@AukeF
- 2007
Sitecode: 92088
Rustige en groene plek. mooi ruimte plaatsen. Volgens het papier zouden de eigenaren langskomen voor de betaling. We hebben ze niet gezien, maar konden in de boerderijwinkel met een qr code betalen.
Sitecode: 12098
Mooie gratis plek inclusief lozen en vullen. Het laatste plekje op 3/6 bemachtigd om 17.00. Ik vrees dat het hier in het hoogseizoen vroeg vol staat.
Mooie camperplek. De kosten zijn voor een kalenderdag. Dus 10 euro kosten zijn tot 24.00, en dan vanaf 24.00 weer 10 euro. 1 overnachting is daarmee 20 euro.
Goedkope camping, die toch eerder een camperplaats zou moeten heten. Nette en ruime plekken. Vlakbij het strand en schoon sanitair. enige minpuntjes zijn toch dat lozen en vullen 4 euro zou kosten (hebben we niet gedaan) en dat er rond 11 uur nog campers binnen kwamen, met tot half 12 nog allerlei geluiden.
Hier op 27-05-2022 gratis overnacht. De slagbomen staan nog open en gaan waarschijnlijk in werking wanneer de tolweg open is (vaak halverwege juni). Mooi uitzicht en s nachts rustig. Al vroeg in de ochtend en overdag veel verkeer naar de populaire wandelroute boven op de berg.
Prima plek voor een nacht. mooi uitzicht. toilet lozen en water faciliteiten bij de prijs inbegrepen. 10 euro voor 12uur. 20 euro voor 24 uur
De onderste parkeerplaats was afgesloten. Op de bovenste parkeerplaats staat een bord over dat je er niet mag kamperen. Doorrijden zagen we niet zitten, we hebben op de bovenste parkeerplaats een nacht zonder problemen gestaan.
Genieten hier. 12,50 voor een plek op het grind, 15,00 voor een plek op het gras. Het grind is wat troosteloos, dus we staan iedere keer op het gras. Daar is volop ruimte. Betalen in een envelop, dus contant geld mee! (in ieder geval bij vertrekken voor 10 uur omdat de receptie dan nog dicht is)