@Ausrufer!!
Hartelijk dank voor deze geweldige pitch, we zijn er op 18.19.6.25, je voelt je gewoon goed🙏🙏🙏🙏
We zijn nu twee dagen op deze plek (16/17 juni 2025) Gewoonweg prachtig, een grote dankjewel aan de stad🙏🙏
Wij waren er op 22.5.25, gewoonweg prachtig, heel erg bedankt voor deze geweldige plek Silvia en Rolly
We verbleven 2 nachten van 9.5 tot 11.05.25 op deze prachtige plek, erg aardige beheerder, heel erg bedankt🙏🙏🙏🙏
een prachtige plek om naar Kempten te kijken. De prijs is ook geweldig, 5 euro. Er is ook aan- en afvoer, dankzij de stad, Silvia en Roland
Sitecode: 71944
Multe Gracia❤️ een geweldig gastpaar. De plek is geweldig en het eten is erg goed, heel erg bedankt
leuke plek om de Wassertalbahn te nemen, helaas zijn er geen voorzieningen, zelfs geen water bij de kiosk🙈
22/09/2024 We werden hartelijk ontvangen door Lucia, een prachtige camping in de natuur, we vinden het geweldig, heel erg bedankt🙏🙏🙏
prachtige plek in de natuur, maar de prijs is veel te hoog, 200 lei, 2 personen. met elektriciteit. Er is geen water, geen riolering, de bar is gesloten en vandaag is de laatste dag dat deze open is. Silvia en Roland
een prachtige camping met alles wat je hartje begeert. Geweldige eigenaren, erg aardig en meegaand ??
we waren sm 22-10-22 op de prachtige plek. Bedankt Hortensia en Sjaak voor jullie inzet, het is gewoon prachtig. Trouwens, de citroenjam is absoluut geweldig?
een prachtige plek, ontworpen met veel liefde en hart. Wij waren er in mei en juni 2022, onvergetelijk. Zeer aardige exploitant, we komen terug.
Mooie parkeerplaats met een heel leuk exploitantenpaar. We zullen weer komen, Silvia en Roland
Voor die prijs zo dicht bij de stad, zijn er maar liefst 10!
Gewoon leuk, een grote dank aan de aardige operator, we komen zeker terug👍👏👏🙋
Een zeer goede parkeerplaats om de prachtige stad te bezoeken. De trein stoort helemaal niet. Alles wat je nodig hebt
Deze plaats krijgt een vlotte 10! De plaats mooi en een zeer aardige exploitant. De parkeerplaats kost all inclusive 18 euro, dank je wel, we komen terug
Zeer mooie parkeerplaats en erg aardige operator, we komen zeker nog een keer terug?
Sitecode: 19056
Zeer goede plek om Boedapest te bezoeken, goede verbinding vanaf het plein. De ontvangst is erg hartelijk en veel informatie voor Boedapest
Sitecode: 19246
Bezienswaardig stadje, de plaats was goed, zeer vriendelijk welkom.
We werden hartelijk verwelkomd. Een zeer mooie plaats, direct naast het thermale bad (prijs inbegrepen in het verblijf). U kunt sluwe fietstochten maken.
Helaas hebben we de plaats niet gevonden, noch met coördinaten noch met adres
Gewoon mooi, het is aan te bevelen.
Plaats meer dan goed genoeg om te overnachten.
Goede parkeergelegenheid, dicht bij de mooie stad, zeker een stop waard 😊
Met behulp van de coördinaten gaat het in de Papas ..... met straatnaam geen probleem.
Dit is een perfecte plek om te Monterosso al Mare te bezoeken. Zeer vriendelijke operators! Je kunt je naar Monterosso laten brengen en ook weer laten ophalen.