@AussieBarb
Rustige Camperplaats met elektriciteit en dicht bij Fermo. 500 m klim. Stroom moet je zelf aan doen met zekering knopje. Waterkraan niet werkend genoeg om bij te tanken.
Camperplaats is modern, schoon, ruim met een prachtige uitzicht. Douche en toilet aanwezig. Ingang moet je zelf de slagboom openen. Stroom is €1 per 4 uur. Grote nadeel hebben we ontdekt toen we omhoog naar de stad liepen en de hele ouder binnenstad is afgesloten en onwoonbaar verklaart. Alle gebouwen en straten zijn niet bereikbaar. Geen mens of iets te zien. De aardbeving van 2016 heeft veel schade gericht.
Sitecode: 19502
heel Italiaans, misschien 40 Italiaanse busjes, plus wij. rustig in de week werd zaterdagavond een beetje luidruchtig. maar niet onaangenaam. goed faciliteiten en schoon 50c per douche. we zouden 5 sterren hebben gegeven, maar nooit tenzij er papier in elk toilet is. basics! de wijdere omgeving van de abdij is prachtig en de rondleiding waard. winkel met lokale producten op het terrein. la rosa restaurant op het terrein uitstekend. fietspad naar urbisaglia is een mountainbikeparcours, niet voor racefietsen.
Parkeerplaats is gesloten ....
Sitecode: 22068
Na dat we weggestuurd waren in Clecy zijn we doorgereden naar Falaise Château camping. Na wat zoeken hebben wij deze geweldige plek gevonden.Super schoon toilet blok, modern en een plezier te gebruiken.De camping, met uitzicht op het kasteel van Willem de veroveraar. Weinig mensen hier terwijl andere plekken vol zijn is onbegrijpelijk. De gemeente heeft veel werk en geld gebruikt .