@AufzumStrand
Zeer schoon en rustig. Grote aan- en afvoer. Zeer goede bakker op 250 meter.
Zoet- en afvalwater zijn niet voldoende van elkaar gescheiden. Erg vies. Sommige mensen blijven er waarschijnlijk langer en parkeren ook hun auto. Niet erg uitnodigend om te blijven hangen.
Het ziet er erg mooi uit, maar zelfs in het laagseizoen zijn de weinige plaatsen vol. Je kunt tussen 22.00 uur en 08.00 uur overnachten op de naastgelegen parkeerplaatsen. De politie, erg vriendelijk, kijk even mee. Ook niet aan te raden met een hond, want dat is overal rond het stuwmeer verboden. En straaljagers vlogen veel en luide oefenrondes.
Het is eigenlijk prachtig gelegen met uitzicht op de haven en de bergen op de achtergrond. Je parkeert echter in principe op straat, tussen de hoofdweg die direct voor de campers loopt en de treinsporen, dus het is extreem luidruchtig en ongemakkelijk. We hebben even geparkeerd om de stad te bekijken, want campers zijn verboden op alle openbare parkeerplaatsen in de stad. Daarna reden wij verder. U moet robuust zijn en Oropax bij u hebben.
Sitecode: 19251
heel verdrietig Het was jarenlang onze favoriete camping, super relaxed, direct aan het strand, heel internationaal, met een hondenstrand, zo rustig mooi. Dit jaar is het gekocht door een keten en staat het vol met stacaravans. De prijs voor een overnachting (2 personen, hond, camper zonder stroom) is meer dan verdubbeld van €16/nacht (2022) naar €34,5/nacht. Maar er is nog steeds geen wc-papier, wc-bril of zeep voor de prijs.
Het is echt handig voor de locatie. Direct naast het museumpark, dichtbij het strand en de stad.
Geweldig is de ligging in de duinen en het strand. Niet zo geschikt om te zwemmen. Voor honden is het strand uiterst ontspannen en zeer ruim. De camping wordt oud en een beetje onzorgvuldig, het lijkt alsof alleen het hoogst noodzakelijke wordt gedaan. Het terreinhek voor het uitzicht op zee is allesbehalve pittoresk. Na een nacht zijn we doorgereden.
Heel fijn. Voor 100 kronen kunt u gebruik maken van aan- en afvoer. Heel proper.
Alleen aan- en afvoer gebruikt, riolering en toiletafvoer werkt prima. Voor zoet water is een telkaart vereist.
Wilde het bevoorradingsstation gebruiken, maar de plaats is nog steeds gesloten.
Zeer goede en schone V / E. Zelfs om 18.00 uur na het werk was het personeel zo vriendelijk en geduldig dat we onze gasfles in de winkel aan de overkant van de straat konden wisselen.
Helaas is er geen bruikbare vloerafvoer voor grijs water. Of we hebben het niet gevonden. Als u geen slang heeft, kunt u uw water niet wegpompen.
Perfect. Zeer goed onderhouden en alles aanwezig. Ook zijn er extra grote parkeerplaatsen voor dames, zodat je toch gemakkelijk kunt winkelen in de supermarkt.
Perfect, mooi uitzicht en natuur, heel rustig. Vue absoluut magnifique!
Zeer mooie plek met zeezicht en ervoor een weiland met bomen. Het strand is fantastisch. Het is te klein voor lange voertuigen en er is geen voorraad behalve een vuilnisbak. We vonden het erg leuk en ontspannen.
Goed voor V / E, maar je hebt munten van 50 cent nodig en de V / E is op zondag gesloten.
Ik wilde alleen grijs water weggooien, maar er was geen goede afvoer in de grond. Voor een carvanzentrum vrij modieus aan- en afvoerstation.
Pitch kan helaas niet worden gevonden vanwege uitgebreide bouwplaats op de site.