@Avliere
Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Geen vaste plaatsen, wel diverse soorten accommodaties. Sanitair is basic. Kindvriendelijke kleine camping. Geen wifi. Zelfgemaakte jam en notenwijn. Bar en zitruimte. Ook brood service. Rustige omgeving onder aan een berg. Zie ook hun website.
Vriendelijke ontvangst. Op het e-veld prima gestaan. Was heel rustig en dus ook voldoende en schoon sanitair. Afwas water was goed warm.
We zijn in het najaar, dus sanitair voldoende en netjes. We hebben gezellig gedronken en gekletst aan de bar. De plek was verhard.
Goed ontvangen, prima sanitair. Er was ook wifi.
Prima camping, alles goed verzorgd. We hebben heerlijk kunnen fietsen op onze "analoge" fietsen.
Heel goed. De toegang is een verplaatsbare ketting. Na opbellen konden we de camper plaatsen en kwam de vriendelijke beheerder de sleutel brengen voor de douche, die heel aangenaam was. De staanplaats geeft het gevoel van een prima camperplaats met een tentweide. Het restaurant is woensdag t/m zondag geopend. Wij waren er helaas maandag-dinsdag.
Gemoedelijke camping, vriendelijke eigenaar. Heeft alles wat we wensen: Wifi, warm water, prima douches, folders met o.a. fietsroutes.
Aantrekkelijk meer en Imbiss. Camping is basic. Voor ons goed voor 1 à 2 nachten.
Vriendelijke ontvangst, prima sanitair, afvalscheiding. Goede ruime plaats. Normale tarieven. Prettige sfeer.
We kwamen rond 12 uur en konden direct de camping oprijden en een plaats uitzoeken. Zijn er drie nachten gebleven. De bakker in het dorp is ook zondagochtend geopend. De eigenaar was heel vriendelijk, hij hielp zelfs met het zoeken naar een lpg tankstation.
Bij aankomst telefonisch code doorgekregen voor toegang. Konden zelf een mooie ruime plek uitzoeken. Toilet met wastafel, netjes schoon. De douche was in het ontvangst gebouw, eenvoudig maar prima, lekker warm. Vriendelijke gastheer/-vrouw. Hun Riesling was erg lekker!
Prima camping. Geen verharde plekken voor de campers gezien.
Gewoon een goede camping, vriendelijke bediening. Brasserie een aanrader.
Prettige camping met een goed restaurant.
Fijne camping, uitstekend sanitair, klein winkeltje met belangrijkste zaken. Ze spreken ook Nederlands en Engels. Bakker vlakbij. Door autopech waren we gedwongen langer te blijven, wat geen straf was. Dankzij de hulp van de vriendelijke eigenaar werd de camper gefixt en konden we verder.
Mooie kleine camping. Veel vogels gehoord en gezien. Ik geef 4 sterren omdat er nauwelijks of geen wifi is. Ook het water voor afwassen is koud. Verder prima.
Een goede basic camping. Vooral vaste plaatsen, maar er is voor campers plaats op het trekkersveld. Je kunt er ook eten. Vriendelijke gastvrouw.
Goede eenvoudige camping.
Gastvrije beheerders, goede voorzieningen. We zijn er 3 nachten gebleven.
Het is een fijne plek, met goed sanitair. Er is ook een mooie grote verblijfsruimte, met haard en aanrechtje. Er ligt informatie over de omgeving en routes voor wandelen en fietsen. Er is ook een boekenplank. Aanrader is ook het Thaise restaurant op 50 meter afstand, lekker en prettige bediening.
Fijne plek. Het sanitair is minimaal maar wel ok. Eigenaar niet gezien maar had snel gereageerd op mijn telefoontje.
Heeft alles wat je als camperaar wenst. Ook leuk: boekenplank en map met fietsroutes.
We zijn reuze gastvrij ontvangen, zelfs voor een vuurwerk show in het dorp vanaf hun berg. De plek is fijn, ook qua omgeving. Het is dus zoals al eerder gezegd zonder sanitaire voorzieningen. De prijs vind ik daardoor aan de hoge kant.
Gastvrije ontvangst, heerlijk plekje op grind ondergrond. We hebben een route langs de Maas gefietst, een aanrader. De voorzieningen zijn uitstekend.