel mooie plek met prima voorzieningen. Veel Duits om je heen en de dame aan de receptie spreekt dan ook goed Duits, engels ook trouwens. Leuke bar erbij met tapas en verkoop van wat groente en fruit. Strand heel dichtbij, leuk voor de hond! Enige nadeel is dat er geen begroeiing is waardoor de wind steeds vrij spel heeft. 21 euro per nacht inclusief stroom is een mooie prijs.
jaaa, heel leuk! erg vriendelijke beheerder, goede voorzieningen en pal aan zee. masseur aanwezig die nederlands spreekt, toch een leuk extraatje. prima plekken en lekker rustig. wat ons betreft blijven we nog even

prima plek voor een nachtje. rustig qua geluid, wel druk met campers, drukker dan verwacht. prachtig uitzicht op de bergen en het stadje en leuke ruimte om te lopen met de hond!!
prima voor 1 nachtje wat ons betreft. vriendelijke mensen, ruime plekken en voldoende voorzieningen. de honden aan weerszijden moeten niet losbreken want die zien er niet gezellig uit. leuk stadje!!
prachtige plek dichtbij de oceaan. back to nature! voorzieningen zijn prima en de beheerders zijn behulpzaam. halve strand in je camper bij vertrek maar dat mag de pret niet drukken. aanrader!
prachtige camping en dat mag ook wel voor 35 euro... spa, wellness, sportclub, honden douche, alles is er. heb je dat niet nodig...verder zoeken.
bij goed weer een superleuke plek. niet goedkoop, 28 euro met elektra maar heel dicht bij het strand en prachtige omgeving. wij hadden regen toen we aankwamen en zon bij vertrek, verschil van dag en nacht 😄
prima voor een nachtje. broodnodige voorzieningen zijn er en het is gratis dus okay. rustige plek bij ambulancedienst van het stadje.
leuke plek dicht bij lissabon. je staat min of meer in de tuin van iemand met muren er omheen. 1 toilet en douche, dat is wat weinig. maar ook een zwembad en veranda waar je gebruik van kunt maken. heb je dat niet nodig dan is 30 euro inclusief elektra best duur.
Heel mooie plek om een paar dagen te verblijven! Prachtige omgeving, mooie grote camperplekken en goede faciliteiten. Personeel is bijzonder vriendelijk. Nu, in februari erg rustig. We stonden vannacht met maar 4 campers. Aanrader!

Mooie camperplaats. zelfs nu wel druk. dicht bij zee, even onder tunneltje door. grote plekken met handig droogrekje. douches wat krap maar wel schoon. vriendelijke mensen bij de receptie. wij hebben een nachtje bijgeboekt, bevalt prima!

wat een mooie plek is dit. ruimte voldoende en het meer is prachtig. we zijn hier helemaal alleen en de rust is fantastisch. bij binnenkomst is het even puzzelen. je moet het scherm indrukken waar de instructies op staan. Dan kun je aangeven hoe lang je blijft en betaal je voor de tickets. 14 euro nu. op het ticket staat een code voor uitrijden maar die is ook voor inrijden. in het sanitairblok is de plek om de wc cassette te legen. douches ok!