@AxelZ
- 2017
- Knaus Sky Wave 700 MEG
- 2017
Wij hebben geen enkele mogelijkheid tot verwijdering gevonden. Wij zagen alleen een putdeksel, maar we kunnen ons niet voorstellen dat daar het toilet geleegd zou moeten worden.
De tuinman heeft een bijzonder gevoel voor humor, maar merkt niet dat de humor niet goed valt. We vinden de plek te duur. Betaalde € 30 voor de nacht met onze twee kleine honden. We komen niet terug.
We verbleven 3 keer met onze 2 honden in de tuin. Het maakt allemaal een zeer schone en nette indruk. Voor het verkennen van het schiereiland als de ideale plek voor ons. De telefoniste is erg vriendelijk en spreekt goed Duits.
Een prachtige parkeerplaats, erg aardige operators. De aan- en afvoer is eenvoudig. Het toilet en de badkamer zijn liefdevol ingericht. Overal om ons heen zijn korenvelden, hemelse vrede. We voelden ons heel comfortabel met onze 2 honden.
Een geweldige plek, een zeer vriendelijke telefoniste. Er is een enorm gazon beschikbaar. We waren de eerste nacht helemaal alleen. Het maakt allemaal een heel nette indruk. De stranden liggen op een goede 20 minuten afstand.
Eind oktober waren we de enige gasten op het plein. Het was heel mooi, heerlijke vrede. De beheerder, een zeer vriendelijke, behulpzame persoon. De wasdroger was kapot, de beheerder bood aan naar het naburige dorp naar een wasserette te rijden. De plaats wordt sterk aanbevolen. Piano del Monte serveert pizza's van topkwaliteit.
We konden hier lozen. Een zeer vriendelijke beheerder. Om de plaats te vinden moet je heel voorzichtig rijden. Er zijn eerder geen aanwijzingen.
Het uitzicht is erg mooi, maar de plaats ligt direct aan de straat. Er is daar geen apparatuur. Je kunt daar alleen maar je afval weggooien.
Vanaf 13 € zijn 14 € geworden, per kind werd 3,50 € aangerekend, voor onze kleine hond werd 2,90 € toegevoegd. Inclusief toeristenbelasting waren we toen op 26,50 €. Elektriciteit zou zijn belast met 3 €, douche zou extra zijn. Ik vind dat duidelijk overdreven.
We waren hier op oudejaarsavond 2018. We waren bijna alleen. We hebben een prachtig sneeuwlandschap ervaren. Zeer vriendelijk personeel, de sanitaire voorzieningen schoon en zeer goed verwarmd. In de plaats met goede winkels is 10 minuten lopen. We zullen zeker terugkomen.
Een geweldige parkeerplaats, royaal aangelegd. Schone en super verwarmde sanitaire voorzieningen. Midden in de natuur en toch dicht bij Stockholm. Met de bus en trein is men in een half uur in het centrum.
Het is een heel mooie plaats. Via de telefoon kregen we toegang tot de plaats. We waren bijna alleen tijdens Kerstmis. De sanitaire voorzieningen waren schoon, het was overal warm.
We waren hier 28.12.2018. De operator was erg behulpzaam. Op de camping was er geen mogelijkheid om toilet en douche te gebruiken, zoals aangekondigd. Dat zou mogelijk zijn geweest op het veld in de stad, maar de stroomvoorziening was niet genoeg. Deze plaats is niet voor de winter.
De plaats is gesloten vanaf half september.
Het was onze tweede keer bij Peder en Pia, het was prachtig. Het is een zeer rustig veld midden in de natuur. Peder en Pia bedrijven het pand met veel hart. We voelden ons opnieuw welkom. Voor het ontbijt konden we gebakken broodjes in het huis bestellen. Deze plaats wordt sterk aanbevolen.
We logeerden bij de kleinkinderen, de twee 9 en 11 jaar oud. We kwamen uit Tönning Mitte en zagen de receptie dus niet. De volgende ochtend vond op aanvraag de receptie op bijna 1 km afstand kamperen. Voor een paar uur slaap moesten we 24 € betalen. Ik vind dat gewelddadig voor een Womo-pitch.