@Avontuur66
- 2021
- 2004
2 nachten hier gestaan met onze camper. We werden warm verwelkomd door Stefanie en haar 3 honden. Hier vind je nog echt de rust en de ruimte. De weg er naar toe is smal maar goed berijdbaar.
Een camping met een eigenaar die straalt van enthousiasme en het elke gast naar de zin wil maken Je kunt er heerlijk eten en gezellig op het terras vertoeven. De broodjesservice is niet meer aanwezig. De bakker in het dorp is op zondag gesloten.
een rustige camping. geschikt voor 1 nacht . bakker op wandelafstand receptie niet altijd open maar je kunt een plekje zoeken jammer van het achterstallige onderhoud. camping geopend tot 30 september
prima overnachtingscamping wij betaalden 23 euro voor 2 personen en stroom lekker rustig en netjes sanitair
Sitecode: 20084
prima overnachtingsplek vriendelijke ontvangst wij betaalden 13 euro voor een staanplaats inclusief stroom en 2 personen prachtig uitzicht met een mooie zonsondergang
Een heerlijke plek om te verblijven . Zeer gastvrij ontvangen. En het principe van gescheiden afval en zuinig zijn op de natuur wat hier wordt uitgevoerd spreekt ons enorm aan. Alles is tot in de puntjes verzorgd van de informatie tot de schoonmaak .
Camping voor mensen die van rust houden. Sanitair is verouderd maar schoon. Vriendelijke en behulpzame Duitse eigenaren. Mountainbikers en wandelaars kunnen hun hart hierop halen. In het dorp een goed restaurant en een buurtsuper voor de dagelijkse boodschappen. Gemeente zwembad waar je heerlijk (alleen) kunt zwemmen.
prima plek als je van surfen houd locatie is mooi voor ons iets te massaal
Prettige ontvangst , wifi is erg goed. Sanitair is sober maar erg goed onderhouden en schoon. Zwembad is klein, maar goed voor een paar baantjes zwemmen.
Prima overnachtingscamping . Eenvoudig maar schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst . Ruime plekken.
Leuke mini camping met een leuk theehuis waar je ook een lekker kopje soep en een drankje kunt nuttigen. Schoon sanitair en aardige behulpzamen eigenaren .
Fijne camping voor een familie bezoek in Rotterdam Vriendelijke eigenaren Sanitair verouderd maar schoon Jammer dat gemeente niet inziet wat de meerwaarde van deze camping is voor Rotterdam Deze camping moet blijven zodat de eigenaar weet dat investeren zinvol is
Prima camping, ruime plekken en prima sanitair. De camper plekken zijn voorzien van grind wat ideaal is als het veel heeft geregend. Vanaf de camping kun je heerlijk wandelen en een MTB routes volgen.
Leuke ontvangst door de eigenaresse en de rest is ook alleen maar positief. Mooie ruime plekken, mooi en schoon sanitair. In de omgeving kun je mooie wandelingen maken ( zie bijvoorbeeld Komoot). Deze locatie kan ik iedere campeerder aanbevelen voor 1 of meerdere nachten.
vriendelijke ontvangst kleine plekken en het sanitair is gedateerd maar wel schoon voor 1 nacht prima wat ons betreft , maar voor langere tijd vinden wij de plaatsen erg krap
Sitecode: 52090
Op een dinsdag in september stonden wij om 13:15 uur al in de rij voor de receptie die open is vanaf 13:30 tot 18:00 uur. De camperplek waar wij voor kwamen was al volledig bezet. Dit is blijkbaar een populaire overnachtingsplek voor de Engelsen want die stonden er genoeg. De camping is keurig netjes met in mijn optiek te weinig douches (3 in totaal), maar wel super schoon.
De ontvangst was erg vriendelijk ( beetje erg enthousiast 😀 ) in het Engels van de Franse eigenaresse. Je kunt douchen en naar de wc, het is schoon maar stel je er niet te veel van voor. Heerlijke nachtrust gehad.
Een echte Franse camping , doet mij denken aan vroeger (begin jaren 70) met mijn ouders op vakantie. De ontvangst is erg vriendelijk. Het sanitair is sterk verouderd maar wordt wel dagelijks schoongemaakt. Vanwege stilstaand water in de buurt 's-avonds veel last gehad van steekmuggen.
Mooie rustige gratis plek waar ook de stroom gratis is. Vriendelijke ontvangst in de winkel met goede uitleg over de wijnen die wij geproefd hebben. Natuurlijk hebben wij een paar flesjes wijn gekocht.
Keurig sanitair, maar bij volledige bezetting verwacht ik dat het te weinig is. De eigenaar is erg aardig en doet goed zijn best Engels te spreken. Wij wilden 2 dagen blijven , maar omdat de camping zo " vetrouwd" aanvoeld en de omgeving erg mooi is om te fietsen en te wandelen zijn wij ander halve week gebleven. Nog een pluspunt vanaf de camping wandel je zo het gezellige dorpje in, je merkt niets van de drukte van het dorp.
Fijne ontvangst. Zelf een plekje uitgezocht. Sober maar netjes sanitair. Prijs idd € 16,22 met ANWB camping key
Aardige ontvangst. Sobere camping met netjes sanitair.
Eenvoudige camping voor de rustzoekers. Eenvoudig maar schoon en netjes sanitair. Voor de afwas waterkoker gebruiken. Sympathieke eigenaar.
genoten van een prachtige rustige camping goed en schoon sanitair vriendelijke ontvangst door eigenaresse op een prachtig plekje gestaan met de camper met een heel mooi uitzicht Fijne fiets en wandelroutes vanaf de camping wij komen zeker een keer terug
Prima camping met netjes en schoon sanitair. Broodjes service ,Welness en restaurant aanwezig. Parachute springen vlak naast de camping. Met een beetje geluk zie je de parachutisten vanuit je camping stoel.
Hele grote camping met een appart veldje voor de campers. Ruime plaatsen met goede voorzieningen. Sanitair is keurig.
Leuke natuurcamping waar je zelf een plekje kunt zoeken. Het sanitair is gedateerd maar wel schoon buiten het hoogseizoen. Broodjesservice aanwezig.
Prima locatie om te overnachten en de stad Kopenhagen te bezoeken.
Ruim opgezette camping niet onze keus waarschijnlijk in het hoogseizoen, maar voor naseizoen prima. Vriendelijke ontvangst en zelf een plekje zoeken. Mooi en schoon sanitair echt van alle gemakken voorzien.
Aangekomen op de camping blijkt er geen beheerder te zijn. Wij hebben gebeld met de beheerder deze gaf aan dat wij een plekje mochten uitzoekenen de betaling van 20 euro per nacht voor 2 personen kon in de brievenbus gedaan worden. Super. De camping is erg mooi aangelegd en het sanitair is vrij nieuw. Jammer dat er niet wordt schoon gemaakt bij afwezigheid van de beheerder. Zo gaat de staat van het sanitair snel achteruit.
Prima overnachtings plek met alleen een picknickbank en een lege vuilnis emmer als voorziening. Wij hebben hier 1 nacht gestaan met nog 3 andere campers. Lekker rustig in het naseizoen.
Deze camping ligt op een hele mooie locatie. Wij stonden met ons campertje lekker dicht bij het water. Het sanitair is erg netjes. Je betaald stroom op basis van verbruik.
Prima voor een overnachting met een mooi uitzicht . Een oase van rust. Sanitair niet al te schoon. Handig dat je in euro's kunt betalen (zie foto voor de actuele tarieven)