@Awt-Gelaen
- 2022
Mooi uitzicht over fjord, vriendelijke staf, zorg wel dat je tussen 12:00 en 13:00 hr aankomt, erg druk. Zorg dat je een gravelplek uitzoekt, bij nat weer kan het erg drassig zijn. Boodjesservice en douche via de pinpas. Camping is een aanrader zeker de plaatsen met uitzicht op het fjord
Dichtbij de haven, reserveren geadviseerd, schoon sanitair, broodjes service. Centrum Hirtshals op loopafstand, Thaise streetfood op de camping is een aanrader
Mooie camping, vriendelijk ontvangst, schoon en goed onderhouden sanitair. ruime plaatsen, op loopafstand van centrum, Streedfood dichtbij
rustig gelegen, goed onderhouden verharde plaatsen. Schoon sanitair. perfecte lovatie om Leeuwarden te bezoeken, ca 15 min op de fiets. zeker een blijvertje
Heel rustig gelegen. Goed onderhouden verharde plaatsen, perfecte locatie voor het bezoeken van Leeuwarden, ca 15 min op de fiets. Schoon santair.
vriendelijk ontvangst, mooi camping, schoon sanitair, rustig gelegen. Broodjes service. Snacks in naseizoen enkel om mee tenemen.
Prima camperplaats,, vriendelijke personeel, met broodjes service, max van 2 nachten verbleven, was beide nachten vol, met buslijn 58 voor €1,35 enkele reis naar het centrum van Bilbao
Vriendelijke staff, schoon sanitair, zwembad en padel-baan. Mooie grote plaatsen. Zeker een aanrader, bezoek aan Cudillero is zeker de moeite waard, wel een stevige heuvel.
Op onze doortocht naar Kroatië, mooie camperplaats, met vriendelijk ontvangst. Kleine keuken met biergarten. Toiletten en douches. Zeker een aanrader.
Mooie camping, vriendelijke en behulpzame gastheer. Sprak Nederlands. Schoon sanitair. een lagune-zwembad, heel apart. Wij betaalde €18,20 met Asci. per nacht. Montpellier ca 1 hr fietsen. Intermarché op ca 3 km. Aanrader
Mooie kleinschalige camperplaats, sanitair is superschoon. Erg vriendelijke en behulpzame beheerders. Deze camperplaats blijft op ons lijstje
mooie rustige camperplaats langs het kanaal, vlak bij het dorpje. Schoon sanitair, vriendelijke en behulpzame gastheer, aanrader👍
grote plaatsen, sanitair schoon, ca 10 min op de fiets naar centrum. winkelcentrum 5 min op de fiets
Schone campercamping, goede wifi, douches betalen. dicht bij winkelcentrum met diverse restaurants, centrum stad ca 5 min op de fiets. Deze Camperplaats blijft op ons lijstje staan.
terrascamping met veel groen. naast de autobaan, stonden op het onderste terras, slechts lichte overlast. overdekt zwembad. Dicht bij het strand, mooie fietsroute over de boulevard naar Estepona. restaurant op de camping, maar ook net buiten de camping wegr/familie restaurant, de moeite waard.