@Aura74
Brandschone rustruimte, GLI OLEANDRI. Tonino is een voortreffelijke, speciale persoon die geen winst in gedachten heeft, maar dat "de gasten" goed zijn ... erg aardig en bereid om restaurants en andere rustplaatsen aan te bevelen ... kortom .. we zullen terugkeren. enige nadeel het prachtige strand ligt op 1200 meter afstand .. centrum 100 meter ... STERK AANBEVOLEN
Sitecode: 20499
Uitstekende parkeerplaats voor € 16 .. koude douche en 4 wastafels en 2 wastafels x wasgoed .. aan zee ... erg rustig. Aardige manager
Mooie en rustige camping omringd door olijfbomen, behulpzame beheerders en genitiles. Sterk aanbevolen. Shuttle naar strand en Gallipoli in de avond Het toerisme moet op zulke aangename plekken worden aangemoedigd
Op 23 juli 2020 heb ik € 8, - betaald voor een mooie beveiligde parkeerplaats, 5 mjn van het centrum van het prachtige Otranto. Veilig vooral omdat er altijd iemand is om naar te kijken. Sterk aanbevolen Geen afvoer of licht ..
En een soort opslag ... er was geen plaats, maar het was verlaten ... Ik weet het niet, maar ik raad het niet aan
Slecht, vies, vervallen met caravan rustend op vernietigde stenen en campers .. dozen rondom en kapotte bureaustoelen bij de voertuigen ...

Mooie, schone camping, in sommige gebieden voldoende schaduw, terwijl voor de speelplaats van de kinderen op de heetste uren de nog lage planten niet koelden. Zeer lage prijzen in vergelijking met heel Frankrijk. Zeer mooi zwembad. in de stad Caors was het op een zondag en bijna allemaal gesloten op maandag
Kleine camping, geen wc-papier in de badkamers, douches in de douches, in de gootstenen etc, geen mogelijkheid om het water in de douches aan te passen, in de gootstenen voor de afwas is er niet eens een afvalbak voor voedsel ... het zwembad is leuk maar erg klein. De enige positieve noot: de nabijheid van het centrum en de zee die op een paar minuten fietsen ligt, evenals een groot winkelcentrum voor de spe
Zeer rustige plaats. De speeltuin voor kinderen moet worden vernieuwd, want het is erg armoedig, de badkamers maken het jammer dat de douches worden betaald .. € 1 per douche en ga naar de tijd. 30 minuten fietsen van het centrum en 6 minuten fietsen van de bushalte.
Er was geen plaats ... Zaterdag onmogelijk .. ok nabij het centrum .. oké als je alleen volwassenen bent of grote kinderen omdat het echt alleen maar een parkeerplaats is.
Rustige camping ... spelletjes voor kinderen, dus oude .. nieuwe badkamers .. betaalde 28 plus 5 € licht x 2 dagen. De supermarkt is een belachelijke zaak waar niets is ... de halte ligt recht tegenover. Na 20.00 uur wordt de taxi van de laatste halte (kliniek) naar de camping alleen met het buskaartje gebruikt .. goed!
Prachtige Campeggip. Betaalde € 35 geen 25. 30 juli. Er is een prachtig zwemmeer .. maar het is geen zwembad of de zee .. Ik ging niet veel in de kinderen .. anderen toch wel .. ik voelde me een beetje 'di stzza .. is een meer dat er is. Mooie badkamers
Leuke plek maar x gebruik douches toilet wasserette etc. je moet 24 € van de camping betalen (+ 3 € x gebruik was als je wilde). Leuke douches, bar apwrto 16 plaats erg rustig. Als je niet wilt dat de diensten maar stoppen met het gebruik van het licht etc. celruimte gratis waar je alleen betaalt voor het licht- en waterafvoer.