@Auf-Axe
- Challenger 348
- 18
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De toegangsweg is erg goed, zelfs voor grote voertuigen. Parkeren kost €7 voor de hele dag of €1 per uur. Het strand is erg mooi. Het is er 's nachts erg rustig.
Deze prachtige parkeerplaats is volledig geblokkeerd met stenen.
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Zelfs met ACSI kregen we een plekje op de eerste rij met een watertappunt. Het zou een prima camping zijn, als het sanitair maar eens gerenoveerd zou worden. Dat was hoog tijd! De weg tussen het strand en de camping zou niet zo'n probleem zijn, ware het niet dat die door motorrijders in een speeltuin veranderd zou zijn!
Dit is mijn tweede keer hier. 's Nachts is het er erg stil. De lokale bevolking is erg vriendelijk. De douche werkt. De waterkraan is verwijderd. De Griek die bovenop de heuvel woont, maakt elke dag zijn ronde. Ik heb hem in 2022 ontmoet en denk dat hij ongevaarlijk is. Hij zoekt altijd contact.
Zeer vriendelijk onthaal. De baas is ook erg vriendelijk. Als iemand iets anders schrijft, heeft hij of zij vrijwel zeker de regels overtreden! Het sanitair is prima en zeer schoon. Alleen de kranen voor de afwas zouden vervangen moeten worden. Het achterste gedeelte van het plein is prachtig. Ik geef het 5 sterren omdat het een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.
2 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
We verbleven hier 2 nachten en genoten van de absolute rust en stilte. Er zijn veel stroomaansluitingen. Ik kon geen water of douche/toilet vinden. De uitstromende chemie is behoorlijk twijfelachtig. Met de fiets is het heel gemakkelijk om de stad in te komen. De plaats is schoon in het campergedeelte. De rest van het enorme plein is gedeeltelijk bedekt met gebroken glas! Voor camper en 2 personen 18€ Elektriciteit € 5
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Er zijn plaatsen van normale grootte op grind of, tegen een toeslag van € 4,-, grote plaatsen op gras. Alles is zeer schoon. De douches zijn inbegrepen en zeer goed. Wij betaalden in oktober €31 per nacht voor een camper en 2 personen met stroom.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Begin oktober stonden wij op deze prachtige camping. De CP ligt direct aan zee en biedt een schitterend uitzicht op zee. Wat fijn is, is dat de douches inbegrepen zijn. Voor de slagboom zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig. Wij betaalden 56 euro voor 2 nachten met een camper, 2 personen en geen stroom.