@Azrael
- 2021
Prima plek. Vernieuwd. Jammer geen waterladen of wc lossen.
(43.2959803, -2.2534204) Aan de jachthaven is mooier en gezelliger.
Naast een pas aangelegd parkje met een boules baan voor de liefhebber. Geen voorzieningen. Aan de rand van een leuk oud dorp. Voor de liefhebber van authentiek Frankrijk.
Let op: Bord vermeld: de camping is gesloten tm pasen ‘24 vanwege renovatie. De ingang van de CP is waarschijnlijk vlak ernaast eenvoudig te missen. Even goed kijken is het advies. Anders mis je hem, zoals ons overkwam.
Eddy en Vera zijn vriendelijke eigenaren die maken dat je je thuis voelt. De camping was ons aangeraden door vrienden. Het voordeel van gestuurd laten aankomen van gasten is dat de rust die de camping wil uitstralen er ook werkelijk is. De ‘terrascamping” met veel bomen’ is zo ingericht dat er voldoende ruimte is tussen de plaatsen. Het sanitair is keurig en heel schoon. De camping is ingericht op tenten en busjes en heeft twee plaatsen voor de
Het is een parkeerplaats naast cq achter het restaurant annex fietsverhuur bedrijf.
Grote, gratis Camperplaats naast een zwembad voor in de zomer. Met elektriciteit, drinkwater en de mogelijkheid om grijs en zwart watertank te legen, vrij goed onderhouden en schoon, rustig, helaas niet verlicht, op loopafstand van centrum Maguilla met twee Banken. geen supermarkt of levensmiddelenzaak in de buurt ontdekt. Wel zijn enkele boodschappen bij het BP station, met een vriendelijke bediening! verkrijgbaar
Keuze: gratis staan, voor de poort links, op een groot verhard terrein zonder voorzieningen. Betaald staan: rechterzijde, eenvoudig (verhard) terrein met electriciteit, verlichting, vuilnisbakken, vuilwaterafvoer. Geen zwartwater afvoer. Wc en douche bij hostel. Vlakbij riviertje en aan een weinig gebruikte spoorlijn. Hostel in oud treinstation. Plaats voor buitensporters, rustzoekers en wandelaars. Politie neemt 1 á 2 maal per dag een kijkje.
Fijne camping, alles is aanwezig. Schoon en een verzorgde indruk, grote plaatsen die je in maart zelf mocht kiezen. Ook fijn dat er geen honden toegelaten worden. Het aanwezige groen is goed onderhouden bijvoorbeeld mooi gesnoeide bloeiende heggen. Engels talig cafe aanwezig. Benzine station in de buurt het is goedkoop tanken en zijn de dagelijkse boodschappen op fiets en loop afstand te verkrijgen. Vergeet niet de plantenkas op weg er naar toe.
ANWB korting ook geaccepteerd, huisdier gratis, 22,50 per nacht 2 pers + camper. Jammer van de E40 maar andere windrichting dan NW wellicht geen lawaai. Sanitair prima. Aanrader voor City trip Brugge. Prima busverbinding naar centrum v Brugge.
Sitecode: 2090
Prima camping. Vriendelijke beheerders. Geweldig gelegen, direct aan de kust. en Barfleur op loopafstand. Prachtig wandelen langs de Normandische kust. WiFi aan de dure kant.