@Autostars
- 2022
wat een leuke plek. we hebben 1 nacht bij Kees en Emmeline gestaan. Een hele vriendelijke ontvangst, en een heerlijke pot koffie. Wij komen zeker nog een keer terug.
even een kleine correctie op onze eerdere review. Je kan hier wel degelijk je grijs water lozen. Dat hadden wij even niet gezien. Dus…een complete plaats om te staan. Mirjam, heel veel succes en we komen nog een keer terug als het mag :-) Groetjes Peter en Carlotte.
een camping bijna in het centrum van Enkhuizen met een bijzonder initiatief. Het personeel van de camping zijn mensen met een beperking. Het is dus een camping met een groot sociaal hart. Wij waarderen dat heel erg. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Wel even vooraf reserveren dan weet je zeker fat je plek hebt. Centrum op loopafstand.
een mooie kleine camping in het groen met alle voorzieningen behalve het lozen van grijs water. Vriendelijke ontvangst door de dames bij de receptie. Je mag gaan staan waar je wilt.
Eén nacht gestaan. in de middag gebeld of er nog plek was. niemand bereikbaar. maar kort daarna belde Lara zelf terug. wat een service. We konden aankomen en zelf een plek zoeken. Alle voorzieningen zijn prima. Op zondagochtend hebben we kennis gemaakt. Lara is vrolijk en gastvrij. wij gaan nog een keer wat langer terugkomen. groetjes uit Brabant. Peter en Carlotte
wat een geweldige plek. Heerlijk rustig. we hebben 1 nacht gestaan. zeer vriendelijke ontvangst. we waren pas na 19:00. geen probleem. doordat het erg nat was op het veld stonden we op de beton. prima plek. ‘‘s morgens genoten van een heerlijke ontbijtmand. wij zijn nooit zo van het ergens terugkomen. maar deze gaan we onthouden.
mooie ruime plaats met veel ruimte. Wij kwamen net na zessen aan waardoor het restaurant dicht was. De beheerder komt rond om te betalen.
plekje vlakbij de Rijn. We hebben 1 nacht gestaan. De toegangsweg in Wesel is afgesloten maar de cp is wel bereikbaar. Diverse restaurants in de buurt maar allemaal dicht. Ruime plekken met uitzicht op een bouwplaats.
we hebben dit koude weekend één nacht bij Petra en Ludvig gestaan. gewoon omdat het kon. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door beide eigenaren. Omdat het veld kletsnat was moesten we op het asfalt staan. Dat was prima geregeld, mooi naast de kerstboom. de beginnende camper locatie beloofd een pareltje te worden. Ludvig heeft ons bijgepraat over de plannen die ze nog hebben om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Veelbelovend.
leuke plek. we hebben hier 2 dagen gestaan. in de omgeving niets te beleven. camper faciliteiten onder de maat. schoon water vullen en grijs water lozen is handwerk. dus met de gieter vullen en met een emmer je grijs water lozen. rustig plekje aan de rivier
wij hebben hier 1 nacht gestaan. niet onze ideale plek. wij betaalden 509 kronen = € 25.- dat is staanplaats camper met 3 volwassen, hond, stroom en drinkwater. jammer dat we niet konden douchen. er was geen douche. als je een overnachtingsplek op doorreis zoekt is dit prima. er is verder niets te beleven.
goede plek voor een bezoekje aan Leipzig. centrum op 10 minuten loopafstand. Wel jammer dat je overal voor moet betalen. wij hadden even niet goed opgelet dus ons chemische toilet was ‘s avonds vol. Dat kun je na 20:00 uur niet meer legen. Je kunt dan ook niet meer douchen. Al met al voor 1 nacht oké.
camperplaats met weinig voorzieningen. wij stonden er gratis. de plek om te betalen was onvindbaar💁♂️. Geen stroom en vergeet je wiggen niet 😀. Heerlijk gegeten in restaurant zum Kacheloven. als je de Liebesbankweg wilt lopen is dit de ideale startplek
mooie goed onderhouden kleine camping. vriendelijk ontvangen. Alle faciliteiten aanwezig. Heerlijk rustige omgeving.
we hebben 4 dagen Op den Stuwwal gestaan. Wat een mooi plekje. Een rustige plek om vanuit te wandelen en fietsen. Goed verzorgd en vriendelijk ontvangen door Els. Succes Els met je toekomst plannen. Wij komen dam graag nog een keer terug.
samen met een bevriend stel met 2 campers daar 2 dagen gestaan. Wat een vriendelijke beheerder. Mooie plek, ook voor grote campers, die van ons is 7,50m. Mooie rustige omgeving. Schaapjes, koeien en eenden om je heen. Mooi schoon en moeders sanitair. Kortom, voor herhaling vatbaar.
een paar dagen in september gestaan. Jammer dat ze op de camping dit als einde seizoen zien. je kunt in de middag nog geen ijsje kopen. plaatsen zijn groot genoeg voor een camper van ruim 7 meter. Wij hadden de hond bij. De hele bodem is bedekt met dennenaalden en plakkerige bolletjes. lastig in een lange vacht. tis maar dat je het weet. De voorzieningen zijn prima. Keurig nette sanitaire voorzieningen. In de omgeving niet veel te beleven.
mooi plekje voor een nacht. er is stroom, grijs water en toilet kunnen geloost worden. drinkwater kan ingenomen worden. Voor de Nederlandse camperaars. De stroom aansluiting is met een gewone stekker. zorg dus dat je een verloop hebt. Het is een rustige plek op een boerenhoeve. Als je de navigatie volgt uit de app. eindpunt voorbij rijden. einde weg rechtsaf. na 50 meter poort aan de rechterkant.
wat een mooie plek. prachtig aangelegd en onderhouden. super schoon gebouw met wc, douche, kantine. Heerlijke streek producten. Een aanrader we komen zeker nog eens terug.