@Aukje-Allard

Een locatie beoordeeld4 dagen geleden

fijne en rustige overnachtingsplek vlak bij de snelweg. Er stonden nog 2 campers.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

de camperplek was vol maar 100m verderop stonden wij met meer campers voor de bibliotheek/sportvelden. hele rustige plek vlakbij peage. bakker op 200 m en kleine supermarkt 5 min lopen. leuk dorpje, wij stonden er om te overnachten op de terugweg.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

heerlijk rustig, tussen de appelbomen. je kunt water kopen, €4. verder 14,00 p nacht. zeer vriendelijke mensen. Je kunt geen vuil water lozen of toilet legen. Maar dat weet je van tevoren, voor echte rustzoekers. winkeltje aan de weg waar je fruit, jam, eieren etc kunt kopen.

Sitecode: 61966

Prachtige plek, direct aan de oceaan. Ong 3,5 km van Utah beach. We staan er nu met een camper of 8. Geen voorzieningen verder maar het is een prachtige locatie! Kom hier zeker nog eens terug!

Prachtige plek! Wij stonden er met 3 campers, heerlijk om te mountainbiken en te wandelen, midden in de natuur. Stroom is 2 euro voor 55 min (duur dus) en 10 min water.

Goede overnachtingsplek, prima douche en toilette. Aardige eigenaar die ons toch nog binnen liet om 23:00. Mooi uitzicht, je kunt hier heel mooi fietsen en wandelen! Ook prima voor een paar nachten.