@AukeLootsma
- 2016
een prima camping. In voorgaande review's lees ik over verouderd sanitair, wij vinden het, zeker voor franse begrippen, een onredelijke beoordeling en prima in orde. Voor 19 euro in het voorseizoen en 23 euro in het hoogseizoen een vette voldoende. Ons enig minpuntje de wat zakelijke persoon bij de receptie. 14 juni 2026
Een prachtige plek voor een rustige overnachting met uitzicht op Glacier 3000. Geen voorzieningen, maar geen probleem voor echte camperaars. Op 200 mtr afstand het meertje Retaud genaamd. Kortom een idyllische plek om te overnachten
Een geweldige fijne caming. Wij kwamen aan de dag voor Sacramentsdag,wat wij niet wisten, waardoor alles vol stond. Maar er is met enige improvisatie een plek voor ons geregeld, dit tekend voor de gastvrijheid. Prima sanitair. Mooi gelegen aan de Boedensee waar je heerlijk zwemmen kan, zeker met temperaturen van rond de 30°. Wij betaalde voor camper met 2 personen €40 inclusief toeristenbelasting en stroom.
Prachtige camperplaats. €10 beaald via vermelde rekening van de gemeente, omdat Toerist Info buro gesloten was. €1 per 8 uur stroom is ook geen wereldbedrag voor als je niet zelfvoorzienend ben. grijswater kan ook geloosd worden bij de toegang. Een pracht plaats voor een nacht op doorreis of voor een bezichtiging van het mooie plaatsje Idstein.
Prachtige camping. Goed en schoon sanitair.Mooie (wandel)omgeving. Om deze tijd( voorseisoen) voldoende plaats om zelf uit te zoeken. € 42 voor camper en 2 personen een goede camping voor redelijke prijs.
prima camping, maar wat jammer dat er van zoveel campings onjuiste prijzen in de app staan. Ook deze camping kost per nacht CHF48 voor 2 pers. i.p.v. CHF35
Sitecode: 20319
helemaal niets op aan te merken in een mooie omgeving

Sitecode: 62092
sanitair in een tijdelijke container zonder privacy tijdens het douchen, alleen een gordijn tussen wc en douce-gedeelte, maar gewoon het normale tarief rekenen. Gelukkig maar voor 1 nacht
een fantastische en gemoedelijke camping in een hele mooie omgeving, direct aan de Moesel. wij staan hier voor de derde keer. mooie ruime en vlakke plaatsen.

Camping prima voor 1 nacht, maar sanitair totaal niet meer van deze tijd, zo verouderd. Voor ons niet erg omdat wij zelfvoorzienend zijn, maar voor €28, zonder stroom. Totaal niet in verhouding!
Beste mede camperaars, er staan hekken omheen. Deze plaats is afgesloten. De vorige review van augustus geeft al aan dat deze camperplaats niet meer toegankelijk is, waarom staat deze dan nog altijd aangegeven.
Bij aankomst zijn wij door Ineke uitgebreid voorzien van informatie over de camping wat moest en niet mocht. Waarschijnlijk had Rob zijn dag niet, want zonder zich voor te stellen begon hij over campers die zijn plekken beschadigde door stuurbekrachtiging e.d. waardoor wij het idee kregen niet echt welkom te zijn met de camper. Wij zijn vervolgens vertrokken naar een gemoedelijke camping in de buurt waar wij wel welkom waren.

Aansluitend op de vorige beoordelingen, in één woord gewéldig. wat een fantastisch mooie camping/camperplaats.
we kwamen hier in hoogseizoen, waardoor de afgebakende camperplaats vol stond met auto's. Wij mochten, als er plek was, de camper er tussen zetten en dan €13,50 per nacht betalen. Wij zijn maar verder gereden. Jammer dat deze mooie camping de camperplaats niet goed behartigt.
prima camping. mooi en schoon sanitair. nette plaatsen vriendelijke eigenaren zeker een camping om heerlijk te ontspannen.