@Aventurier86
Een plek die door de eigenaar wordt geclaimd en door Campercontact wordt gepromoot, dus het kost €24 per dag voor 2 personen, zelfs als je online boekt en volledig betaalt; je plek is bezet en je kiest een andere. De foto's geven de werkelijkheid niet weer; je voelt je bedrogen op de Camino de Santiago 🐚
We verbleven er twee weken. Het zwembad was prachtig en werkelijk heerlijk, de toiletten waren brandschoon en de bar en het restaurant waren ontzettend charmant en serveerden heerlijk eten. Het enige minpuntje waren de moerbeibomen, waardoor je camperbusje in een jampot veranderde. Het was er rustig en vredig en de lokale bevolking was erg vriendelijk. We komen zeker terug.
Een rustplaats met moderne voorzieningen; de prijs is € 14,90, maar daar komt nog € 4 bij voor elektriciteit, en als je om 16:30 aankomt, moet je om 16:00 vertrekken. Het is zo modern dat je een wegwerpticket moet printen om water te krijgen. Er is geen enkele luifel, en je kunt je eigen luifel niet eens opzetten omdat de ruimte gewoon een parkeerplaats is. Een waterkraan zonder code en een handmatig luik zou veel praktischer zijn.

Een fantastische plek voor gezinnen of natuurliefhebbers. De camping is prachtig, met douches, een afwasruimte, toiletten en is schoon en goed onderhouden. Er zijn diverse sportfaciliteiten (minigolf, springkussens, paintball, zipline, meer met waterfietsen, enz.). De eigenaar is een bijzonder persoon en verdient het om bekender te zijn. Veel steden in Frankrijk zouden een voorbeeld aan dit concept moeten nemen.
De bar is pure oplichting, je hebt weliswaar een douche en een wastafel op het veld, maar het personeel is bijna onvriendelijk. Het verdient echt geen 4,x, een andere concurrent zou de regio geen kwaad doen, wat een teleurstelling… Degenen die hier al tientallen jaren komen, denken daar misschien anders over… €69 voor 2 dagen (geen kaartbetalingen mogelijk en geen aanbiedingen geldig tijdens de Heilige Week).