@AvN
- 2016
fijne camping met mooie plekken aan de rivier gemaaid en verhard zwembad broodjes service aardige eigenaar goed sanitair prima fietsroute naar Dieppe
Sitecode: 20342
prima camping met goed afbakende plekken fijn zwembad restaurant met fantastisch uitzicht op de zee goede fietsroute naar Concarneau
prachtig gelegen camping mooie af gescheiden plekken dicht bij zee prima fietsroute naar de stad lekker zwembad met bedjes goed onderhouden sanitair
mooie camping prima plaatsen, betere plekken vlakbij het zwembad gebruik het sanitair bij de receptie deze is namelijk nieuwer en daardoor schoner fijn zwembad prachtige fietsroutes over il de re gezellige plaats met leuke haven en restaurants prima bus verbinding met la Rochelle
grote camping met veel huisjes en vaste tenten plek op het “camping” gedeelte, prima plek tussen de huisjes etc is wel heel benauwd mooi zwembad ruim en schoon sanitair prima fiets afstand naar Saumur
rustige camping mooie plek aan het water vriendelijke eigenaar sanitair ruim en schoon prima fiets route naar Troyes
eenvoudige uitval basis voor Reims langs het kanaal 17 km fietsen en je staat midden in de stad sanitair verouderd redelijk schoon prima plekken (afgebakend)
rustige camping centraal gelegen op het eiland ruime plekken gastvrij ontvangst schone en mooie douches en toiletten kortom aanrader als een fijne rustige camping wil
een fijne camping op fietsafstand van Zell am See. Als het kan vraag een plek aan de buitenrand, heel mooi uitzicht. vriendelijke eigenaren, zeer schoon sanitair, broodjes service een rondje om het meer fietsen of naar Kaprun is echt een aanrader.
top camping vriendelijke medewerkers prachtig en heel schoon sanitair goede stroom en water op de plek wij stonden op plek 13 goede plek Rothenburg is echt een aanrader om naar toe te gaan. voor doorreis camping tevens heel geschikt wel reserveren want vaak vol
prima camping voor bezoek Oslo met de bus ruter app top oplossing goede faciliteiten voor de camper sanitair schoon en nieuw supermarkt op 2 minuten lopen kortom prima camping voor stadsbezoek
prachtige camping mooi gelegen in recreatie gebied super schoon sanitair en up to date goede wasmachines ruime plekken wij stonden aan het water top! vriendelijk personeel fietstocht naar Vaxjo en ruïne aanrader. zelfs 1 nacht verlengd
prima uitval basis voor jonkoping toen wij er waren was de iron man dus best druk en daardoor was het sanitair niet schoon het service gebouw is ook erg verouderd ruime plekken met zicht op het meer
super plek met veel rust mooi aan het meer schoon sanitair vriendelijk personeel aanrader
fijne camping voor onze doorreis naar Oslo. super schoon sanitair vriendelijke receptie heel groot maar daar merk je op zich niet veel van. mooi uitzicht en zwemgelegenheid. prima camping voor een paar nachten met bezoek aan Gotenburg
het is dat 5 sterren het maximum is want deze camping verdient er veel meer. gastvrij ontvangst super plekken ruim en rustig een uitmuntend sanitair gebouw brand en brand schoon fietsen wandelen alles is mogelijk in de buurt dichtbij Cadzand en Knokke wij komen zeker terug!
mooie camping prima plaatsen super schoon sanitair goed restaurant vriendelijke receptie Honfleur op de e-bike prima te doen leuke havenstad
Sitecode: 61907
gezellige boomrijke camping dichtbij le Treport mooie plek schoon maar verouderd sanitair prima douche vriendelijk ontvangst de camper service is hier perfect! goed bereikbaar voor bezoek aan le Treport een prima uitval basis
goede camping voor bezoek Etretat. ruime plekken vriendelijke ontvangst sanitair kan schoner voor 1 nacht prima
voor een camperplaats meer dan perfect goede ligging automaat kapot prima geholpen aan de telefoon voor het openen van de slagboom winkeltje op loopafstand om Utah beach te bezoeken prima plek!
vriendelijke receptie prachtig gelegen aan zee en op fiets afstand van Granville schoon verouderd sanitair camping restaurant met prima eten goede plek om gran ville te bezoeken
prima camping voor doorreis of 2 nachtjes verouderd toilet maar wel schoon. ruime plekken en vriendelijke receptie
top camping schoon sanitair heerlijk eten in het restaurant veel fiets en wandelroutes kortom aanrader!
gastvrij ontvangen prachtige camping rust en ruimte geweldige sanitaire voorzieningen veel fietsmogelijkheden een aanrader!
Voor de tweede keer op deze camping. Perfecte uitvalsbasis voor Den Haag. Prachtige fietsroutes in de omgeving. Prima sanitair. We komen zeker weer terug.
Super gelegen camping. Hele vriendelijke eigenaren. Prima sanitair
Prima uitvalsbasis voor de Waddeneilanden. Leuke vaartocht vanaf de camping met stadsgids. Goed sanitair en vriendelijke eigenaar
Wat een prachtige camping. Met super aardige eigenaren. Ruime plekken en heel schoon sanitair. Mooie fietsroutes in de omgeving. Ligging aan de dijk vlakbij een strandje. Aanrader!!!
Wat een fijne camping! Bijzonder aardige eigenaar, mooie plekken, super schoon sanitair. Corona regels werden goed nageleefd. Kortom een aanrader en we komen zeker nog een keer terug.
Prima plek netjes voor een doorreis plek top!! Deze gaan we onthouden
Fijne camping, prachtige fietsroutes in de omgeving.. prachtig sanitair, ruim en nieuw. Prima broodjes service.
Mooie camping gelegen aan het water. Iets wat gedateerd maar prima en schoon sanitair. Wij komen zeker een keer terug.
Wij hebben een nacht overnacht op camping Duinhorst. Een perfecte plek en goede uitval basis voor Den Haag. Vriendelijke medewerkers en perfect schoon sanitair. Wij komen terug!
Mooie plek aan het kanaal. Aardige eigenaren van het eetcafé (waar je je plek betaalt). Lekker gegeten, zeker een aanrader. Schoon sanitair, waar je ook kon wassen. Prima plek!
Prima plek voor de camper. Mooi gelegen, parkeren op asfalt. Gebruik maken van de (schone) faciliteiten van de haven. 2 restaurants nabij. Betalen via de automaat in de haven. Prima plek om te overnachten.
Aardig campingbeheerster! Een aanrader zijn de plaatsen aan het water om te staan. De zonsondergang is de mooiste die je maar kunt zien. Makkelijk met de fiets naar Borgholm. Schoon sanitair, winkel in de buurt!
Ruime camping gelegen met fantastisch zicht op ‘the bridge’. Veel recreatiemogelijkheden aan het water. Vanaf daar prima fietspad richting Malmö stad. Schoon sanitair. Tip: kijk even goed of je douchekaart voldoende is opgewaardeerd.
Prima camping voor doorreis van/naar Zweden. Aardig campingbeheerder, in voor een praatje en gaf tips over de regio, gedateerd maar brandschoon sanitair. Kortom: aanrader!