@Au3
Mooie gratis rustige camperplaats op parkeerplaats van buitenzwembad. Heerlijk deels in de schaduw. Kabbelend stroompje langs de camper Echter voor 1 euro slechts 1 uur stroom ipv 8 uur
Prima plek om gratis vuil water en chem toilet te lozen en water te tanken. Alles wat je nodig hebt
Jammer dat er maar 1 douche werkte. Maar deze was wel heerlijk. Inderdaad eenvoudig ,maar wel aardige mensen. 2 nachten geweest.
Sitecode: 19088
Wij hadden hier een prima rustdag! Iets verderop een stromend riviertje. Niet veel ondernomen. Less is more hier. Aardige man. Voor douchen betalen, 5 Zloty.
Sitecode: 19114
2 nachten gestaan. Douche nog steeds lauw. Nu wel ruimte voor dames en ruimte voor heren. Mevr lacht de gehele dag, en heeft alles goed in de gaten. Wassen met machine nu 15 Zloty. Juni is niet het tijdstip om buffels te zien. Voorjaar of winter. Mooie omgeving om lekker te fietsen. Dichtbij grens Wit Rusland, pas op met fotograferen!
Als je geen voorzieningen nodig hebt. Prima plaats. Met genoeg mogelijkheden tot fietsen en wandelen. Reden genoeg om terug te komen.
Goede, veilige plek. We waren hier op zondag en werden goed geholpen door bewaker terrein. Met de fiets naar Krakau , goed te doen, fietspad langs de Wisla. Op maandag is museum Schindler List gratis. De moeite waard, laat zien hoe het ging tijdens de oorlog in Krakau.
Maar 1 nacht geweest. Eigenaresse doet geen enkele moeite je te helpen. Camping in vervallen staat. Wel dichtbij het oude stadsgedeelte. Bezoek stad is wel de moeite waard. Sanitair is wel redelijk. Je kunt er drinkwater bijvullen. Geen loos plek vuil water en toilet.
Prachtige plek. Het transport van de boten werkt weer en wij vonden het erg leuk om te zien. Mooi lopen en fietsen langs kanaal.
Het was niet zo heel druk met campers. Prijs 14 euro voor overnachten. Zonder extra iets.