@Avantazie
Wat een mooie camping. grote plaatsen. sanitair lijkt wel nieuw, heel schoon. aardige beheerder sprak zeer goed Engels. mooie fietsomgeving, wel heel steile stukken maar met e-bike goed te doen. we betaalden € 19,22 p.n.
Gezellige camping met uitzicht op zee. Sanitair wat verouderd maar schoon. Elke avond een foodtruck en dranktruck met een terrasje. Verse broodjes elke morgen op bestelling. Prima plek voor een bezoek aan lle de Bréhat.
Mooie plek, schoon sanitair, bijna in het stadje, lekker rustig. Helemaal prima.
Fijne kampeerplek met een stukje tuin. WC zag er best netjes uit. Douche niet in bedrijf. Mooie fietstocht naar Vannes gemaakt.
Prima campingplek. Sanitair was nogal belegen maar wel schoon. Visvijver en jeu de boules baan in de achtertuin.
Ruime plaatsen, netjes. Fijn dat je je afval goed kwijt kunt en vers water kunt pakken. Op loopafstand van het historische centrum. Jammer dat er geen toiletten zijn. Met ons klein campertje is dat geen luxe.
prima locatie. maar er werkte niks. geen afval (-water) lozen en geen toilet, ook niet aan de andere kant van de brug. we hoefden niks te betalen, betaling geannuleerd maar we kregen wel een bonnetje.