@Axl73
- 2010
- McLouis Altro Altro
- 2020
Sitecode: 19179
Zeer vriendelijke eigenaar spreekt Italiaans, zwembad met spectaculair uitzicht, badkamers niet modern, maar schoon en functioneel, warm water. op de markt verkopen ze hun olie- en olijfproducten, allemaal erg goed.
Gebied bleef erg vies, sliep 's nachts rustig
Locatie aan de kust op verhoogde parkeerplaats. Dicht bij bars met ligbedden. Geen avondmuziek, heel goed en in vrede uitgerust.
augustus 2022 Staanplaatsen met schaduwbescherming, sommige met hangmatten. Eigen badkamer en warme douche met persoonlijke sleutels. Wasmachine en strijkruimte in de prijs. Keuken en koelkast, afwasruimte, beschikbaar voor iedereen, barbecue met tafels en banken. Stroom wordt apart betaald met digitale meter. Prijs ongeveer € 32 per dag 2 volwassenen + 2 kinderen. Om bij de zee te komen, duurt het ongeveer tien minuten lopen.
Niet-bestaand gebied, het lijkt al een tijdje gesloten, gezien het hoge gras, zelfs het bord is niet meer aanwezig.
Camping praktisch verlaten, de eigenaar wilde € 50 voor één nacht, ondanks dat ze mijn Roemeense vrouw had gestuurd om met ons te praten, zal ze een Italiaans kenteken hebben gezien .... Ren weg