@Avontuur66
- 2021
- 2004
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
No nonsens camping met schoon sanitair.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

2 nachten hier gestaan met onze camper. We werden warm verwelkomd door Stefanie en haar 3 honden. Hier vind je nog echt de rust en de ruimte. De weg er naar toe is smal maar goed berijdbaar.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een camping met een eigenaar die straalt van enthousiasme en het elke gast naar de zin wil maken Je kunt er heerlijk eten en gezellig op het terras vertoeven. De broodjesservice is niet meer aanwezig. De bakker in het dorp is op zondag gesloten.
een rustige camping. geschikt voor 1 nacht . bakker op wandelafstand receptie niet altijd open maar je kunt een plekje zoeken jammer van het achterstallige onderhoud. camping geopend tot 30 september
prima overnachtingscamping wij betaalden 23 euro voor 2 personen en stroom lekker rustig en netjes sanitair
Sitecode: 20084
prima overnachtingsplek vriendelijke ontvangst wij betaalden 13 euro voor een staanplaats inclusief stroom en 2 personen prachtig uitzicht met een mooie zonsondergang
Een heerlijke plek om te verblijven . Zeer gastvrij ontvangen. En het principe van gescheiden afval en zuinig zijn op de natuur wat hier wordt uitgevoerd spreekt ons enorm aan. Alles is tot in de puntjes verzorgd van de informatie tot de schoonmaak .
Camping voor mensen die van rust houden. Sanitair is verouderd maar schoon. Vriendelijke en behulpzame Duitse eigenaren. Mountainbikers en wandelaars kunnen hun hart hierop halen. In het dorp een goed restaurant en een buurtsuper voor de dagelijkse boodschappen. Gemeente zwembad waar je heerlijk (alleen) kunt zwemmen.